Difference between revisions of "OSCAL 2018"

Jump to navigation Jump to search
m
Shtova link te fotove ne commons
(rregullova vitin e konferencës dhe vendodhjen tek përshkrimi)
m (Shtova link te fotove ne commons)
 
Line 26: Line 26:
== Propozime nga anëtarët ==  
== Propozime nga anëtarët ==  
* Speakers checklist (Propozim nga Justin): https://forum.openlabs.cc/t/idea-for-oscal-2018-speaker-checklist/530. Materiali ndodhet këtu https://allthingsopen.org/app/uploads/2017/07/ATO_2017_SpeakerChecklist.pdf
* Speakers checklist (Propozim nga Justin): https://forum.openlabs.cc/t/idea-for-oscal-2018-speaker-checklist/530. Materiali ndodhet këtu https://allthingsopen.org/app/uploads/2017/07/ATO_2017_SpeakerChecklist.pdf
==Publikime==
* Fotot nga Commons - https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:OSCAL_2018
All, Bureaucrats, Administrators, translator
753

edits

Navigation menu