Changes

Jump to navigation Jump to search

Gaming in Fedora

607 bytes removed, 2 years ago
Zhbëje versionin 3811 i bërë nga Evavranici (ligjëratë)
== Përshkrimi ==
Të premtenGaming in Fedora është një event i cili i dedikohet "gamers" të cilët përdorin sisteme operative si GNU/Linux, më 25 maj 2018në këtë rast Fedora, Open Labs do për mirëpresë një seminar për treguar burime inkurajuar besueshme dhe këshilluar folësit dhe folësit-to-be që bashkojnë propozimet sigurta e tyre mënyra se si mund ardhshme (ose të parin) dhe të ndajnë perspektivat luajmë lojra duke nisur nga ato për çdo subjekt të interesuar rreth njerëzve në teknologjisësisteme si Nintendo64, PlayStation etj.Seminari do të ketë folës me përvojë që do tju:* japi një mirëseardhje të ngrohtë dhe gjithëpërfshirëse në një hapësirë ​​të sigurt (shikoni Kodin deri tek lojërat e Sjelljes që të gjithë pjesëmarrësit duhet t'i përmbahen)* këshillojë me propozimin tuaj* ofrojë këshilla për ditëve mbajtur fjalime dhe do ndajë entuziazmin e tyre me ju!Këto punëtori nuk kanë ndonjë gjuhë, kornizë ose proces specifik si fokussotme. Edhe Gaming qoftë se biseda juaj nuk është sistemet Linux sa vjen e lidhur me teknologjinë, ne duam përmirësohet çdo ditë dhe ky event synon dëgjojmë nga ju gjithashtu! Shkurtimisht, nëse ka diçka që doni të përcillni në botë, ne jemi këtu jetë një pikënisje e mirë për t'ju ndihmuar arrini aty pa marrë parasysh kufijtë e teknologjisë apo komunitetevemësuar më tepër.
== Detaje ==
* Kur: 25 Maj 7 Prill 2018 @ 917.00;
* Ku: Open Labs Hackerspace;
* Nevojë të marrësh laptop me vete: JO;
== Axhenda ==
Hyrja e mirëseardhjes dhe prezantimitPaneli i folësvePropozime shkrimi 1:1 FeedbackPropozime shkrimi Diskutime & FeedbackDo publikohet së shpejti.
== Ndërlidhje ==
Facebook event: https://www.facebook.com/events/488642521532589/ Forum: https://forum.openlabs.cc/t/help-organising-global-diversity-cfpgaming-dayne-tiranafedora-fridayevent/11821093
== Organizatorët ==
* Mentor: Gerard SansAnxhelo Lushka
== Raport i eventit ==
Do publikohet së shpejti.
144

edits

Navigation menu