Changes

Jump to navigation Jump to search

CopyFest Durres 2018

246 bytes removed, 2 years ago
no edit summary
Stigma negative e të rimiksuarit, kopjimit dhe modifikimit mund të nuhatet ende në shoqërinë e sotme ku interneti është pjesë kyçe e jetës sonë e cilia nuk ngjason më me ditët e shekullit të 20. Përkundrazi, atëhere mundësia për të krijuar dhe eksploruar ishte privilegj të cilin nuk e kishin shumë njërëz.
Më shumëllojshmërinë e kulturave, krijimeve dhe karaktereve ka nëvojë për një revolucion në fushën e të drejtave të autorit si dhe modifikimeve të punimeve. Të gjitha këto tema janë tema që duam t'i adresojmë në edicionin e parë të Copy Fest, një fundjavë që celebron feston hapësirën publike (public domain), licensat e majta (Copyleft), Creative Commons, rimiksimin, kopjimin dhe lirinë kreative në internet.
== Detaje ==
|19:10
|Pushim i shkurter
|00h:10m15m:48s 00s
|
|-
|19:20 25
|TPB AFK: The Pirate Bay Away From Keyboard
|01h:22m:00s
|Dokumentar
|-
|20:40 45 |Pushim i gjate Diskutim |00h:20m45m:00s
|Pushim
|-
|21:0030|Debtocracy|01h:14m:00s|Dokumentar
|-
|2322:45 |Mashup after party (BYOB: bring your own booze)
|
|Party
|}
 === Dita 2: 13.01.2018 ===
== Projeksionet e propozuara ==
* Trouble #8: Hack the System (burimi https://sub.media/video/trouble-8-hack-the-system/), 00.34.01;
* The Grey Video - DJ Dangermouse: https://www.youtube.com/watch?v=3zJqihkLcGc, 00.02.43;
* Sweet Dreams are Made of Seven Nation Army: https://www.youtube.com/watch?v=hT5eJwgAtvY;
* Daft Punk vs. Red Hot Chili Peppers - Lose Yourself to Californication (Mashup): https://www.youtube.com/watch?v=B6hAGk6s20E; == Ndërlidhje ==* Bileta (të limituara, aktive pas 5.01.2018): http://events.openlabs.cc/e/3/copyfest-2018* Forum (anëtarët): https://forum.openlabs.cc/t/copyfest-tirana-2018/762* Forum publik: së shpejti
== Organizatorët ==
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
616

edits

Navigation menu