Changes

Jump to navigation Jump to search

Public Money Public Code

13 bytes added, 2 years ago
m
== Swag ==
* Swag të gatshme: u kërkuan nga FSFE në XX mars 2018 dhe u dorëzuan në hackerspace në XX (vendos sasinë);* swag i printuar për nevojat lokale(në varësi të donatorëve).
= Marrëdhënia me institucionet =
794

edits

Navigation menu