Changes

Jump to navigation Jump to search

Kreu

99 bytes added, 3 years ago
shtova faqen e lsitës së projekteve
<!--T:12-->
|projects-subtitle= Projekte
|projects-description=Këto janë grupet aktive të punës në komunitet dhe në hackerspace, por ti je i mirëseardhur që të krijosh një grup të ri pune rreth një projekti free open source ose të bashkohesh me një nga grupet aktuale. Për të parë listën e plotë të projekteve vizito [[Projektet e Open Labs|faqen e projekteve]].
<!--T:13-->
800

edits

Navigation menu