Difference between revisions of "Maptime Tirana 5"

Jump to navigation Jump to search
m
(Krijoi faqen me "== Përshkrimi == Gjatë këtij aktiviteti do të flasim Web Map Servers dhe serviset qe ata ofrojne(WFS, WMS). Do te shohim si mund te ngrejme nje web map servers dhe ta popull...")
 
Line 1: Line 1:
== Përshkrimi ==
== Përshkrimi ==
Gjatë këtij aktiviteti do të flasim Web Map Servers dhe serviset qe ata ofrojne(WFS, WMS). Do te shohim si mund te ngrejme nje web map servers dhe ta popullojme me te dhena nga burime te ndryshme. Gjithashtu do te shikojme edhe si te publikojme keto te dhenat dhe te krijojme tile e te dhenave tona. Teknologjia pe te cilen do te flasim do te jete GeoServer. Ate mund ta gjeni ketu.
Gjatë këtij aktiviteti do të flasim Web Map Servers dhe serviset qe ata ofrojne(WFS, WMS). Do te shohim si mund te ngrejme nje web map servers dhe ta popullojme me te dhena nga burime te ndryshme. Gjithashtu do te shikojme edhe si te publikojme keto te dhenat dhe te krijojme tile e te dhenave tona. Teknologjia pe te cilen do te flasim do te jete GeoServer. Ate mund ta gjeni [http://geoserver.org/ ketu].


== Çfarë është Maptime Tirana ==  
== Çfarë është Maptime Tirana ==  
27

edits

Navigation menu