Difference between revisions of "Migrimi i të dhënave të Bashkisë së Tiranës në OpenStreetMap"

Jump to navigation Jump to search
shtova mbulimin ne media
m (Përshkrim i procesit për marjen e të dhënave dhe editmet.)
(shtova mbulimin ne media)
Line 34: Line 34:


== Mbulimi në media ==
== Mbulimi në media ==
* OLs blog post: së shpejti;
* www.tirana.al: së shpejti;
* Joinup Europe: së shpejti;
* OSarena GR së shpejti;
* PCWrold Albanian: së shpejti;;
* blogs personale të anëtarëve të OLS (nuk ka publikime);
* www.tuxmachines.org: së shpejti;
* www.muylinux.com: së shpejti;
* www.opensource.com: së shpejti;
== OpenStreetMap ==
* nuk ka publikime akoma
* nuk ka publikime akoma


== Mbulimi në rrjetet sociale ==
== Mbulimi në rrjetet sociale ==
* nuk ka publikime akoma
* nuk ka publikime akoma
800

edits

Navigation menu