Changes

Jump to navigation Jump to search

Kreu

89 bytes added, 3 years ago
shtova link tek faqja e aktiviteteve
* [[Pastrimi | Pastrimi]]
|s1-box3-title=Aktivitete
|s1-box3-content= Që nga 2012 kur Open Labs është themeluar, kemi patur [[Aktivitete|takime dhe aktivitete ]] javore duke filluar me takimet joformale duke pirë një kafe, deri në konferencën vjetore OSCAL që organizojmë që nga 2014. Mënyra më e mirë për të na njohur është të vish në disa nga aktivitetet tona, të shkëmbehësh me anëtarët e tjerë dhe të bësh shumë pyetje. Axhenda e aktiviteteve: [[Aktivitete|wiki.openlabs.cc/faqja/Aktivitete]].
<!--T:12-->
800

edits

Navigation menu