Changes

Jump to navigation Jump to search

Aktivitete

152 bytes added, 2 years ago
shtova faqen e aktiviteteve
* '''Çdo të enjte''' në 19.30 - 20:30 ka takim të grupit organizativ të '''LibOCon 2018'''.
* Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
* Dëshiron të orgainzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
 
{| class="wikitable sortable"
|-
794

edits

Navigation menu