Changes

Jump to navigation Jump to search

Pyetje të bëra shpesh

1 byte added, 2 years ago
no edit summary
==Si funksionon proçesi i anëtarësimeve?== <!--T:9-->
Në fund të çdo muaji do të mblidhet "Komiteti i Anëtarësimeve", një grup prej tre personash, të cilët do të bëjnë verifikimin e kontributeve tuaja dhe në fillim të muajit pasardhës ata do t'ju kthejnë përgjigje nëse jeni aprovuar apo jo. Komiteti i Anëtarësimeve përbëhet nga Jona AziajAzizaj, Anxhelo Lushka, Nafie Shehu dhe Eva Vraniçi.
==Si mund të ç’regjistrohem si anëtar?== <!--T:10-->
Nëse nuk dëshironi të jeni anëtar i Open Labs mjafton që të dërgoni një email në adresën info@openlabs.cc me kërkesën tuaj.
</translate>

Navigation menu