Difference between revisions of "Subjektiviteti i tekstit - Analizë me Python"

Jump to navigation Jump to search
m
Plotësova raportin e eventit.
m (Plotësova raportin e eventit.)
 
Line 9: Line 9:
* Kur: 15.12.2017 @ 19.00;
* Kur: 15.12.2017 @ 19.00;
* Ku: Open Labs Hackerspace;
* Ku: Open Labs Hackerspace;
* Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
* Nevojë të marrësh laptop me vete: PO;
* Nevojë të marrësh laptop me vete: PO;
* Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
* Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
* Ka nevojë të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.
* Ka nevojë të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.
== Axhenda ==
TBA


== Organizatorët ==
== Organizatorët ==
Line 25: Line 21:


== Raport i eventit ==
== Raport i eventit ==
TBA
* Numri i pjesëmarrësve: 21;
Gjatë aktivitetit u paraqitën avantazhet e programimit me Python, fushat e përdorimit dhe teknologjia Deep Learning. U dhanë shembuj të simulimit të sistemit nervor apo kancerit të gjirit duke përdorur teknologjinë Deep Learning dhe Python. Materialet e prezantimit i gjeni [https://cloud.openlabs.cc/s/8EUX6EFakGKGRiy këtu ].
All, Bureaucrats, Administrators, translator
802

edits

Navigation menu