Changes

Jump to navigation Jump to search

LibreOffice Month 2017

846 bytes added, 2 years ago
Krijoi faqen me "= LibreOffice Month 2017 = == Përshkrimi == == Axhenda == {| |- style=" color: #fff; background-color: #3074c2;" tablewidth="98%" | '''Titulli''' ||''' Detaje''' |- || Lib..."
= LibreOffice Month 2017 =

== Përshkrimi ==


== Axhenda ==
{|
|- style=" color: #fff; background-color: #3074c2;" tablewidth="98%"
| '''Titulli''' ||''' Detaje'''
|-
|| LibreOffice dhe TDF (The Document Foundation)|| 06.12.2017 @17.00
|-
|| Artikuj në shqip për LibreOffice në Wikipedia || 09/10.12.2017 në Wikipedia Weekend 2017
|-
|| Marketing dhe Design || 12.12.2017 @17.00
|-
|| Collabora Online dhe Nextcloud || 16.12.2017 @16.00
|-
|| Takim i komunitetit || 22.12.2017 @17.00
|}

=== LibreOffice dhe TDF ===

=== Artikuj në shqip për LibreOffice në Wikipedia ===

=== Marketing dhe Design ===

=== Collabora Online dhe Nextcloud ===

=== Takim i komunitetit ===

== Detaje ==


== Organizatorët ==

* Anxhelo Lushka
* [[Përdoruesi:jonatoni|Jona Azizaj]]
* Marinela Gogo

== Raport i eventit ==
Do të plotësohet pas eventit.

Navigation menu