Difference between revisions of "Github Pages me Jekyll"

Jump to navigation Jump to search
m
no edit summary
m
m
 
Line 18: Line 18:
Pasi gjendet repo në github e Jekyll theme që duam të instalojmë e shkarkojmë atë lokalisht në kompjuterin tonë.  
Pasi gjendet repo në github e Jekyll theme që duam të instalojmë e shkarkojmë atë lokalisht në kompjuterin tonë.  
Shembulli që do marim: https://jekynewage.github.io/ dhe repository në github: https://github.com/jekynewage/jekynewage.github.io. <br />
Shembulli që do marim: https://jekynewage.github.io/ dhe repository në github: https://github.com/jekynewage/jekynewage.github.io. <br />
Të gjitha skedarët dhe dosjet që përmban kjo repo duhet të kopjohen në direktorinë '''themetest''' të kompjuterit tonë. Do kemi skedarët si më poshtë:
Të gjitha skedarët dhe dosjet që përmban kjo repo duhet të kopjohen në direktorinë '''themetest''' të kompjuterit tonë. Do kemi skedarët si më poshtë:<br />
[[Skeda:Terminal files.png|Screenshot from terminal]]<br />
[[Skeda:Terminal files.png|Screenshot from terminal]]<br />
Do të instalojmë bundler dhe jekyll me komandat e mëposhtme:<br />
Do të instalojmë bundler dhe jekyll me komandat e mëposhtme:<br />
All, Bureaucrats, Administrators, translator
750

edits

Navigation menu