Difference between revisions of "Lidhja e Github me SSH"

Jump to navigation Jump to search
no edit summary
m (Plotësova tekstin.)
Line 38: Line 38:
-# Kopjon përmbajtjen në tastierë.</p>
-# Kopjon përmbajtjen në tastierë.</p>
<br />
<br />
Tek menuja e profilit tuaj gjendenh '''Settings''' ku do të shtohet çelësi SSH. Tek të dhënat personale në të majtë do zgjidhni '''SSH and GPG keys'''. Më pas butonin '''New SSH key'''. Do hapet një fushë më poshtë ku do vendosni titullin dhe çelësin (CTRL+V) të cilin e kopjuat në komandën më lart. Më pas butoni ''Add new SSH key'', nëse ju kërkohet vendosni fjalëkalimin tuaj të github.<ref>https://help.github.com/articles/connecting-to-github-with-ssh/</ref>
Tek menuja e profilit tuaj gjendenh '''Settings''' ku do të shtohet çelësi SSH. Tek të dhënat personale në të majtë do zgjidhni '''SSH and GPG keys'''. Më pas butonin '''New SSH key'''. Do hapet një fushë më poshtë ku do vendosni titullin dhe çelësin (CTRL+V) të cilin e kopjuat në komandën më lart. Më pas butoni '''Add new SSH key''', nëse ju kërkohet vendosni fjalëkalimin tuaj të github.<ref>https://help.github.com/articles/connecting-to-github-with-ssh/</ref>


==Referenca==
==Referenca==
All, Bureaucrats, Administrators, translator
793

edits

Navigation menu