Difference between revisions of "Anëtaret"

Jump to navigation Jump to search
typo
(typo)
Line 101: Line 101:
Përshëndetje grupi,
Përshëndetje grupi,


Në emër të Komunitetit të Anëtarësimeve, dhe në emër të komunitetit të Open Labs, i urojmë mirëseardhjen anëtarëve më të rinj të Open Labs.
Në emër të komitetit të Anëtarësimeve, dhe në emër të komunitetit të Open Labs, i urojmë mirëseardhjen anëtarëve më të rinj të Open Labs.


         1. Emër Mbiemër
         1. Emër Mbiemër
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
635

edits

Navigation menu