Changes

Jump to navigation Jump to search

Kreu

385 bytes added, 3 years ago
Prepared the page for translation
<languages/>
<translate>
<languages />
<translate>
<!--T:9-->
</translate>
{{Kreu
|main-title= Mirësevjen në Open Labs Hackerspace Wiki
<!--T:10-->
Open Labs Hackerspace mbështetet nga donacionet tuaja për të vazhduar punën. Nëse doni të na mbështesni, ju lutem konsideroni [[Special:MyLanguage/Donacione | donacionet]] për të siguruar vazhdimësinë tonë.
|main-box1-title=Vendndodhja
|main-box1-content= <gallery mode="packed-hover">Image:OpenLabsOSM.jpg|''[http://osm.org/go/xexSks6Si Shikoje në OpenStreetMap]''</gallery>
|s1-box2-title=I/E porsaardhur?
|s1-box2-content=Do të jesh pjesë e Open Labs Hackerspace? Këtu mund të gjesh disa gjëra që mund të bësh për kuptuar me shumë rreth kulturës në Open Labs Hackerspace.
* [[Special:MyLanguage/Rreth Nesh | Rreth Nesh]]**[[Special:MyLanguage/Pyetje të bëra shpesh | Pyetje të bëra shpesh]]**[[Special:MyLanguage/Manifesto | Manifesto]]**[[Special:MyLanguage/Kodi i mirësjelljes | Kodi i mirësjelljes]]**[[Special:MyLanguage/Politika e privatësisë | Politika e privatësisë]]**[[Special:MyLanguage/Komunikimi | Komunikimi]]
** [https://openlabs.cc/anetaresohu/ Antarësohu]
* [[Special:MyLanguage/Projekte| Zbulo projektet tona]]* [[Special:MyLanguage/Pastrimi | Pastrimi]]
|s1-box3-title=Aktivitete
|s1-box3-content= Që nga 2012 kur Open Labs është themeluar, kemi patur takime dhe aktivitete javore duke filluar me takimet joformale duke pirë një kafe, deri në konferencën vjetore OSCAL që organizojmë që nga 2014. Mënyra më e mirë për të na njohur është të vish në disa nga aktivitetet tona, të shkëmbehësh me anëtarët e tjerë dhe të bësh shumë pyetje.
<!--T:13-->
|main-box4-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:MozillaLogo.png|''[[Special:MyLanguage/Mozilla|Mozilla]]''</gallery></center>
<!--T:14-->
|main-box5-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:30%;">Image:WikipediaLogo.png|''[[Special:MyLanguage/Wikipedia|Wikipedia]]''</gallery></center>
<!--T:15-->
|main-box6-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:FedoraLogo.png|''[[Special:MyLanguage/Fedora|Fedora]]''</gallery></center>
<!--T:16-->
|main-box7-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:OpenStreetMapAlbaniaLogo.png|''[[Special:MyLanguage/OpenStreetMap|OpenStreetMap]]''</gallery></center>
<!--T:17-->
|main-box8-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:LibreOfficeLogo.png|''[[Special:MyLanguage/LibreOffice|LibreOffice]]''</gallery></center>
<!--T:18-->
|main-box9-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:50%;">Image:NextcloudLogo.png|''[[Special:MyLanguage/Nextcloud|Nextcloud]]''</gallery></center>
<!--T:19-->
}}
<translate>
 
</translate>
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
616

edits

Navigation menu