Difference between revisions of "OSCAL 2015"

Jump to navigation Jump to search
no edit summary
(Krijova faqen për Oscal 2015.)
 
Line 4: Line 4:
<br />
<br />
<br />
<br />


OSCAL (Open Source Conference Albania) është konferenca e parë ndërkombëtare vjetore në fushën e teknologjisë, organizuar nga komuniteti që mbështet teknologjitë e hapura në Shqipëri, kryesisht për promovimin e programeve kompjuterike të lira. Kjo konferencë i dedikohet e gjitha kodit-burimit të hapur, kulturës së lirë dhe njohurive të hapura të përdorshme për të gjithë. Kemi të bëjmë me një lëvizje globale që ka filluar para 25 vitesh.<br />
OSCAL (Open Source Conference Albania) është konferenca e parë ndërkombëtare vjetore në fushën e teknologjisë, organizuar nga komuniteti që mbështet teknologjitë e hapura në Shqipëri, kryesisht për promovimin e programeve kompjuterike të lira. Kjo konferencë i dedikohet e gjitha kodit-burimit të hapur, kulturës së lirë dhe njohurive të hapura të përdorshme për të gjithë. Kemi të bëjmë me një lëvizje globale që ka filluar para 25 vitesh.<br />
All, Bureaucrats, Administrators, translator
793

edits

Navigation menu