Difference between revisions of "OSCAL/Hapësira e medias"

Jump to navigation Jump to search
m
Shtova link e ikub.
(shtova kategorine blog posts si dhe nje post)
m (Shtova link e ikub.)
Line 9: Line 9:
* [https://gjbiteam.com/oscal-2017-konferenca-per-teknologjite-open-source-ne-shqiperi/ gjbiteam.com]
* [https://gjbiteam.com/oscal-2017-konferenca-per-teknologjite-open-source-ne-shqiperi/ gjbiteam.com]
* [https://www.unitek-al.com/oscal-2017-konferenca-per-teknologjite-open-source-ne-shqiperi/ unitek-al.com]
* [https://www.unitek-al.com/oscal-2017-konferenca-per-teknologjite-open-source-ne-shqiperi/ unitek-al.com]
* [http://www.ikub.al/Lajme/17/03/23/Ditet-kalojne-shpejt-OSCAL-2017-eshte-duke-ardhur--0049.aspx ikub.al]


== Mbulimi në rrjete sociale ==
== Mbulimi në rrjete sociale ==
All, Bureaucrats, Administrators, translator
750

edits

Navigation menu