Changes

Jump to navigation Jump to search

Cryptoparty Tirana 2017

No change in size, 2 years ago
* Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
* Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: PO;
* Ka nevojë të kemi dije teknike rreth kriptografisë: jo Jo detyrimisht, por dhe në qofte se ke do ishte mirë;
* Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.

Navigation menu