Difference between revisions of "Debian Meetup Nr.2"

Jump to navigation Jump to search
no edit summary
m (Elioqoshi zhvendosi faqen Debian Meetup 2 tek Debian Meetup Nr.2)
Line 1: Line 1:
<languages />
<translate>
== Përshkrimi ==
== Përshkrimi ==
[https://www.debian.org/  Debian] është një sistem operimi Linux, sistem i mirëmbajtur nga kontribues bazuar vetëm në programe me kodburim të hapur. Pas takimit të parë ku i ftuar ishte Daniel, anëtarë të Open Labs organizojmë takimin e dytë për të folur rreth këtij sistemi operativ dhe për të planifikuar aktivitetet e ardhshme me qëllim rritjen e komunitetit. Për të gjithë ata që kanë dëshirë të mësojnë më tepër jeni të ftuar të bëheni pjesë.
[https://www.debian.org/  Debian] është një sistem operimi Linux, sistem i mirëmbajtur nga kontribues bazuar vetëm në programe me kodburim të hapur. Pas takimit të parë ku i ftuar ishte Daniel, anëtarë të Open Labs organizojmë takimin e dytë për të folur rreth këtij sistemi operativ dhe për të planifikuar aktivitetet e ardhshme me qëllim rritjen e komunitetit. Për të gjithë ata që kanë dëshirë të mësojnë më tepër jeni të ftuar të bëheni pjesë.
Line 22: Line 24:
* Materiali që propozohet të lexohet/shikohet para takimit: https://wiki.debian.org/DebianCollaborationTalk
* Materiali që propozohet të lexohet/shikohet para takimit: https://wiki.debian.org/DebianCollaborationTalk
*
*
</translate>

Navigation menu