Changes

Jump to navigation Jump to search

Donacione

481 bytes added, 3 years ago
shtova emra te tjere mbeshtetesish ne Patreon.
Së shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.
== Donatorë Mbështetës në Patreon == <!--T:9-->Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc. * Alban Xhaferllari* Arjen Kamphuis* Brennan Novak* Chris Ward* Flakerim Ismani
* Redian Ibra
* Redon Skikuli
* John Sturdy
* Justin W. Flory
* Lars Haefner
* Phil Shapiro
* Jonathan Beliën
* Gjergji Kokushta
* Ketri Web
* Ura Design
== Sponsorë në OSCAL == <!--T:10-->
Informacion i plotë do shtohet së shpejti.
</translate>
800

edits

Navigation menu