Difference between revisions of "OSCAL/Hapësira e medias"

Jump to navigation Jump to search
shtova kategorine blog posts si dhe nje post
(shtova kategorine blog posts si dhe nje post)
Line 14: Line 14:
* Hashtag që u përdor është [https://duckduckgo.com/?q=%23OSCAL2017&t=lm&ia=web #OSCAL2017]
* Hashtag që u përdor është [https://duckduckgo.com/?q=%23OSCAL2017&t=lm&ia=web #OSCAL2017]
* Mbulim te vecante kiusht dhe nga si dhe nga [https://twitter.com/OSCALconf twitter.com/OSCALconf] si dhe nga [https://www.instagram.com/oscalconf/ instagram.com/oscalconf]
* Mbulim te vecante kiusht dhe nga si dhe nga [https://twitter.com/OSCALconf twitter.com/OSCALconf] si dhe nga [https://www.instagram.com/oscalconf/ instagram.com/oscalconf]
== Blog post ==
* http://www.winglemeyer.org/technology/2017/07/14/event-report-oscal/
800

edits

Navigation menu