Changes

Jump to navigation Jump to search

Aktivitete

175 bytes added, 2 years ago
m
Shtova dy aktivitete të vitit 2015.
-->
! rowspan=24 26 | 2015
| 19.12.2015
| [[Fedora Meetup nr 3 | Fedora Meetup #3]]
| Fedora
|-
| 12.12.2015
| [[John Sturdy në Open Labs: prezantim për OSM dhe Makespaces]]
| OpenStreetMap
|-
| 8.12.2015
| [[OpenStreetMap: Takim i hapur nr.2]]
| OpenStreetMap
|-
| 05.12.2015 & 06.12.2015
|-
| 24.11.2015
| [[OpenStreetMap: Takim i hapur #nr.1]]
| OpenStreetMap
|-
| 14.11.2015
| [[OpenStreetMap: Takim i hapur #nr.0 ]]
| OpenStreetMap
|-
689

edits

Navigation menu