Difference between revisions of "OpenStreetMap"

Jump to navigation Jump to search
m
Shtova dy aktivitete të vitit 2015
m (Bëra ndarjen e aktiviteteve sipas viteve.)
m (Shtova dy aktivitete të vitit 2015)
Line 29: Line 29:


===2015===
===2015===
* 24.11.2015 në Open Labs Hackerspace: [[OpenStreetMap: Takim i hapur #1]]
* 12.12.2015 në Open Labs Hackerspace: [[John Sturdy në Open Labs: prezantim për OSM dhe Makespaces]]
* 14.11.2015 në Open Labs Hackerspace: [[OpenStreetMap: Takim i hapur #0]]
* 08.12.2015 në Open Labs Hackerspace: [[OpenStreetMap: Takim i hapur nr.2]]
* 24.11.2015 në Open Labs Hackerspace: [[OpenStreetMap: Takim i hapur nr.1]]
* 14.11.2015 në Open Labs Hackerspace: [[OpenStreetMap: Takim i hapur nr.0]]
All, Bureaucrats, Administrators, translator
753

edits

Navigation menu