Difference between revisions of "OSCAL 2018"

Jump to navigation Jump to search
shtova kategorinë Data dhe Vendi
(shtova kategorine rreth grupit organizativ dhe kategorine rreth propozimeve nga komuniteti)
 
(shtova kategorinë Data dhe Vendi)
Line 1: Line 1:
Faqe e dedikuar për informacion rreth edicionit të 5të të Open Source Conference Albania.


== Data ==
Nuk është vendosur akoma.
== Vendi ==
Nuk është vendosur akoma.


== Grupi organizativ ==
== Grupi organizativ ==
800

edits

Navigation menu