Changes

Jump to navigation Jump to search

Aktivitete

17,437 bytes added, 4 months ago
shtova nderlidhje per faqe te Balkan FLOSStival
<translate>
<!--T:1-->
Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.
 
*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
*Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
* Dy datat në vijim hackerspace është e zënë nga grupi organizativ OSCAL: 22.02.2020 @ 12:00-15:00 dhe 29.02.2020 @ 12:00-15:00
{| class="wikitable sortable"
|-
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Viti ! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Data! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Ora! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Emri! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi|-! rowspan="19" |2020|5-6.12.2020|TBA|[[Balkan FLOSStival 2020]]|Open Labs|-|18.10.2020|10:00|[[Preserving Western Balkans]] - Prishtina #4 (online)|RYCO & Open Labs|-|17.10.2020|10:00|[[Preserving Western Balkans]] - Prishtina #3 (online)|RYCO & Open Labs|-|16.10.2020|10:00|[[Preserving Western Balkans]] - Tirana #2 (online)|RYCO & Open Labs|-|15.10.2020|10:00|[[Preserving Western Balkans]] - Tirana #1 (online)|RYCO & Open Labs|-|2.05.2020|14:00|[[Webinar: Instalimi i një serveri të thjeshtë SMTP (Workshop)]]|FLOSSK & OL|-|28.04.2020|18:00|[[Webinar: Si të krijosh një sistem të sigurt dhe privat, nga zero]]|FLOSSK & OL|-|25.04.2020|15:00|[[PCB design with KiCAD - Webinar]]|FLOSSK & OL|-|29.02.2020|16:00|[[openSUSE Localization]]|openSUSE|-|06.02.2020|18.00 - 21.00|[https://forum.openlabs.cc/t/tirana-wordpress-kickoff-meeting/2026 Tirana WordPress meetup - Kickoff Meeting]|WordPress|-|29.01.2020|17:30|[[“Building an Art Gallery in the Browser”. Using AR and VR in the Browser]]|Doug Sillars|-|26.01.2020|17:00 - 19:00|[[Tirana Infosec Meetup 2020|InfoSec Meetup January 2020]]|Tirana InfoSec Meetup|-|22.01.2020|17:00|Mozilla Common Voice|Mozilla|-|14.01.2020|18:30|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 4|-|16.01.2020|17:00|Mozilla Commons Voice|Mozilla|-|15.01.2020|17:00|Online privacy for activists workshop|Open Labs & activist friends|-|11.01.2020|16:30|Open Source Digital Infrastructure for activists workshop|Open Labs & Uzina Tirana|-|11.01.2020|11:30|[[openSUSE meetup]]|openSUSE|-|10.01.2020|17:00|Mozilla Common Voice|Mozilla|-! rowspan="36" |2019|27.12.2019|18:00|Festa e fundvitit e komunitetit|Open Labs hackerspace|-|26.12.2019|18:30|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 3|-|21.12.2019|15:00|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| LibreOffice Localisation Sprint Nr.3]]|LibreOffice|-|19.12.2019|18:00|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| LibreOffice Localisation Sprint Nr.2]]|LibreOffice|-|17.12.2019|18:30|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 2||-|16.12.2019|17:30|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| Introduction to LibreOffice Infra]]|LibreOffice|-|09.12.2019|16:30|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 1||-|23.11.2019|13:00|[[Muaji_i_LibreOffice_2019#LibreOffice:_Marketing_.26_Advocacy | LibreOffice: Marketing & Advocacy]]|LibreOffice|-|20.11.2019|18:00|[[Muaji_i_LibreOffice_2019#Si_t.C3.AB_kontribuoni_n.C3.AB_Dizajn.2FUX_t.C3.AB_LibreOffice|Si të kontribuoni në Dizajn/UX të LibreOffice]]|LibreOffice|-|16.11.2019|10:00|[[GitLab meet up - Tirana]]|GitLab|-|14.11.2019|18:00|[[OSMGeoWeek 2019]]|OpenStreetMap|-|09.11.2019|10:00|[[CryptoParty Tirana 2019]]|CryptoParty|-|06.11.2019|18:00|[[Muaji i LibreOffice 2019 | LibreOffice Localisation Sprint]]|LibreOffice|-|02.11.2019|11:00 - 16:00|[[Editoria Developers Meetup]]|Editoria (Coko Foundation)|-|01.11.2019|18.00|[https://forum.openlabs.cc/t/prezantim-takim/1947/7 Meet & greet with Eda Nano]|Open Labs Community|-|05.10.2019|11:00|[[Kiwi TCMS localisation sprint]]|Kiwi TCMS|-|01.10.2019|18:00|[[Presenting: State of the Map Southeastern Europe]]|FLOSSK|-|30.09.2019|18:00|[[Meet and greet with Murat Emir Cabaroğlu]]|Open Labs Community|-|28.09.2019|18:00|[[Fedora Women Day 2019]]|The Fedora Project|-|07.09.2019|13.30|[[Meet & greet with Adam Hyde]]|Coko Foundation|-|22.08.2019|18:00|OpenStreetMap Albania meets Kaart team|OSM & Kaart|-|30.07.2019|18:00|[[Arkitektura e Tiranës në Wikimedia Commons]]|Photo Walk Tirana & Preserving Tirana|-|15.07.2019|18:00|[[Switching.social - platformat që respektojnë privatësinë tonë]]|Open Labs community|-|12.07.2019|18:00|Open Labs birthday bash - 7 years|Open Labs community|-|10.07.2019|17:30|[[Internet i decentralizuar - Fediverse meetup]]|Open Labs community|-|13.06.2019|18:00|OSM Mapathon|OpenStreetMap|-|18.05.2019 & 19.05.2019|9:00|[[OSCAL 2019]]|Open Labs|-|04.05.2019|11:00|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.6]]|WCUGA|-|30.04.2019|18:30|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.5]]|WCUGA|-|24.04.2019|18:30|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.4]]|WCUGA|-|28.03.2019|18:30|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.3]]|WCUGA|-|19.03.2019|18:30|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.2]]|WCUGA|-|02.03.2019|17:00|[[Getting Into InfoSec via Open Source]]||-|19.02.2019|18:30|[[Mapathon nr.10|OpenStreetMap Mapathon #10]]|OpenStreetMap|-|12.01.2019|11:00|[[openSUSE Meetup#3]]|openSUSE|-|10.01.2019|17:00|[[PreservingTirana]]|TBA|-! rowspan="64" |2018|-|22.12.2018|10:00|[[openSUSE Meetup#2]]|openSUSE|-|22.12.2018|TBA|[[Muaji i LibreOffice 2018/Takim i komunitetit|Muaji i LibreOffice 2018 - Takim i komunitetit]]|LibreOffice|-|19.12.2018|TBA|[[Muaji i LibreOffice 2018/Marketing|Muaji i LibreOffice 2018 - Marketing]]|LibreOffice|-|18.12.2018|17:30|[[Fedora 29 Release Party]]|Fedora|-|15.12.2018|13:00|[[Muaji i LibreOffice 2018 - Përkthime#2|Muaji i LibreOffice 2018 - Përkthime #2]]|LibreOffice|-|15.12.2018|11:00|[[Workshop rreth Python]]|Python|-|8 & 9 Dec.2018|09:30 - 18:00|[[Wiki Weekend Tirana 2018]]|Wikimedia|-|05.12.2018|17:45|[[Muaji i LibreOffice 2018/Përkthime|Muaji i LibreOffice 2018 - Përkthime #1]]|LibreOffice|-|21.11.2018|TBA|[[Muaji i LibreOffice 2018/Dizajn|Muaji i LibreOffice 2018 - Dizajn]]|LibreOffice|-|17.11.2018|11:30|[[CryptoParty ne Log]]|CryptoParty|-|10.11.2018|10:00|[[Workshop për Git]]|Git|-|07.11.2018|17:30|[[Muaji i LibreOffice 2018/Kodim|Muaji i LibreOffice 2018 - Kodim]]|LibreOffice|-|03.11.2018|11:00AM|[[Muaji i LibreOffice 2018/Hyrje në LibreOffice|Muaji i LibreOffice 2018 - Hyrje në LibreOffice]]|LibreOffice|-|29 Oct.2018|17:30|[[Wikidata Sixth Birthday (Workshop)]]|Wikimedia|-|27.10.2018|10:00|[[openSUSE Meetup#1]]|openSUSE|-|26.10.2018|18:00|[[Maptime Tirana 8]]|OpenStreetMap
|-
| 20.10.2018|10:00|[[phpList Bugsquash Party]]|phpList|-|26, 27 & 28 Sept. 2018|TBA|[[LibOCon 2018]]|LibreOffice|-|24.09.2018|18:00|[[Parimet SOLID & Hyrje në UX]]||-|15.09.2018|17:30|[[Elegoo Workshop]]|Eva Vraniçi|-|27.08.2018|18:00|[[Open hardware meetup with Alex & friends]]|Open Hardware|-|23.07.2018|18:00|[[CityZen monthly meetup - June 2018]]|CityZen|-|14.07.2018|18:00|[[Identihub workshop|Identihub Workshop]]|Open Source Design|-|13.07.2018|18:00|[[SysAdm|SysAdm #4]]|Boris Budini|-|12.07.2018|19:00|[[Open Labs 6th anniversary]]|Open Labs|-|10.07.2018|18:00|[[SysAdm|SysAdm #3]]|Boris Budini|-|06.07.2018|19:30|[[OONI Probe Workshop|OONI Probe Workshop]]|Tor Project|-|06.07.2018|18:00|[[Mix Networks Design|Mix Networks Design]]|David Stainton|-|06.07.2018|16.00|[[SysAdm|SysAdm #2]]|Boris Budini|-|03.07.2018|18:00|[[Angular (v6) workshop]]|Renato Selenica|-|29.06.2018|18:00|[[LibreOffice Localization Sprint 11]]|LibreOffice|-|27.06.2018|18:30|[[Maptime Tirana 7]]|OpenStreetMap|-|25.05.2018|9:00|[[Global Diversity CFP Day Tirana]]|Gerard Sans|-|19.05.2018 & 20.05.2018|9:00|[[OSCAL 2018]]|Open Labs|-|28.04.2018|9:30|[[Code4Culture Editathon Korçë 2018]]|[https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Community_User_Group_Albania WCUGA]|-|27.04.2018|17:00|[[Takimi i dytë për vullnetarët - OSCAL 2018]]|Open Labs|-|25.04.2018|19:00|[[Maptime Tirana 6]]|OpenStreetMap|-|21.04.2018|18:00 - 23.30|CopyFest Durrës 2018|Creative Commons Albania|-|18.04.2018|18:00|[[Crypto currencies and steemit.com]]|Christian & Akiko|-|16.04.2018|17:30|[[Takimi i parë për vullnetarët - OSCAL 2018]]|Open Labs|-|07.04.2018|17:00|[[Gaming in Fedora]]|Fedora|-|24.03.2018|12:00|[[Open Food Facts]]|Open Food Facts|-|17.03.2018|16:00|[[ Google Summer of Code dhe Outreachy në Fedora]]|Fedora|-|15.03.2018|15:00|[[Public Money Public Code campaign - localization Nr.1]]|FSFE|-|03.03.2018|09:00|[[Debian Bug Squashing Party]]|Debian|-|23.02.2018|18:30|[[Maptime Tirana 5]]|OpenStreetMap|-|20.02.2018|17:00|[[Nextcloud Release Party]]|Nextcloud|-|19.02.2018|17:00|[[CityZen App Meetup Nr. 5]]|CityZen app|-|17.02.2018|18:00|[[Open Source Design Workshop]]|Open Source Design|-|31.01.2018|17.30|[[CityZen App Meetup Nr. 4]]|CityZen app|-|27.01.2018|12.00|[[EasyGnuPG Workshop]]|Open Labs|-|27.01.2018|10.00|[[Trajnim për komandat e Linux]] - Trajnimi 3|Linux|-|23.01.2018|09.00|[[Wikipedia editathon]] Shkolla "Ernest Koliqi"|Wikimedia|-|20.01.2018|13.00|[[tmux Workshop]]|Open Labs|-|20.01.2018|10.30|[[Introduction to IRC]]|Open Labs|-|17.01.2018|18.00|[[Maptime Tirana 4]]|OpenStreetMap|-|16.01.2018|18.30|[[Nextcloud meetup Nr.3]]|Nextcloud|-|16.01.2018|16.00|[[Red Hat Career Days]]|Red Hat|-|15.01.2018|17:00|[[Wikipedia 15th Anniversary]]|Wikipedia|-|13.01.2018|10.00|[[CopyFest 2018]] Day 2|Creative Commons|-|12.01.2018|18.00|[[CopyFest 2018]] Day 1|Creative Commons|-|09.01.2018|18:00|[[Punëtori Git]]|Aldo Ziflaj|-|04.01.2018|18:00|[[Blockchain Meetup]]|Artiona Bogo & Elton Ngjela|- ! rowspan=37 "77" |2017|23.12.2017|12:00|[[Bazaar|Hacker Bazaar]]|Open Labs|-|23.12.2017|10:00|[[Trajnim per komandat e Linux]] - Trajnimi 2| Linux|-|22.12.2017 | 17:00|[[LibreOffice Month 2017]] - Takim i komunitetit|LibreOffice|-|20.12.2017|10:00|[[Wikipedia dhe OSM në Burrel|Code Week 2017]] Burrel|CodeWeek|-|19.12.2017|10:00|[[Wikipedia dhe OSM në Burrel|Code Week 2017]] Burrel|CodeWeek|-|18.12.2017|10:00|[[Wikipedia dhe OSM në Burrel|Code Week 2017]] Burrel|CodeWeek|-|16.12.2017|16:00|[[LibreOffice Month 2017]] - Collabora Online dhe Nextcloud|LibreOffice|-|16.12.2017|10:00|[[Trajnim per komandat e Linux]] - Trajnimi 1|Linux|-|15.12.2017|19:00|[[Subjektiviteti i tekstit - Analizë me Python]]|Fedora|-|13.12.2017|17.30|[[CityZen app Meetup 3]]|CityZen|-|12.12.2017|17.00|[[LibreOffice Month 2017]] - Marketing dhe Design|LibreOffice|-|10.12.2017||[[Wiki Weekend 2017]] - Day 2|Wikimedia|-|09.12.2017||[[Wiki Weekend 2017]] - Day 1|Wikimedia|-|06.12.2017|17.30|[[LibreOffice Month 2017]] - Hyrje në LibreOffice|LibreOffice|-|02.12.2017|16:00| [[Cryptoparty Tirana Takim Anëtarësh - Nëntor & Dhjetor]]|Open Labs|-|01.12.2017|18:00|[[ Quad9 DNS Workshop]]| Open Labs|-|25.11.2017|11:00|[[Wikimedia Diversity Editathon]]|Wikimedia|-|18.11.2017|10:00|[[OpenStreetMap GeoWeek Tirana]]|OpenStreetMap|- |16.11.2017|16:00|[[CityZen App Meetup Nr.2]]|CityZen
|-
| 3014.0911.2017|17:00|[[Lançimi i Firefox Quantum 57]]|Mozilla Albania|- |08.11.2017|17:00|[[Introduction to Git]]|Open Labs|- |28.10.2017|16:00|[[Takim anëtarësh-Tetor]]|Open Labs|- |21.10.2017|18:00|[[From prototype to production]]|Akiko (Japan) & Chris (Germany)|- |21.10.2017|15:00| [[Cryptotools for journalistsMaptime Tirana Nr.3|Maptime Tirana 3]]| OpenStreetMap
|-
| 3118.0810.2017|18:00|[[CityZen App - Meetup Nr.1]]|CityZen|- |09.10.2017|17:30| [[FOSScamp Syros Takim i Wikimedianëve]]|Wikimedia|- |04.10.2017|18:00|[[Firefox Quantum Sprint]]| Open LabsMozilla
|-
| 3104.0710.2017 |16:00| [[Nextcloud: sprint lokalizimi nr.3End of RGSoC 2017 - Celebration]]| Open Labs HackerspaceNextcloud
|-
| 2230.0709.2017 |10:00| [[5-vjetori i themelimit të Open LabsCryptoparty Tirana 2017]]| Open Labs
|-
| 2128.0709.2017|18:00| [[Debian Meetup nrNr.12]]| Debian|- |23.09.2017|16:00|[[Fedora Woman Day (FWD) 2017]]|Fedora
|-
| 1119.0709.2017|16:00| [[Wikipedia Open Day 2|Wikipedia SQ - Open Red Hat Career Day nr2]]| WikipediaRed Hat
|-
| 0516.0709.2017|16:00| [[Fedora 26 Release PartyTakim Anëtarësh - Shtator]]| Fedora Open Labs
|-
| 0415.0709.2017|18:00|[[LibreOffice Localization Sprint 10]]|LibreOffice|- |14.09.2017|17:00| [[Wikipedia SQ OSCAL 2018 - takim i grupit organizativ]]|Open DayLabs|- |13.09.2017|16:00|[[LulzBot 3D Printing Workshop]]|Ura Design|-|12.09.2017|18:00|[[Mozilla Common Voice Workshop]]|Mozilla|-|05.09.2017|19:30|[[Deep Learning me Python]]|Fedora|-|31.08.2017 - 6.09.2017||[[FOSScamp Syros 2017]]|Ura Design|-|13.08.2017|19:00|[[OpenStreetMap Birthday party]]|OpenStreetMap|-|31.07.2017|18:00|[[Nextcloud: sprint lokalizimi nr.3]]| WikipediaNextcloud
|-
| 0128.07.2017|16:00| [[Kick Off RGSoC 2017 - CelebrationTakim i anëtarëve të Open Labs]]| Open Labs
|-
| 2926.0607.2017|19:00| [[Nextcloud l10n #Fedora Loves Python workshop nr.2]]| NextcloudFedora
|-
|22.07.2017|19:00|[[5-vjetori i themelimit të Open Labs]]|Open Labs|-|21.07.2017|18:00|[[Debian Meetup nr.1]]|Debian|-|11.07.2017|17:00|[[Wikipedia Open Day 2|Wikipedia SQ - Open Day nr2]]|Wikimedia|-|05.07.2017|18:00|[[Fedora 26 Release Party]]|Fedora|-|04.07.2017|18:00|[[Wikipedia SQ - Open Day]]|Wikimedia|-|01.07.2017|18:00|[[Kick Off RGSoC 2017 - Celebration]]|Open Labs|-|29.06.2017|18:00|[[Nextcloud l10n #2]]|Nextcloud|-| 21.06.2017|| [[Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia]]| Open Labs
|-
| 17.06.2017|16:00| [[Mozilla WebVR Workshop #2]]| Mozilla
|-
| 17.06.2017|10:00| [[opendata.tirana.al Hackathon #2 - Empowered by Open Diversity Project]]| Open Labs
|-
| 16.06.2017|18:00| [[OpenStreetMap Meetup #1]]| OpenStreetMap
|-
| 10.06.2017 & 11.06.2017|| Puntori me temë 'Migration to LibreOffice' me Italo Vignoli| LibreOffice
|-
| 31.05.2017|18:00| [[Fedora Meetup #7]]| Fedora
|-
| 26.05.2017|18:00| [[Maptime Tirana nr 2]]| OpenStreetMap
|-
| 20.05.2017|10:00| [[opendata.tirana.al Hackathon - Empowered by Open Diversity Project]]| Open Labs
|-
| 15.05.2017|17:00| [[https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/239427930/ Nextcloud Meetup #2]]| Nextcloud
|-
| 13.05.2017 & 14.05.2017|9:00| [[OSCAL 2017]]| Open Labs
|-
| 26.04.2017 |17:00| [[Document Freedom Day 2017]]| LibreOffice
|-
| 20.04.2017|17:00| [[Fedora Localization Sprint #10]]| Fedora
|-
| 19.04.2017|17:00| [[Mozilla WebVR Camp nr. 1]]| Mozilla
|-
| 17.04.2017|17:00| [[Maptime Tirana nr. 1]]| OpenStreetMap
|-
| 12.04.2017|16:00| [[Fedora Localization Sprint #9]]| Fedora
|-
| 25.03.2017 & 26.03.2017|9:30| [https://wiki.openlabs.cc/faqja/Linux_Weekend_Tirana_2017 Linux Weekend 2017]| GNU/Linux
|-
| 18.03.2017 & 19.03.2017|10:00| [[48H Free Open Source Hackathon Tirana]]| Open Labs
|-
| 18.02.2017|11:00| [[OpenStreetMap Mapathon #9]]| OpenStreetMap
|-
| 17.02.2017|17:30| [[Hyrje në JOSM]]| OpenStreetMap
|-
| 15.02.2017|17:00| [[Fedora Localization Sprint nr.8|Fedora Localization Sprint #8]]| Fedora
|-
| 08.02.2017|17:30| [[Wikidata talk/workshop]]| Wikimedia
|-
| 28.01.2017|11:00| [[Mapathon nr.8|OpenStreetMap Mapathon #8]]| OpenStreetMap
|-
| 25.01.2017|17:00| [[Open Source Design workshop nr.1]]| Open Source Design
|-
| 23.01.2017|17:30| [[https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/236880431/ Nextcloud 11 Release Party]]| Nextcloud
|-
| 18.01.2017|17:00| [[Lokalizim i privacytools.io]]|
|-
| 14.01.2017|10:00| [[Sitepoint hackathon]]| SitepointSitePoint
|-
| 11.01.2017|17:00| [[Mapathon nr.7|OpenStreetMap Mapathon #7]]| OpenStreetMap
|-
 <!-- Aktivitete per vitin 2016 --> | ! rowspan=42 "60" | 2016| 28.12.2016|17:30|[https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/236320481/ Nextcloud l10n #1]|Nextcloud|-|22.12.2016|17:00| [[Nextcloud Fedora Loves Python Workshop #1]]| NextcloudFedora|-|21.12.2016|19:00|[[ Festa e fundvitit në hackerspace]]|Open Labs|-|21.12.2016|17:00|[[LibreOffice month 2016: Takim i komunitetit]]|LibreOffice
|-
| 2217.12.2016|12:00| [[Fedora Loves Python Workshop #1Mozilla Tech Speakers Tirana- Training nr.2]]| FedoraMozilla
|-
| 1715.12.2016|17:00| [[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #2LibreOffice month 2016: Design and marketing]]| MozillaLibreOffice
|-
| 11.12.2016|16:00| [[Fedora Release party| Fedora 25 Release party]]| Fedora
|-
| 10.12.2016|15:00| [[Muaji i LibreOffice në OpenLab Hackerspacemonth 2016: sprint lokalizimi]]| LibreOffice
|-
| 03.12.2016 & 04.12.2016|9:00| [[https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wiki_Weekend_Tirana_2016 Wiki weekend Tirana 2016]]| Wikimedia
|-
| 30.11.2016|17:00| [[Mapathon nr.6|OpenStreetMap Mapathon #6]]| OpenStreetMap
|-
| 23.11.2016|17:30| [[https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/235570602/ Nextcloud Meetup #1]]| Nextcloud
|-
| 1220.11.2016|15:00| [[Fedora Metup nr 6 | Fedora Meetup #6WikiProjekti Gratë]]| FedoraWikimedia
|-
| 2912.1011.2016|16:00| [[OpenSource Hardware Fedora Metup nr 6 | Fedora Meetup #2- Nextcloud box6]]| NextcloudFedora
|-
|2.11.2016|16:00|[[Wiki Loves Maps: Mapathon]]|Wikimedia|-|29.10.2016|15:00|[[OpenSource Hardware Meetup #2- Nextcloud box]]|Nextcloud|-| 26.10.2016|| [[Fedora Localization Sprint nr.7|Fedora Localization Sprint #7]]| Fedora
|-
| 19.10.2016|17:00| [[Fedora Meetup Mapathon nr .5 | Fedora Meetup #5OpenStreetMap Mapathon: Përmirësojmë të dhënat e OpenStreetMap]]| FedoraOpenStreetMap
|-
| 19.10.2016|15:00| [[Mapathon Fedora Meetup nr.5|OpenStreetMap Mapathon Fedora Meetup #5: Përmirësojmë të dhënat e OpenStreetMap]]| OpenStreetMapFedora
|-
| 1217.10.2016|13:00| [[Nextcloud Workshop #1Code Week Albania 2016]]| Nextcloud
|-
| 1112.10.2016|18:00| [[ ADA Lovelace day]https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/234713221/ Nextcloud Workshop]| Nextcloud
|-
| 1011.10.2016|18:00| [[PHPList Hack SprintADA Lovelace day]]| PHPListOpen Labs
|-
| 2110.0910.2016|16:00| [[Fedora Meetup nr 4 | Fedora Meetup #4PHPList Hack Sprint]]| FedoraPHPList
|-
| 2110.0910.2016|15:00| [[Zgjedhjet e bordit 2016OSHM1, i ftuar Iker Perez de Albeniz Villarroel]]| Open Labs
|-
| 1924.0709.2016|16:00| [[Fedora women daySoftware Freedom Day 2016]]| FedoraLibreOffice
|-
| 21.09.07.2016|18:00| [[Fedora Release partyMeetup nr 4 | Fedora Meetup #4]]| Fedora
|-
| 0621.0709.2016|16:00| [[LibreOffice Localization Sprint #8Zgjedhjet e bordit 2016]]| LibreOfficeOpen Labs
|-
| 2517.0609.2016|17:00| [[Mozcafe Tirana #5Wiki Loves Earth 2016, ndarja e çmimeve]]| MozillaWikimedia
|-
| 2031.0608.2016|17:00| [[Fedora Localization Sprint MozCafé Tirana nr.6|Fedora Localization Sprint #6me Giannis Konstantinidis]]| FedoraMozilla
|-
| 0427.0608.2016|| [[SuperTuxcart- prezantim dhe kampionatFOSSCamp Balkans 2016]]| Open Labs
|-
| 0127.0607.2016|16:30| [[PHPList Localization Sprint #1Wiki Loves Maps 2016]]| PHPListWikimedia
|-
| 3020.0507.2016|18:00| [[LibreOffice Fedora Localization Sprint nr.6|Fedora Localization Sprint #76]]| LibreOfficeFedora
|-
| 1419.05.2016 & 15.0507.2016|18:00| [[OSCAL- Open Source Conference Albania 2016Fedora Women Day]]| Open LabsFedora
|-
| 3016.0407.2016|19:00| [[Fedora Localization Sprint nr.5|Fedora Localization Sprint #5Open Labs feston 4 vjetorin]]| FedoraOpen Labs
|-
| 2009.0407.2016|16:00| [[Pidora Workshop -Fedora & Raspberry Pi24 Release party]]| Fedora
|-
| 1606.0407.2016|18:00| [[Mapathon LibreOffice Localization Sprint nr.4|OpenStreetMap Mapathon #48]]| OpenStreetMapLibreOffice
|-
| 1506.0407.2016|16:30| [[Fedora Localization Sprint Wiki Loves Maps: Takimi nr.4|Fedora Localization Sprint #41]]| FedoraWikimedia
|-
| 0325.0406.2016|16:00| [[Fedora Localization Sprint Mozcafe Tirana nr.3 |Fedora Localization Sprint #35]]| FedoraMozilla
|-
| 0204.0406.2016|16:00| [[Mozilla Tech Speakers TiranaSuperTuxcart- Training #1prezantim dhe kampionat]]| Mozilla
|-
|04.06.2016|16:00|[[SitePoint Meetup nr.3]]|SitePoint|-|01.06.2016|18:00|[[PHPList Localization Sprint #1]]|PHPList|-|30.05.2016|18:00|[[LibreOffice Localization Sprint nr.7]]|LibreOffice|-|19.05.2016|17:00|[[Linux Command-Line Workshop me James Halliday]]|GNU/Linux|-|18.05.2016|16:00|[[OpenStreetMap Mapathon nr.5| OpenStreetMap Mapathon #5]]|OpenStreetMap|-|14.05.2016 & 15.05.2016|10:00|[[OSCAL 2016]]|Open Labs|-|30.04.2016|14:00|[[Fedora Localization Sprint nr.5|Fedora Localization Sprint #5]]|Fedora|-|20.04.2016|18:00|[[Pidora Workshop -Fedora & Raspberry Pi]]|Fedora|-|16.04.2016|16:00|[[Mapathon nr.4|OpenStreetMap Mapathon #4]]|OpenStreetMap|-|15.04.2016|18:00|[[Fedora Localization Sprint nr.4|Fedora Localization Sprint #4]]|Fedora|-|04.04.2016|18:00|[[Fedora Localization Sprint nr.3 |Fedora Localization Sprint #3]]|Fedora|-|02.04.2016|16:00|[[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training nr.1]]|Mozilla|-| 30.03.2016|18:00| [[ Linux Meetup 2: Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit]]|GNU/Linux|-|26.03.2016|16:00|[[ Document Freedom day 2016]]|LibreOffice
|-
| 2623.03.2016|18:00| [[ Document Freedom dayMapathon nr.3|OpenStreetMap Mapathon #3]]| LibreOfficeOpenStreetMap
|-
| 2305.03.2016|16:00| [[Mapathon nr.3|OpenStreetMap Mapathon #3Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapur]]| OpenStreetMapOpen Labs
|-
| 0527.0302.2016|16:00| [[Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapurMozcafe Tirana nr.4]]| Open LabsMozilla
|-
| 0713.02.2016|16:00| [[Linux Meetup- Njohje me sistemet operativeMozcafe Tirana nr.3]]| GNU/LinuxMozilla
|-
| 06.02.2016|16:00| [[Mapathon nr.2|OpenStreetMap Mapathon #2]]| OpenStreetMap
|-
| 23.01.2016|16:00| [[Fedora Localization Sprint nr.2|Fedora Localization Sprint #2]]| Fedora
|-
| 16.01.2016|16:00| [[ 15 vjet Wikipedia - Editathon]]| Wikipedia
|-
| 1307.01.2016|18:30| [[Mozcafe Tirana #4Linux Meetup- Njohje me sistemet operative]]| MozillaGNU/Linux
|-
Aktvitetet e vitit 2015
-->
 | ! rowspan=24 "43" | 2015| 19.12.2015|16:00| [[Fedora Meetup nr 3 | Fedora Meetup #3]]| Fedora|-|12.12.2015|16:00|[[John Sturdy në Open Labs: prezantim për OSM dhe Makespaces]]|OpenStreetMap|-|8.12.2015|18:00|[[OpenStreetMap: Takim i hapur nr.2]]|OpenStreetMap|-|05.12.2015 & 06.12.2015|9:30|[[Wiki weekend Tirana 2015]]|Wikimedia|-|26.11.2015|18:00|[[ LibreOffice Localization Sprint nr.6]]|LibreOffice|-|24.11.2015|18:00|[[OpenStreetMap: Takim i hapur nr.1]]|OpenStreetMap|-|14.11.2015|18:00|[[OpenStreetMap: Takim i hapur nr.0 ]]|OpenStreetMap|-|14.11.2015|16:00|[[Fedora 23 Release party]]|Fedora|-|7.11.2015|10:00|[[Mozilla Academy nr.5: Prezantim në Oficina & Harry Fultz]]|Mozilla|-|05.11.2015|18:00|[[Projeksion: Dokumentari "CodeGirl"]]|Open Labs|-|31.10.2015|16:00|[[Fedora Localization Sprint nr 1 | Fedora Localization Sprint #1]]|Fedora|-|27.10.2015|18:00|[[Apliko për internship në Fedora Outreachy program 2015]]|Fedora|-|24.10.2015|16:00|[[LibreOffice: Localization Sprint nr.5]]|LibreOffice|-|17.10.2015|16:00|[[CodeWeek: histori të së përditshmes së koduesve]]||-|13.10.2015|17:00|[[Ada Lovelace Day 2015]]|Open Labs|-|08.10.2015|18:00|[[LibreOffice: Localization Sprint nr.4]]|Libre Office|-|06.10.2015|16:00|[[Wiki Loves Monuments - City Tour në Tiranë]]|Wikimedia
|-
| 0503.12.2015 & 06.1210.2015|16:00| [[Wiki weekend Tirana 2015Mozilla Academy nr.4: Mozilla Albania Website]]| WikimediaMozilla
|-
| 2630.1109.2015|18:00| [[ LibreOffice Localization Sprint PHPList Albania User Group meetup #61]]| LibreOfficePHPList
|-
| 2426.1109.2015|16:00| [[OpenStreetMapMozilla Academy nr.3: Takim i hapur #1Ardian Haxha prezanton Mozilla VR (Virtual Reality)]]| OpenStreetMapMozilla
|-
| 1423.1109.2015|18:00| [[OpenStreetMapWiki Loves Monuments: Takim i hapur #0 këshilla për pjesëmarrje në konkursin e fotografisë]]| OpenStreetMapWikimedia
|-
| 1419.1109.2015|16:00| [[Fedora 23 Release partyMozilla Academy nr.2: Firefox OS Bugsprint]]| FedoraMozilla
|-
| 0512.1109.2015|16:00| [[ProjeksionMozilla Academy nr.1: Dokumentari "CodeGirl"Prezantim]]| Open LabsMozilla
|-
| 3104.1009.2015|18:00| [[Fedora Localization Sprint nr 1 | Fedora Localization Sprint #1Wiki Loves Monuments Shqipëri & Kosovë: Takim Informativ me Arianit Dobroshin]]| FedoraWikimedia
|-
| 3021.0907.2015|18:00| [[PHPList Albania User Group meetup #13 vjetori i Open Labs Hackerspace]]| PHPListOpen Labs
|-
| 1215.0907.2015|17:00| [[Mozilla Academy 2015Fedora Meetup nr 2 | Fedora Meetup #2]]| MozillaFedora
|-
| 2120.0706.2015|16:00| [[LibreOffice Localization Sprint nr.3 vjetori i Openlabs Hackerspace]]| Open LabsLibreOffice
|-
| 1513.0706.2015|16:00| [[Fedora Meetup LibreOffice Localization Sprint nr 2 | Fedora Meetup #.2]]| FedoraLibreOffice
|-
| 1309.0605.2015& 10.05.2015|12:00| [[LibreOffice Localization Sprint #2OSCAL 2015]]| LibreOfficeOpen Labs
|-
| 0924.05.2015 & 10.0504.2015|12:00| [[ OSCAL- Open Source Conference Albania 2015Wiki Women Camp]]| Open Labs
|-
| 25.03.2015|19:00| [[Document Freedom Day2015]]| LibreOffice
|-
| 07.03.2015|16:00| [[Cyber Security Workshop]]
|
|-
| 28.02.2015 & 01.03.2015|10:00| [[Mozilla weekend Tirana 2015]]| Mozilla|-|14.02.2015|16:00|[[I love Fedora Meetup]]|Fedora|-|07.02.2015|16:00|[[Maratonë tritimi: The internet's own boy]]|Open Labs|-|31.01.2015|16:00|[[ Wordpress cafe nr.3]]|Wordpress
|-
| 1424.0201.2015|16:00| [[I love Fedora MeetupWikicafe Tirana nr.1]]| FedoraWikipedia
|-
| 0717.0201.2015|16:00| [[Maratonë tritimi: The internet's own boyWordpress cafe nr.2]]| Open LabsWordpress
|-
| 3117.01.2015|14:00| [[ Wordpress cafe #3Webmacademy nr 7 në Openlabs| Webmacademy nr 7 në Open Labs]]| Wordpress
|-
| 2416.01.2015|15:30| [[ Wikicafe Tirana #1LPI Open Day & Fedora Linux install-fest në Universitetin e Durrësit]]| WikipediaGNU/Linux
|-
| 1615.01.2015|13:30| [[LPI Open Day universitetin Aleksandër MoisiuUniversitetin e Tiranës, Fakultetin e Ekonomisë]]| GNU/Linux
|-
| 10.01.2015|16:00| [[LibreOffice cafe #nr.2]]| LibreOffice
|-
| 10.01.2015|14:00| [[ Webacademy Webmacademy nr 6 në OpenlabsOpen Labs]]
|
|-
<!-- viti 2014 -->
 | ! rowspan="37 " | 2014| 20.12.2014|16:00| [[ Webacademy Webmacademy nr 5 në OpenlabsOpen Labs]]|
|-
| 1317.12.2014|18:00| [[ Webacademy Mozcafe Tirana nr 4 në Openlabs3]]| Mozilla
|-
| 0613.12.2014|16:00| [[ Webacademy Webmacademy nr 3 4 OpenlabsOpen Labs]]
|
|-
| 0306.12.2014|16:00| [[LibreOffice cafe #1Webmacademy nr 3 në Open Labs]]| LibreOffice
|-
| 2903.1112.2014|18:00| [[ Webacademy LibreOffice cafe nr 2 në Openlabs.1]]| LibreOffice
|-
| 2229.11.2014|16:00| [[ Webacademy Webmacademy nr 1 2 OpenlabsOpen Labs]]|
|-
| 0822.11.2014|16:00| [[Wordpress cafe #Webmacademy nr 1në Open Labs]]| Wordpress
|-
| 0308.11.2014|16:00| [[Si të përdorim command lineWordpress cafe nr.1]]| Wordpress
|-
| 01.11.2014 & 0203.11.2014|17:00| [[ Wiki weekend Tirana 2014Si të përdorim command line]]| Wikimedia
|-
| 2701.1011.2014& 02.11.2014|9:30| [[Mozcafe Wiki weekend Tirana #22014]]| MozillaWikimedia
|-
| 27.0910.2014|18:00| [[Openlabs Maker party #1Mozcafe Tirana nr.2]]| Open LabsMozilla
|-
| 1627.09.2014|16:00| [[NetBSD - Meet & Greet with Marc BalmerOpen Labs Maker party #1]]| NetBSDOpen Labs
|-
| 1316.09.2014|16:00| [[Sugru built nightNetBSD - Meet & Greet with Marc Balmer]]| Open LabsNetBSD
|-
| 13.09.2014|16:00| [[LPI Albania open day #2Sugru built night]]| GNU/LinuxOpen Labs
|-
| 0213.0809.2014|13:00| [[Linux Kafe #3LPI Albania open day nr.2]]| GNU/Linux
|-
| 3002.0708.2014|17:00| [[Arduino Workshop Linux Kafe nr .3]]| ArduinoGNU/Linux
|-
| 2330.07.2014|18:00| [[Mësoni çdo gjë rreth Learnable.comArduino Workshop nr 3]]| Arduino
|-
| 1623.07.2014|18:00| [[ 2 vjetori i Openlabs HackerspaceMësoni çdo gjë rreth Learnable.com]]| Open Labs
|-
| 0916.07.2014|17:00| [[Wikiakademia dhe Wikimedia : Lokalizimi2 vjetori i Open Labs Hackerspace]]| WikimediaOpen Labs
|-
| 0709.07.2014|19:00| [[ #stoppërgjimeveWikiakademia dhe Wikimedia : Bisedëe hapur rreth përgjimeve të NSA në ShqipëriLokalizimi]]| Wikimedia
|-
| 0507.07.2014 |19:00| [[LPI Albaniastoppërgjimeve: Open day Bisedë e hapur rreth përgjimeve të NSA në Shqipëri]]| GNU/LinuxOpen Labs
|-
| 0205.07.2014|17:00| [[Linux cafe 3| Linux cafe #3LPI Albania: Open day ]]| GNU/Linux
|-
| 28.06.2014|16:00| [[L10N Sprint - maratonë lokalizimi]]| Mozilla
|-
| 21.06.2014|16:00| [[Wikiakademia: Prezantim i projektit dhe përkthimi platformës në shqip]]| Wikimedia
|-
| 14.06.2014 |16:00| [[LibreOffice:Localization Hackathon]]| LibreOffice
|-
| 07.06.2014|16:00| [[Prezantim i platformës menaxhimit të përmbajtjes Open Atrium CMS]]|
|-
| 06.06.2014|16:00| [[Reset the Net: 1 vit pas skandalit të zbuluar nga Snowden]]
|
|-
| 31.05.2014|16:00| [[Arduino Kafe 1: prezantim i website i komunitetit shqiptar Arduino]]| Arduino
|-
| 10.05.2014|16:00| [[ Mozcafe Tirana #nr.1]]| Mozilla
|-
| 03.04.2014 & 04.04.2014|8:30| [[OSCAL- Open Source Conference Albania 2014]]| Open Labs
|-
| 19.04.2014|16:0| [[Linux Caffe nr 2| Linux Caffe #2]]| GNU/Linux
|-
| 31.03.2014|19:00| [[Linux Caffe nr 1| Linux Caffe #1]]| GNU/Linux
|-
| 29.03.2014|16:00| [[Arduino day 2014]]| Arduino
|-
| 08.02.2014 & 09.02.2014|9:00| [[Mozilla Weekend 2014]]| Mozilla
|-
| 01.02.2014|15:00| [[Open Source VOIP-Workshop]]|
|-
| 25.01.2014|14:30| [[ Ubuntu User days 2014]]| Ubuntu
|-
| 15.01.2014|19:00| [[Open Source Tools for your Art: create your website]]
|
|-
<!-- viti 2013 -->
 | ! rowspan=24 "26" | 2013| 28.12.2013|19:00| [[Geek Bazaar i fundvitit nga Open Labs]]| Open Labs|-|23.11.2013|15:00|[[Rasberry Pi workshop në Open Labs nr 0]]|Rasberry Pi|-|09.11.2013|15:00|[[Linux Installfest at Open Labs nr 0]]|GNU/Linux
|-
| 2302.11.2013|15:00| [[Rasberry Pi LibreOffice Calc workshop në Open Labs nr 0dhe takim i grupit të përkthimit]]| Rasberry PiLibreOffice
|-
| 0226.1110.2013|15:00| [[LibreOffice Calc workshop dhe : takim i grupit të përkthimit]]| LibreOffice
|-
| 23.10.2013|19:00| [[Mozilla Summit: sharing the experience]]| Mozilla
|-
| 19.10.2013|15:00| [[LibreOffice workshop 2]]| LibreOffice
|-
| 12.10.2013|15:00| [[LibreOffice workshop 1]]| LibreOffice
|-
| 05.10.2013|15:00| [[Projektojmë: DEFCON the documentary]]|Open Labs
|-
| 28.09.2013|15:00| [[EMACS workshop dhe 30 vjetori i projektit GNU]]| GNU/Linux
|-
| 21.09.2013|15:00| [[Wikipedia workshop në Open Labs]]| Wikipedia
|-
| 28.08.2013|19:00| [[Instructables build night]]
|
|-
| 03.08.2013|18:00| [[HTML Workshop]]| HTML
|-
| 24.07.2013|19:00| [[Weekly Meeting]]|Open Labs
|-
| 18.07.2013|19:00| [[Open Steps workshop në Open Labs]]|Open Labs
|-
| 16.06.2013|19:00| [[Festojmë 1 vit Open Labs]]| Open Labs
|-
| 01.06.2013|15:00| [[Audacity: Workshop për editorin muzikor open source]]|Open Labs
|-
| 25.05.2013|15:00| [[Wordpress 10th Anniversary]]| Wordpress
|-
| 18.05.2013|15:00| [[Linux Training Session nr 2]]
|-
| 11.05.2013|15:00| [[Linux Training Session nr 1]]| GNU/Linux
|-
| 04.05.2013|12:00| [[C++ Workshop #nr 2]]| C++
|-
| 13.04.2013|15:00| [[WMKIT - WORKSHOP]]|Open Labs
|-
| 30.03.2012|15:00| [[Document Freedom Day 2013 në Open Labs]]| LibreOffice
|-
| 09.03.2013| 15:00|[[Handson: Tomb Raider - The Lost Dominion]]| Open Labs
|-
| 02.03.2013|15:00| [[Ubuntu Jam në Tiranë]]| Ubuntu
|-
| 8.02.2013| 16:30|[[Premiera botërore e dokumentarit për The Pirate Bay edhe në Tiranë]]| Open Labs
|-
<!-- viti 2012 -->
 | ! rowspan=7 "9" | 2012| 19.12.2012|19:30| [[Projektime për Blender]]| Open Labs|-|7.12.2012|19:00|[[Open Labs prezanton: kliko.al]]|Open Labs|-|14.11.2012|19:30|[[Projektojmë: Erik Topol dhe e ardhmja pa tel e mjekësisë]]|Open Labs
|-
| 7.1211.2012|19:30| [[Open Labs prezantonPrezanton: kliko.alMichael Anti - Mbrapa Firewall të madh Kinez]]|
|-
| 03.11.2012|19:00| [[Catastroika në shqip]]| Open Labs
|-
| 31.10.2012|19:30| [[Open Labs preznaton: TED talks në shqip (edicioni 121031)]]| Open Labs
|-
| 27.10.2012|12:00| [[Open Labs krijon ndriçues LED për Halloween]]| Open Labs
|-
| 24.10.2012|19:00| [[TED talks në shqip]]|Open Labs
|-
| 13.10.2012|18:30| [[Firefox & Thunderbird release party]]| Mozilla
|-
|}
 
 
</translate>
800

edits

Navigation menu