Difference between revisions of "Pastrimi"

Jump to navigation Jump to search
Marked this version for translation
(typoo)
(Marked this version for translation)
Line 1: Line 1:
<languages />
<languages />
<translate>
<translate>
<!--T:1-->
Ja disa gjëra për të bërë kur pastrojmë Open Labs në rast se bëhet rrëmujë ose kur kemi një event.
Ja disa gjëra për të bërë kur pastrojmë Open Labs në rast se bëhet rrëmujë ose kur kemi një event.


== Hidhni Mbeturinat ==
== Hidhni Mbeturinat == <!--T:2-->
Ka një kosh për mbeturinat pranë frigoriferit. Hidhi aty të gjitha mbeturinat.  
Ka një kosh për mbeturinat pranë frigoriferit. Hidhi aty të gjitha mbeturinat.  
Nëse koshi mbushet plotë, merr qesen e zezë dhe hidhe ke koshat e mbeturinave pranë Bar Panorama. Më pas vendos një qese të zezë të cilat mund ti gjesh në tualet.
Nëse koshi mbushet plotë, merr qesen e zezë dhe hidhe ke koshat e mbeturinave pranë Bar Panorama. Më pas vendos një qese të zezë të cilat mund ti gjesh në tualet.


== Hapësira ​​==
== Hapësira ​​== <!--T:3-->


<!--T:4-->
Zonat duhet të jenë te pastërta dhe të organizuara. Merr mbeturinat mbi tavolina ose hidhi në kosh, pastro tavolinat dhe dyshemenë nëse është e nevojshme. <br />  
Zonat duhet të jenë te pastërta dhe të organizuara. Merr mbeturinat mbi tavolina ose hidhi në kosh, pastro tavolinat dhe dyshemenë nëse është e nevojshme. <br />  
Të lutem ki kujdes kabllat elektrikë kur lan dyshemenë.
Të lutem ki kujdes kabllat elektrikë kur lan dyshemenë.


== Kuzhina ==
== Kuzhina == <!--T:5-->


<!--T:6-->
* Pastro gotat dhe filxhanet
* Pastro gotat dhe filxhanet


== Tualeti ==
== Tualeti == <!--T:7-->


<!--T:8-->
* Fshi & pastro dyshemenë
* Fshi & pastro dyshemenë
* Laje lavamanin
* Laje lavamanin
Line 23: Line 27:
* Laje tualetin
* Laje tualetin


== Tavolinat e punës ==
== Tavolinat e punës == <!--T:9-->


<!--T:10-->
* Pastro tavolinat e punës së projekteve dhe mjeteve
* Pastro tavolinat e punës së projekteve dhe mjeteve
** Kthe mjetet në vendet e tyre në rafte.
** Kthe mjetet në vendet e tyre në rafte.
</translate>
</translate>
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
635

edits

Navigation menu