Difference between revisions of "Pastrimi"

Jump to navigation Jump to search
41 bytes removed ,  6 years ago
typoo
(typo)
(typoo)
Line 11: Line 11:
Zonat duhet të jenë te pastërta dhe të organizuara. Merr mbeturinat mbi tavolina ose hidhi në kosh, pastro tavolinat dhe dyshemenë nëse është e nevojshme. <br />  
Zonat duhet të jenë te pastërta dhe të organizuara. Merr mbeturinat mbi tavolina ose hidhi në kosh, pastro tavolinat dhe dyshemenë nëse është e nevojshme. <br />  
Të lutem ki kujdes kabllat elektrikë kur lan dyshemenë.
Të lutem ki kujdes kabllat elektrikë kur lan dyshemenë.
* Dhoma e ndejës ku janë kolltukët.


== Kuzhina ==
== Kuzhina ==
Line 22: Line 21:
* Laje lavamanin
* Laje lavamanin
* Vendos sapun të ri nëse ska
* Vendos sapun të ri nëse ska
* Laje tualetin.
* Laje tualetin


== Tavolinat e punës ==
== Tavolinat e punës ==
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
635

edits

Navigation menu