Difference between revisions of "FOSScamp Syros 2017/en"

Jump to navigation Jump to search
Krijoi faqen me " == A typical day at FOSSCamp == You start your day with other participants for a coffee by the beach and organize the day together. Eat freshly prepared breakfast and start wo..."
(Krijoi faqen me "== General info== * What: Empowering the Commons in Syros Island through WebVR activities * Where: Ermoupoli, Syros Island (Greece); * When: 31.08.2017 - 03.09.2017 (participant...")
(Krijoi faqen me " == A typical day at FOSSCamp == You start your day with other participants for a coffee by the beach and organize the day together. Eat freshly prepared breakfast and start wo...")
Line 9: Line 9:
* Knowledge level needed: basic knowledge for Wikipedia editing, Mapillary app (smartphone needed), Wikimedia Commons;
* Knowledge level needed: basic knowledge for Wikipedia editing, Mapillary app (smartphone needed), Wikimedia Commons;


== Një ditë tipike në FOSSCamp ==
 
E nisni diten me pjesëmarrësit e tjerë për një kafe buzë detit dhe organizoni ditën së bashku. Hani një mëngjes të shëndetshëm dhe filloni të punoni në grupe për gjysmën e dites. Prezantoni punët mbasdite, party plazhi në darkë. Përserisni këtë rutinë për të paktën tre dite.
 
''Kujdes: ky event kërkon pjesëmarrje aktive nga ana juaj!''
== A typical day at FOSSCamp ==
You start your day with other participants for a coffee by the beach and organize the day together. Eat freshly prepared breakfast and start working in teams for half of the day. Present your work in the afternoon, party on the beach in the evening. Repeat the routine for at least three days.<br />
''Careful: this event requires active participation from your side!''


== Bileta & Kosto ==
== Bileta & Kosto ==
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
618

edits

Navigation menu