Changes

Jump to navigation Jump to search

Kreu

131 bytes added, 3 years ago
Marked this version for translation
<languages />
<translate>
<!--T:9-->
{{Kreu
|main-title= Mirësevjen në Open Labs Hackerspace Wiki
|main-content=Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuqizimin e hapësirës publike dhe licensave alternative.
<!--T:10-->
Open Labs Hackerspace mbështetet nga donacionet tuaja për të vazhduar punën. Nëse doni të na mbështesni, ju lutem konsideroni [[Donacione | donacionet]] për të siguruar vazhdimësinë tonë.
|main-box1-title=Vendndodhja
<!--T:11-->
|s1-box2-title=I/E porsaardhur?
|s1-box2-content=Do të jesh pjesë e Open Labs Hackerspace? Këtu mund të gjesh disa gjëra që mund të bësh për kuptuar me shumë rreth kulturës në Open Labs Hackerspace.
|s1-box3-content= Që nga 2012 kur Open Labs është themeluar, kemi patur takime dhe aktivitete javore duke filluar me takimet joformale duke pirë një kafe, deri në konferencën vjetore OSCAL që organizojmë që nga 2014. Mënyra më e mirë për të na njohur është të vish në disa nga aktivitetet tona, të shkëmbehësh me anëtarët e tjerë dhe të bësh shumë pyetje.
<!--T:12-->
|projects-subtitle= Projekte
|projects-description=Këto janë grupet aktive të punës në komunitet dhe në hackerspace, por ti je i mirëseardhur që të krijosh një grup të ri pune rreth një projekti free open source ose të bashkohesh me një nga grupet aktuale.
<!--T:13-->
|main-box4-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:MozillaLogo.png|''[[Mozilla]]''</gallery></center>
<!--T:14-->
|main-box5-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:30%;">Image:WikipediaLogo.png|''[[Wikipedia]]''</gallery></center>
<!--T:15-->
|main-box6-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:FedoraLogo.png|''[[Fedora]]''</gallery></center>
<!--T:16-->
|main-box7-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:OpenStreetMapAlbaniaLogo.png|''[[OpenStreetMap]]''</gallery></center>
<!--T:17-->
|main-box8-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:LibreOfficeLogo.png|''[[LibreOffice]]''</gallery></center>
<!--T:18-->
|main-box9-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:50%;">Image:NextcloudLogo.png|''[[Nextcloud]]''</gallery></center>
<!--T:19-->
}}
</translate>
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
616

edits

Navigation menu