Changes

Jump to navigation Jump to search

Kreu

294 bytes added, 3 years ago
m
no edit summary
|projects-subtitle= Projekte
|projects-description=Këto janë grupet aktive të punës në komunitet dhe në hackerspace, por ti je i mirëseardhur që të krijosh një grup të ri pune rreth një projekti free open source ose të bashkohesh me një nga grupet aktuale.
|main-box4-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:MozillaLogo.png|''[[Mozilla]]''</gallery></center>
|main-box5-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:30%;">Image:WikipediaLogo.png|''[[Wikipedia]]''</gallery></center>
|main-box6-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:FedoraLogo.png|''[[Fedora]]''</gallery></center>
}}
</translate>
107

edits

Navigation menu