Changes

Jump to navigation Jump to search

Kreu

No change in size, 3 years ago
no edit summary
<translate>
{{Kreu
|main-title= Mirësevini Mirësevjen në Open Labs Hackerspace Wiki
|main-subtitle= FLOSS.Komunitet.Hackerspace.
|main-content=Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuqizimin e hapësirës publike dhe licensave alternative.
107

edits

Navigation menu