Changes

Jump to navigation Jump to search

Kreu

16 bytes removed, 3 years ago
no edit summary
|main-content=Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuqizimin e hapësirës publike dhe licensave alternative.
Open Labs Hackerspace mbështetet nga donacionet tuaja për të vazhduar punën. Nëse doni të na mbështesni, ju lutem konsideroni [[Special:MyLanguage/Donate Donacione | donacionet]] për të siguruar vazhdimësinë tonë.
|main-box1-title=Vendndodhja
|main-box1-content=
[[Skeda:OpenLabsOSM.jpgclass="map"|link=http://osm.org/go/xexSks6Si|class={map}|parapamje|Shihe në OpenStreetMap]]
|main-box2-title=<center>Adresa</center>
|main-box2-content=<center>Rruga Pjetër Budi Nr.67</center>
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
616

edits

Navigation menu