Changes

Jump to navigation Jump to search

Kreu

191 bytes added, 3 years ago
no edit summary
|s1-box3-title=Aktivitete
|s1-box3-content= Që nga 2012 kur Open Labs është themeluar, kemi patur takime dhe aktivitete javore duke filluar me takimet joformale duke pirë një kafe, deri në konferencën vjetore OSCAL që organizojmë që nga 2014. Mënyra më e mirë për të na njohur është të vish në disa nga aktivitetet tona, të shkëmbehësh me anëtarët e tjerë dhe të bësh shumë pyetje.
 
|projects-subtitle= Projekte
 
|s1-box4-title=Mozilla
|s1-box4-content=Lorem Ipsum
 
|s1-box5-title=Wikimedia
|s1-box5-content=Lorem Ipsum
 
|s1-box6-title=Fedora
|s1-box6-content=Lorem Ipsum
}}
 
</translate>
107

edits

Navigation menu