Changes

Jump to navigation Jump to search

Kreu

78 bytes removed, 3 years ago
Fixed text
|s1-box2-title=I/E porsaardhur?
|s1-box2-content=Do të jesh pjesë e Open Labs Hackerspace? Këtu mund të gjesh disa gjëra që mund të bësh për kuptuar me shumë rreth kulturës në Open Labs Hackerspace.
* [[Special:MyLanguage/Newcomer#Manifesto Rreth Nesh | Gjërat e para në fillimRreth Nesh]]**[[Special:MyLanguage/Newcomer#Pyetje të Shpeshta bëra shpesh | Pyetje të Shpeshtabëra shpesh]]**[[Manifesto | Manifesto]]**[[Kodi i mirësjelljes | Kodi i mirësjelljes]]**[[Politika e privatësisë | Politika e privatësisë]]**[[Special:MyLanguage/Newcomer#Regjistrohu në Forum Komunikimi | Regjistrohu në ForumKomunikimi]]**[[Special:MyLanguage/Newcomer#Na u bashko në TelegramAntarësohu | Na u bashko në TelegramAntarësohu]]* [[Special:MyLanguage/Newcomer# Projekte| Zbulo Projektet projektet tona]]* [[Special:MyLanguage/Newcomer#Pastrimi | Pastrimi]]
|s1-box3-title=Aktivitete
|s1-box3-content= Që nga 2012 kur Open Labs është themeluar, kemi patur takime dhe aktivitete javore duke filluar me takimet joformale duke pirë një kafe, deri në konferencën vjetore OSCAL që organizojmë që nga 2014. Mënyra më e mirë për të na njohur është të vish në disa nga aktivitetet tona, të shkëmbehësh me anëtarët e tjerë dhe të bësh shumë pyetje.
}}
</translate>
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
616

edits

Navigation menu