Changes

Jump to navigation Jump to search

Aktivitete

9,533 bytes removed, 3 years ago
m
Tabela e aktiviteteve.
 
== 2017== <!--T:2-->
=== Janar ===
** 11.01.2017 [[Mapathon nr.7|OpenStreetMap Mapathon #7]]
** 14.01.2017 [[Sitepoint hackathon]]
** 18.01.2017 [[Lokalizim i privacytools.io]]
** 23.01.2017 [[Nextcloud Release Party]]
** 25.01.2017 [[Open Source Design workshop nr.1]]
** 28.01.2017 [[Mapathon nr.8|OpenStreetMap Mapathon #8]]
=== Shkurt ===
** 08.02.2017 [[Wikidata talk/workshop]]
** 15.02.2017 [[Fedora Localization Sprint nr.8|Fedora Localization Sprint #8]]
** 17.02.2017 [[Hyrje në JOSM]]
** 18.02.2017 [[OpenStreetMap Mapathon #9]]
=== Mars ===
** 18.03.2017 & 19.03.2017 [[48H Free Open Source Hackathon Tirana]];
** 25.03.2017 & 26.03.2017 [https://wiki.openlabs.cc/faqja/Linux_Weekend_Tirana_2017 Linux Weekend 2017]
=== Prill ===
** 12.04.2017 @ 17.00 [[Fedora Localization Sprint #9]];
** 17.04.2017 @ 17.00 [[Maptime Tirana nr. 1]];
** 19.04.2017 @ 17.00 [[Mozilla WebVR Camp nr. 1]];
** 20.04.2017 @ 17.00 [[Fedora Localization Sprint #10]];
** 26.04.2017 @ 17.00 [[Document Freedom Day 2017]];
=== Maj ===
** 13.05.2017 & 14.05.2017 [[OSCAL 2017]];
** 15.05.2017 @ 17.00 [[Nextcloud Meetup #2]];
** 20.05.2017 @ 10.00 - 16.00 [[opendata.tirana.al Hackathon - Empowered by Open Diversity Project]];
** 26.05.2017 @ 18.00 [[Maptime Tirana nr 2]];
** 31.05.2017 @ 18.00 [[Fedora Meetup #7]];
=== Qershor ===
** 10.06.2017 & 11.06.2017 puntori me temë 'Migration to LibreOffice' me Italo Vignoli
** 16.06.2017 @ 18.00 [[OpenStreetMap Meetup #1]];
** 17.06.2017 @10.00 - 16.00 [[opendata.tirana.al Hackathon #2 - Empowered by Open Diversity Project]];
** 17.06.2017 @ 16.00 [[Mozilla WebVR Workshop #2]]
** 21.06.2017 @ 19.00 [[Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia]];
** 29.06.2017 @ 18.00 [[Nextcloud l10n #2]]
=== Korrik ===
** 01.07.2017 @18.00 [[Kick Off RGSoC 2017 - Celebration]];
** 04.07.2017 @18.00 [[Wikipedia SQ - Open Day]];
** 05.07.2017 @18.00 [[Fedora 26 Release Party]];
** 11.07.2017 @18.00 [[Wikipedia Open Day 2|Wikipedia SQ - Open Day nr2]];
** 21.07.2017 @17.30 [[Debian Meetup nr.1]]
** 22.07.2017 [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]];
 
=== Gusht === <!--T:3-->
* 31.08.2017 - 03.09.2017 [[FOSScamp Syros 2017]]
 
=== Shtator === <!--T:4-->
* 30.09.2017 @ 17.00 [[Cryptotools for journalists]]
* 30.09.2017 @ ditë e plotë [[Cryptoparty Tirana 2017]]
 
=== Tetor === <!--T:5-->
=== Nëntor ===
=== Dhjetor ===
 
== 2016 == <!--T:6-->
* Janar
 
<!--T:7-->
** 13.01.2016 @16.00 [[Mozcafe Tirana #4]];
** 16.01.2016 [[ 15 vjet Wikipedia - Editathon]];
** 23.01.2016 @16.00 [[Fedora Localization Sprint nr.2|Fedora Localization Sprint #2]];
 
<!--T:8-->
*Shkurt
** 06.02.2016 @16.00 [[Mapathon nr.2|OpenStreetMap Mapathon #2]];
** 07.02.2016 @18.30 [[Linux Meetuo- Njohje me sistemet operative]];
 
<!--T:9-->
*Mars
** 05.03.2016 @16.00 [[Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapur]];
** 23.03.2016 @18.00 [[Mapathon nr.3|OpenStreetMap Mapathon #3]];
** 26.03.2016 @16.00 [[ Document Freedom day]];
** 30.03.2016 @18.00 [[ Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit]];
 
<!--T:10-->
*Prill
**02.04.2016 @ 16.00 [[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #1]];
**03.04.2016 @ 18.00 [[Fedora Localization Sprint nr.3 |Fedora Localization Sprint #3]];
**15.04.2016 @ 18.00 [[Fedora Localization Sprint nr.4|Fedora Localization Sprint #4]];
**16.04.2016 @ 16.00 [[Mapathon nr.4|OpenStreetMap Mapathon #4]];
**20.04.2016 @ 18.00 [[Pidora Workshop -Fedora & Raspberry Pi]];
**30.04.2016 @ 14.00 [[Fedora LOcalization Sprint nr.5|Fedora Localization Sprint #5]];
*Maj
**14.05.2016-15.05.2016 [[OSCAL- Open Source Conference Albania 2016]];
**30.05.2016 @18.00 [[LibreOffice Localization Sprint #7]];
 
<!--T:11-->
*Qershor
**01.06.2016 @18.00 [[PHPList Localization Sprint #1]];
**04.06.2016 @16.00 [[SuperTuxcart- prezantim dhe kampionat]];
**20.06.2016 @18.00 [[Fedora Localization Sprint nr.6|Fedora Localization Sprint #6]];
**25.06.2016 @16.00 [[Mozcafe Tirana #5]];
 
<!--T:12-->
*Korrik
**06.07.2016 @18.00 [[LibreOffice Localization Sprint #8]];
**09.07.2016 @16.00 [[Fedora Release party]];
**19.07.2016 @18.00 [[Fedora women day]];
 
<!--T:13-->
*Shtator
 
<!--T:14-->
**21.09.2016 @17.00 [[Zgjedhjet e bordit 2016]];
**21.09.2016 @18.00 [[ Fedora Meetup #4]];
 
<!--T:15-->
*Tetor
**10.10.2016 @16.00 [[PHPList Hack Sprint]];
**11.10.2016 @18.00 [[ ADA Lovelace day]];
**12.10.2016 @18.00 [[Nextcloud Workshop #1]];
**19.10.2016 @17.00 [[Mapathon nr.5|OpenStreetMap Mapathon #5: Përmirësojmë të dhënat e OpenStreetMap]];
**19.10.2016 @18.00 [[Fedora Meetup #5]];
**26.10.2016 @16.00 [[Fedora Localization Sprint #7]];
**29.10.2016 @15.00 [[OpenSource Hardware Meetup #2- Nextcloud box]];
 
<!--T:16-->
*Nentor
**12.11.2016 @12.00 [[Fedora Meetup #6]];
**23.11.2016 @17.00 [[Nextcloud Meetup #1]];
**30.11.2016 @17.00 [[Mapathon nr.6|OpenStreetMap Mapathon #6]];
 
*Dhjetor
03.12.2016-04.12.2016 [[Wiki weekend Tirana 2016]];
**10.12.2016 @15.00 [[Muaji i LibreOffice në OpenLab Hackerspace]];
**11.12.2016 @16.00 [[Fedora Release party]];
**17.12.2016 @12.00 [[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #2]];
**22.12.2016 @17.00 [[Fedora Loves Python Workshop #1]];
**28.12.2016 @17.30 [[Nextcloud #1]];
== 2015 == <!--T:17-->
*Janar
**10.01.2015 [[LibreOffice cafe #2]];
**16.01.2015 @15.30-17.15 [[LPI në universitetin Aleksandër Moisiu]];
**24.01.2015 @18.00 [[ Wikicafe Tirana #1]];
**31.01.2015 [[ Wordpress cafe #3]];
*Shkurt
**07.02.2015 @16.00 [[Maratonë tritimi: The internet's own boy]];
**14.02.2015 @16.00 [[I love Fedora Meetup]];
*Mars
28.02.2015-01.03.2015 [[Mozilla weekend Tirana 2015]];
**07.03.2015 @16.00 [[Cyber Security Workshop]];
**25.03.2015 @19.00 [[Document Freedom Day]];
 
<!--T:18-->
*Maj
**09.05.2015- 10.05.2015 [[ OSCAL- Open Source Conference Albania 2015]];
 
<!--T:19-->
*Qershor
**13.06.2015 @16.00 [[LibreOffice Localization Sprint #2]];
*Korrik
**15.07.2015 @17.00 [[Fedora Meetup #2]];
**21.07.2015 [[3 vjetori i Openlabs Hackerspace]];
 
<!--T:20-->
*Shtator
**12.09.2015 @16.00 [[Mozilla Academy 2015]];
**30.09.2015 @18.00 [[PHPList Albania User Group meetup #1]];
 
<!--T:21-->
*Tetor
**31.10.2015 @16.00 [[Fedora Localization Sprint #1]];
 
<!--T:22-->
*Nentor
**05.11.2015 @18.00 [[Projeksion: Dokumentari "CodeGirl"]];
**14.11.2015 @16.00 [[Fedora 23 Release party]];
**14.11.2015 @16.00 [[OpenStreetMap: Takim i hapur #0 ]];
**24.11.2015 @16.00 [[OpenStreetMap: Takim i hapur #1]]
**26.11.2015 [[ LibreOffice Localization Sprint #6]];
 
<!--T:23-->
*Dhjetor
05.12.2015-06.12.2015 [[Wiki weekend Tirana 2015]];
**19.12.2015 @16.00 [[Fedora Meetup #3]];
 
 
 
== 2014 == <!--T:24-->
 
<!--T:25-->
*Janar
**25.01.2014 @14.30 [[ Ubuntu User days 2014]];
 
<!--T:26-->
*Shkurt
**01.02.2014 @15.00 [[Open Source VOIP-Workshop]];
**08.02.2014-09.02.2014 [[Mozilla Weekend 2014]];
 
<!--T:27-->
*Mars
**29.03.2014 [[Arduino day 2014]];
**31.03.2014 @19.00 [[Linux Kafe #1]];
 
<!--T:28-->
*Prill
**19.04.2014 @16.00 [[Linux Kafe #2]];
*Maj
**03.05.2014-04.05.2014 [[OSCAL- Open Source Conference Albania 2014]];
**10.05.2014 @16.00 [[ Mozcafe Tirana #1]];
 
<!--T:29-->
*Qershor
**07.06.2014 @16.00 [[Prezantim i platformës menaxhimit të përmbajtjes Open Atrium CMS]];
**14.06.2016 @16.00 [[LibreOffice:Localization Hackathon]];
**21.06.2014 @16.00 [[Wikiakademia: Prezantim i projektit dhe përkthimi platformës në shqip]];
**28.06.2014 @16.00 [[L10N Sprint - maratonë lokalizimi]];
 
<!--T:30-->
*Korrik
**02.07.2014 @17.00 [[Linux cafe #3]];
**05.07.2014 @17.00 [[LPI Albania: Open day ]];
**07.07.2014 @19.00 [[ #stoppërgjimeve: Bisedëe hapur rreth përgjimeve të NSA në Shqipëri]];
**09.07.2014 @19.00 [[Wikiakademia dhe Wikimedia : Lokalizimi]];
**16.07.2014 @17.00 [[ 2 vjetori i Openlabs Hackerspace]];
**23.07.2014 @18.00 [[Mësoni çdo gjë rreth Learnable.com]];
 
<!--T:31-->
*Shtator
**13.09.2014 @13.00 [[LPI Albania open day #2]];
**13.09.2014 @16.00 [[Sugru built night]];
**27.09.2014 @16.00 [[Openlabs Maker party #1]];
 
<!--T:32-->
*Tetor
**27.10.2014 @18.00 [[Mozcafe Tirana #2]];
 
<!--T:33-->
*Nentor
**01.11.2014-02.11.2014 [[ Wiki weekend Tirana 2014]];
**01.11.2014 @17.00 [[Si të përdorim command line]];
**08.11.2014 [[Wordpress cafe #1]];
**22.11.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];
**29.11.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];
 
<!--T:34-->
*Dhjetor
**03.12.2014 @18.00 [[LibreOffice cafe #1]];
**06.12.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];
**13.12.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];
**20.12.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];
 
== 2013 == <!--T:35-->
*Shkurt
**08.02.2013 @16.30 [[Premiera botërore e dokumentarit për 'The Pirate Bay' edhe në Tiranë]]
*Mars
**02.03.2013 @15.00 [[Ubuntu Jam në Tiranë]]
*Prill
*Maj
*Qershor
*Korrik
*Gusht
*Shtator
*28.09.2013 @ 15.00 [[EMACS workshop dhe 30 vjetori i projektit GNU]];
 
*Tetor
**23.10.2013 @ 19.00 [[Mozilla Summit: Sharing the experince]];
**26.10.2013 @15.00 [[LibreOffice: Takim i grupit të përkthimeve]];
*Nëntor
**02.11.2013 @ 15.00 [[LibreOffce Calc workshop dhe takim i grupit të përkthimit]];
**23.11.2013 @ 15.00 [[Raspberry Pi #0]];
*Dhjetor
**28.12.2013 @15.00 [[Geek Bazaar nga Openlabs]];
== 2012 (year zero) == <!--T:36-->
* Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.
*Tetor
**13.10.2012 @18.30 [[Firefox & Thunderbird release party]]
**24.10.2012 @19.00 [[TED talks në shqip]]
**27.10.2012 @12.00 [[Open Labs krijon ndriçues LED për Halloween]]
 
<!--T:37-->
*Nëntor
**03.11.2012 @19.00 [[Catastroika në shqip]]
 
 
<!--T:38-->
*Dhjetor
</translate>
708

edits

Navigation menu