Changes

Jump to navigation Jump to search

Kreu

73 bytes removed, 3 years ago
m
no edit summary
|s1-box2-title=I/E porsaardhur?
|s1-box2-content=A jeni i/e re në Prishtina Hackerspace? Doni Do jeni jesh pjesë e Prishtina HAckerspaceOpen Labs Hackerspace? Këtu mund të gjeni gjesh disa gjëra që ju mund të bëni bësh për të ju ndihmuar të kuptoni dhe të asimiloheni kuptuar me shumë rreth kulturës kulturën e Prishtina Open Labs Hackerspace.
* [[Special:MyLanguage/Newcomer#Manifesto | Gjërat e para në fillim]]
**[[Special:MyLanguage/Newcomer#Pyetje të Shpeshta | Pyetje të Shpeshta]]
107

edits

Navigation menu