Changes

Jump to navigation Jump to search

Aktivitete

4,531 bytes added, 3 years ago
m
Tabela e aktiviteteve.
-->
| rowspan=23 24 | 2015
| 19.12.2015
| [[Fedora Meetup nr 3 | Fedora Meetup #3]]
| [[LibreOffice cafe #2]]
| LibreOffice
|-
| 10.01.2015
| [[ Webacademy nr 6 në Openlabs]]
|
|-
 
<!-- viti 2014 -->
 
| rowspan=37 | 2014
| 20.12.2014
| [[ Webacademy nr 5 në Openlabs]]
|
|-
| 13.12.2014
| [[ Webacademy nr 4 në Openlabs]]
|
|-
| 06.12.2014
| [[ Webacademy nr 3 në Openlabs]]
|
|-
| 03.12.2014
| [[LibreOffice cafe #1]]
| LibreOffice
|-
| 29.11.2014
| [[ Webacademy nr 2 në Openlabs]]
|
|-
| 22.11.2014
| [[ Webacademy nr 1 në Openlabs]]
|
|-
| 08.11.2014
| [[Wordpress cafe #1]]
| Wordpress
|-
| 03.11.2014
| [[Si të përdorim command line]]
|
|-
| 01.11.2014 & 02.11.2014
| [[ Wiki weekend Tirana 2014]]
| Wikimedia
|-
| 27.10.2014
| [[Mozcafe Tirana #2]]
| Mozilla
|-
| 27.09.2014
| [[Openlabs Maker party #1]]
| Open Labs
|-
| 16.09.2014
| [[NetBSD - Meet & Greet with Marc Balmer]]
| NetBSD
|-
| 13.09.2014
| [[Sugru built night]]
| Open Labs
|-
| 13.09.2014
| [[LPI Albania open day #2]]
| GNU/Linux
|-
| 02.08.2014
| [[Linux Kafe #3]]
| GNU/Linux
|-
| 30.07.2014
| [[Arduino Workshop nr 3]]
| Arduino
|-
| 23.07.2014
| [[Mësoni çdo gjë rreth Learnable.com]]
|
|-
| 16.07.2014
| [[ 2 vjetori i Openlabs Hackerspace]]
| Open Labs
|-
| 09.07.2014
| [[Wikiakademia dhe Wikimedia : Lokalizimi]]
| Wikimedia
|-
| 07.07.2014
| [[ #stoppërgjimeve: Bisedëe hapur rreth përgjimeve të NSA në Shqipëri]]
|
|-
| 05.07.2014
| [[LPI Albania: Open day ]]
| GNU/Linux
|-
| 02.07.2014
| [[Linux cafe 3| Linux cafe #3]]
| GNU/Linux
|-
| 28.06.2014
| [[L10N Sprint - maratonë lokalizimi]]
| Mozilla
|-
| 21.06.2014
| [[Wikiakademia: Prezantim i projektit dhe përkthimi platformës në shqip]]
| Wikimedia
|-
| 14.06.2014
| [[LibreOffice:Localization Hackathon]]
| LibreOffice
|-
| 07.06.2014
| [[Prezantim i platformës menaxhimit të përmbajtjes Open Atrium CMS]]
|
|-
| 06.06.2014
| [[Reset the Net: 1 vit pas skandalit të zbuluar nga Snowden]]
|
|-
| 31.05.2014
| [[Arduino Kafe 1: prezantim i website i komunitetit shqiptar Arduino]]
| Arduino
|-
| 10.05.2014
| [[ Mozcafe Tirana #1]]
| Mozilla
|-
| 03.04.2014 & 04.04.2014
| [[OSCAL- Open Source Conference Albania 2014]]
| Open Labs
|-
| 19.04.2014
| [[Linux Caffe nr 2| Linux Caffe #2]]
| GNU/Linux
|-
| 31.03.2014
| [[Linux Caffe nr 1| Linux Caffe #1]]
| GNU/Linux
|-
| 29.03.2014
| [[Arduino day 2014]]
| Arduino
|-
| 08.02.2014 & 09.02.2014
| [[Mozilla Weekend 2014]]
| Mozilla
|-
| 01.02.2014
| [[Open Source VOIP-Workshop]]
|
|-
| 25.01.2014
| [[ Ubuntu User days 2014]]
| Ubuntu
|-
| 15.01.2014
| [[Open Source Tools for your Art: create your website]]
|
|-
 
<!-- viti 2013 -->
 
| rowspan=24 | 2013
| 28.12.2013
| [[Geek Bazaar i fundvitit nga Open Labs]]
| Open Labs
|-
| 23.11.2013
| [[Rasberry Pi workshop në Open Labs nr 0]]
| Rasberry Pi
|-
| 02.11.2013
| [[LibreOffice Calc workshop dhe takim i grupit të përkthimit]]
| LibreOffice
|-
| 23.10.2013
| [[Mozilla Summit: sharing the experience]]
| Mozilla
|-
| 19.10.2013
| [[LibreOffice workshop 2]]
| LibreOffice
|-
| 12.10.2013
| [[LibreOffice workshop 1]]
| LibreOffice
|-
| 05.10.2013
| [[Projektojmë: DEFCON the documentary]]
|
|-
| 28.09.2013
| [[EMACS workshop dhe 30 vjetori i projektit GNU]]
| GNU/Linux
|-
| 21.09.2013
| [[Wikipedia workshop në Open Labs]]
| Wikipedia
|-
| 28.08.2013
| [[Instructables build night]]
|
|-
| 03.08.2013
| [[HTML Workshop]]
| HTML
|-
| 24.07.2013
| [[Weekly Meeting]]
|
|-
| 18.07.2013
| [[Open Steps workshop në Open Labs]]
|
|-
| 16.06.2013
| [[Festojmë 1 vit Open Labs]]
| Open Labs
|-
| 01.06.2013
| [[Audacity: Workshop për editorin muzikor open source]]
|
|-
| 25.05.2013
| [[Wordpress 10th Anniversary]]
| Wordpress
|-
| 18.05.2013
| [[Linux Training Session nr 2]]
|-
| 11.05.2013
| [[Linux Training Session nr 1]]
| GNU/Linux
|-
| 04.05.2013
| [[C++ Workshop #2]]
| C++
|-
| 13.04.2013
| [[WMKIT - WORKSHOP]]
|
|-
| 30.03.2012
| [[Document Freedom Day 2013 në Open Labs]]
| LibreOffice
|-
| 09.03.2013
| Handson: Tomb Raider - The Lost Dominion
|
|-
| 02.03.2013
| [[Ubuntu Jam në Tiranë]]
| Ubuntu
|-
| 8.02.2013
| Premiera botërore e dokumentarit për The Pirate Bay edhe në Tiranë]]
|
|-
 
<! viti 2012 -->
 
| rowspan=7 | 2012
| 19.12.2012
| [[Projektime për Blender]]
|
|-
| 7.12.2012
| [[Open Labs prezanton: kliko.al]]
|
|-
| 03.11.2012
| [[Catastroika në shqip]]
|
|-
| 31.10.2012
| [[Open Labs preznaton: TED talks në shqip (edicioni 121031)]]
|
|-
| 27.10.2012
| [[Open Labs krijon ndriçues LED për Halloween]]
| Open Labs
|-
| 24.10.2012
| [[TED talks në shqip]]
|
|-
| 13.10.2012
| [[Firefox & Thunderbird release party]]
| Mozilla
|-
|}
710

edits

Navigation menu