Changes

Jump to navigation Jump to search

Aktivitete

12,528 bytes added, 3 months ago
shtova nderlidhje per faqe te Balkan FLOSStival
<translate>
<!--T:1-->
Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.
 
*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
*Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
* Dy datat në vijim hackerspace është e zënë nga grupi organizativ OSCAL: 22.02.2020 @ 12:00-15:00 dhe 29.02.2020 @ 12:00-15:00
{| class="wikitable sortable"
|-
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Viti ! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Data! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Ora! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Emri! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi|-! rowspan="19" |2020|5-6.12.2020|TBA|[[Balkan FLOSStival 2020]]|Open Labs|-|18.10.2020|10:00|[[Preserving Western Balkans]] - Prishtina #4 (online)|RYCO & Open Labs|-|17.10.2020|10:00|[[Preserving Western Balkans]] - Prishtina #3 (online)|RYCO & Open Labs|-|16.10.2020|10:00|[[Preserving Western Balkans]] - Tirana #2 (online)|RYCO & Open Labs|-|15.10.2020|10:00|[[Preserving Western Balkans]] - Tirana #1 (online)|RYCO & Open Labs|-|2.05.2020|14:00|[[Webinar: Instalimi i një serveri të thjeshtë SMTP (Workshop)]]|FLOSSK & OL|-|28.04.2020|18:00|[[Webinar: Si të krijosh një sistem të sigurt dhe privat, nga zero]]|FLOSSK & OL|-|25.04.2020|15:00|[[PCB design with KiCAD - Webinar]]|FLOSSK & OL|-|29.02.2020|16:00|[[openSUSE Localization]]|openSUSE|-|06.02.2020|18.00 - 21.00|[https://forum.openlabs.cc/t/tirana-wordpress-kickoff-meeting/2026 Tirana WordPress meetup - Kickoff Meeting]|WordPress|-|29.01.2020|17:30|[[“Building an Art Gallery in the Browser”. Using AR and VR in the Browser]]|Doug Sillars|-|26.01.2020|17:00 - 19:00|[[Tirana Infosec Meetup 2020|InfoSec Meetup January 2020]]|Tirana InfoSec Meetup|-|22.01.2020|17:00|Mozilla Common Voice|Mozilla|-|14.01.2020|18:30|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 4|-|16.01.2020|17:00|Mozilla Commons Voice|Mozilla|-|15.01.2020|17:00|Online privacy for activists workshop|Open Labs & activist friends|-|11.01.2020|16:30|Open Source Digital Infrastructure for activists workshop|Open Labs & Uzina Tirana|-|11.01.2020|11:30|[[openSUSE meetup]]|openSUSE|-|10.01.2020|17:00|Mozilla Common Voice|Mozilla|-! rowspan="36" |2019|27.12.2019|18:00|Festa e fundvitit e komunitetit|Open Labs hackerspace|-|26.12.2019|18:30|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 3|-|21.12.2019|15:00|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| LibreOffice Localisation Sprint Nr.3]]|LibreOffice|-|19.12.2019|18:00|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| LibreOffice Localisation Sprint Nr.2]]|LibreOffice|-|17.12.2019|18:30|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 2||-|16.12.2019|17:30|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| Introduction to LibreOffice Infra]]|LibreOffice
|-
| rowspan=37 | 2017 09.12.2019| 16:30.09.2017| [[Cryptoparty Tirana 2017]https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting]Nr. 1
|
|-
|23.11.2019
|13:00
|[[Muaji_i_LibreOffice_2019#LibreOffice:_Marketing_.26_Advocacy | LibreOffice: Marketing & Advocacy]]
|LibreOffice
|-
|20.11.2019
|18:00
|[[Muaji_i_LibreOffice_2019#Si_t.C3.AB_kontribuoni_n.C3.AB_Dizajn.2FUX_t.C3.AB_LibreOffice|Si të kontribuoni në Dizajn/UX të LibreOffice]]
|LibreOffice
|-
|16.11.2019
|10:00
|[[GitLab meet up - Tirana]]
|GitLab
|-
|14.11.2019
|18:00
|[[OSMGeoWeek 2019]]
|OpenStreetMap
|-
|09.11.2019
|10:00
|[[CryptoParty Tirana 2019]]
|CryptoParty
|-
|06.11.2019
|18:00
|[[Muaji i LibreOffice 2019 | LibreOffice Localisation Sprint]]
|LibreOffice
|-
|02.11.2019
|11:00 - 16:00
|[[Editoria Developers Meetup]]
|Editoria (Coko Foundation)
|-
|01.11.2019
|18.00
|[https://forum.openlabs.cc/t/prezantim-takim/1947/7 Meet & greet with Eda Nano]
|Open Labs Community
|-
|05.10.2019
|11:00
|[[Kiwi TCMS localisation sprint]]
|Kiwi TCMS
|-
|01.10.2019
|18:00
|[[Presenting: State of the Map Southeastern Europe]]
|FLOSSK
|-
|30.09.2019
|18:00
|[[Meet and greet with Murat Emir Cabaroğlu]]
|Open Labs Community
|-
|28.09.2019
|18:00
|[[Fedora Women Day 2019]]
|The Fedora Project
|-
|07.09.2019
|13.30
|[[Meet & greet with Adam Hyde]]
|Coko Foundation
|-
|22.08.2019
|18:00
|OpenStreetMap Albania meets Kaart team
|OSM & Kaart
|-
|30.07.2019
|18:00
|[[Arkitektura e Tiranës në Wikimedia Commons]]
|Photo Walk Tirana & Preserving Tirana
|-
|15.07.2019
|18:00
|[[Switching.social - platformat që respektojnë privatësinë tonë]]
|Open Labs community
|-
|12.07.2019
|18:00
|Open Labs birthday bash - 7 years
|Open Labs community
|-
|10.07.2019
|17:30
|[[Internet i decentralizuar - Fediverse meetup]]
|Open Labs community
|-
|13.06.2019
|18:00
|OSM Mapathon
|OpenStreetMap
|-
|18.05.2019 & 19.05.2019
|9:00
|[[OSCAL 2019]]
|Open Labs
|-
|04.05.2019
|11:00
|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.6]]
|WCUGA
|-
|30.04.2019
|18:30
|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.5]]
|WCUGA
|-
|24.04.2019
|18:30
|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.4]]
|WCUGA
|-
|28.03.2019
|18:30
|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.3]]
|WCUGA
|-
|19.03.2019
|18:30
|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.2]]
|WCUGA
|-
|02.03.2019
|17:00
|[[Getting Into InfoSec via Open Source]]
|
|-
|19.02.2019
|18:30
|[[Mapathon nr.10|OpenStreetMap Mapathon #10]]
|OpenStreetMap
|-
|12.01.2019
|11:00
|[[openSUSE Meetup#3]]
|openSUSE
|-
|10.01.2019
|17:00
|[[PreservingTirana]]
|TBA
|-
! rowspan="64" |2018
|-
|22.12.2018
|10:00
|[[openSUSE Meetup#2]]
|openSUSE
|-
|22.12.2018
|TBA
|[[Muaji i LibreOffice 2018/Takim i komunitetit|Muaji i LibreOffice 2018 - Takim i komunitetit]]
|LibreOffice
|-
|19.12.2018
|TBA
|[[Muaji i LibreOffice 2018/Marketing|Muaji i LibreOffice 2018 - Marketing]]
|LibreOffice
|-
|18.12.2018
|17:30
|[[Fedora 29 Release Party]]
|Fedora
|-
|15.12.2018
|13:00
|[[Muaji i LibreOffice 2018 - Përkthime#2|Muaji i LibreOffice 2018 - Përkthime #2]]
|LibreOffice
|-
|15.12.2018
|11:00
|[[Workshop rreth Python]]
|Python
|-
|8 & 9 Dec.2018
|09:30 - 18:00
|[[Wiki Weekend Tirana 2018]]
|Wikimedia
|-
|05.12.2018
|17:45
|[[Muaji i LibreOffice 2018/Përkthime|Muaji i LibreOffice 2018 - Përkthime #1]]
|LibreOffice
|-
|21.11.2018
|TBA
|[[Muaji i LibreOffice 2018/Dizajn|Muaji i LibreOffice 2018 - Dizajn]]
|LibreOffice
|-
|17.11.2018
|11:30
|[[CryptoParty ne Log]]
|CryptoParty
|-
|10.11.2018
|10:00
|[[Workshop për Git]]
|Git
|-
|07.11.2018
|17:30
|[[Muaji i LibreOffice 2018/Kodim|Muaji i LibreOffice 2018 - Kodim]]
|LibreOffice
|-
|03.11.2018
|11:00AM
|[[Muaji i LibreOffice 2018/Hyrje në LibreOffice|Muaji i LibreOffice 2018 - Hyrje në LibreOffice]]
|LibreOffice
|-
|29 Oct.2018
|17:30
|[[Wikidata Sixth Birthday (Workshop)]]
|Wikimedia
|-
|27.10.2018
|10:00
|[[openSUSE Meetup#1]]
|openSUSE
|-
|26.10.2018
|18:00
|[[Maptime Tirana 8]]
|OpenStreetMap
|-
|20.10.2018
|10:00
|[[phpList Bugsquash Party]]
|phpList
|-
|26, 27 & 28 Sept. 2018
|TBA
|[[LibOCon 2018]]
|LibreOffice
|-
|24.09.2018
|18:00
|[[Parimet SOLID & Hyrje në UX]]
|
|-
|15.09.2018
|17:30
|[[Elegoo Workshop]]
|Eva Vraniçi
|-
|27.08.2018
|18:00
|[[Open hardware meetup with Alex & friends]]
|Open Hardware
|-
|23.07.2018
|18:00
|[[CityZen monthly meetup - June 2018]]
|CityZen
|-
|14.07.2018
|18:00
|[[Identihub workshop|Identihub Workshop]]
|Open Source Design
|-
|13.07.2018
|18:00
|[[SysAdm|SysAdm #4]]
|Boris Budini
|-
|12.07.2018
|19:00
|[[Open Labs 6th anniversary]]
|Open Labs
|-
|10.07.2018
|18:00
|[[SysAdm|SysAdm #3]]
|Boris Budini
|-
|06.07.2018
|19:30
|[[OONI Probe Workshop|OONI Probe Workshop]]
|Tor Project
|-
|06.07.2018
|18:00
|[[Mix Networks Design|Mix Networks Design]]
|David Stainton
|-
|06.07.2018
|16.00
|[[SysAdm|SysAdm #2]]
|Boris Budini
|-
|03.07.2018
|18:00
|[[Angular (v6) workshop]]
|Renato Selenica
|-
|29.06.2018
|18:00
|[[LibreOffice Localization Sprint 11]]
|LibreOffice
|-
|27.06.2018
|18:30
|[[Maptime Tirana 7]]
|OpenStreetMap
|-
|25.05.2018
|9:00
|[[Global Diversity CFP Day Tirana]]
|Gerard Sans
|-
|19.05.2018 & 20.05.2018
|9:00
|[[OSCAL 2018]]
|Open Labs
|-
|28.04.2018
|9:30
|[[Code4Culture Editathon Korçë 2018]]
|[https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Community_User_Group_Albania WCUGA]
|-
|27.04.2018
|17:00
|[[Takimi i dytë për vullnetarët - OSCAL 2018]]
|Open Labs
|-
|25.04.2018
|19:00
|[[Maptime Tirana 6]]
|OpenStreetMap
|-
|21.04.2018
|18:00 - 23.30
|CopyFest Durrës 2018
|Creative Commons Albania
|-
|18.04.2018
|18:00
|[[Crypto currencies and steemit.com]]
|Christian & Akiko
|-
|16.04.2018
|17:30
|[[Takimi i parë për vullnetarët - OSCAL 2018]]
|Open Labs
|-
|07.04.2018
|17:00
|[[Gaming in Fedora]]
|Fedora
|-
|24.03.2018
|12:00
|[[Open Food Facts]]
|Open Food Facts
|-
|17.03.2018
|16:00
|[[ Google Summer of Code dhe Outreachy në Fedora]]
|Fedora
|-
|15.03.2018
|15:00
|[[Public Money Public Code campaign - localization Nr.1]]
|FSFE
|-
|03.03.2018
|09:00
|[[Debian Bug Squashing Party]]
|Debian
|-
|23.02.2018
|18:30
|[[Maptime Tirana 5]]
|OpenStreetMap
|-
|20.02.2018
|17:00
|[[Nextcloud Release Party]]
|Nextcloud
|-
|19.02.2018
|17:00
|[[CityZen App Meetup Nr. 5]]
|CityZen app
|-
|17.02.2018
|18:00
|[[Open Source Design Workshop]]
|Open Source Design
|-
|31.01.2018
|17.30
|[[CityZen App Meetup Nr. 4]]
|CityZen app
|-
|27.01.2018
|12.00
|[[EasyGnuPG Workshop]]
|Open Labs
|-
|27.01.2018
|10.00
|[[Trajnim për komandat e Linux]] - Trajnimi 3
|Linux
|-
|23.01.2018
|09.00
|[[Wikipedia editathon]] Shkolla "Ernest Koliqi"
|Wikimedia
|-
|20.01.2018
|13.00
|[[tmux Workshop]]
|Open Labs
|-
|20.01.2018
|10.30
|[[Introduction to IRC]]
|Open Labs
|-
|17.01.2018
|18.00
|[[Maptime Tirana 4]]
|OpenStreetMap
|-
|16.01.2018
|18.30
|[[Nextcloud meetup Nr.3]]
|Nextcloud
|-
|16.01.2018
|16.00
|[[Red Hat Career Days]]
|Red Hat
|-
|15.01.2018
|17:00
|[[Wikipedia 15th Anniversary]]
|Wikipedia
|-
|13.01.2018
|10.00
|[[CopyFest 2018]] Day 2
|Creative Commons
|-
|12.01.2018
|18.00
|[[CopyFest 2018]] Day 1
|Creative Commons
|-
|09.01.2018
|18:00
|[[Punëtori Git]]
|Aldo Ziflaj
|-
|04.01.2018
|18:00
|[[Blockchain Meetup]]
|Artiona Bogo & Elton Ngjela
|-
 
! rowspan="77" |2017
|23.12.2017
|12:00
|[[Bazaar|Hacker Bazaar]]
|Open Labs
|-
|23.12.2017
|10:00
|[[Trajnim per komandat e Linux]] - Trajnimi 2
|Linux
|-
|22.12.2017
|17:00
|[[LibreOffice Month 2017]] - Takim i komunitetit
|LibreOffice
|-
|20.12.2017
|10:00
|[[Wikipedia dhe OSM në Burrel|Code Week 2017]] Burrel
|CodeWeek
|-
|19.12.2017
|10:00
|[[Wikipedia dhe OSM në Burrel|Code Week 2017]] Burrel
|CodeWeek
|-
|18.12.2017
|10:00
|[[Wikipedia dhe OSM në Burrel|Code Week 2017]] Burrel
|CodeWeek
|-
|16.12.2017
|16:00
|[[LibreOffice Month 2017]] - Collabora Online dhe Nextcloud
|LibreOffice
|-
|16.12.2017
|10:00
|[[Trajnim per komandat e Linux]] - Trajnimi 1
|Linux
|-
|15.12.2017
|19:00
|[[Subjektiviteti i tekstit - Analizë me Python]]
|Fedora
|-
|13.12.2017
|17.30
|[[CityZen app Meetup 3]]
|CityZen
|-
|12.12.2017
|17.00
|[[LibreOffice Month 2017]] - Marketing dhe Design
|LibreOffice
|-
|10.12.2017
|
|[[Wiki Weekend 2017]] - Day 2
|Wikimedia
|-
|09.12.2017
|
|[[Wiki Weekend 2017]] - Day 1
|Wikimedia
|-
|06.12.2017
|17.30
|[[LibreOffice Month 2017]] - Hyrje në LibreOffice
|LibreOffice
|-
|02.12.2017
|16:00
|[[Takim Anëtarësh - Nëntor & Dhjetor]]
|Open Labs
|-
|01.12.2017
|18:00
|[[ Quad9 DNS Workshop]]
|Open Labs
|-
|25.11.2017
|11:00
|[[Wikimedia Diversity Editathon]]
|Wikimedia
|-
|18.11.2017
|10:00
|[[OpenStreetMap GeoWeek Tirana]]
|OpenStreetMap
|-
|16.11.2017
|16:00
|[[CityZen App Meetup Nr.2]]
|CityZen
|-
|14.11.2017
|17:00
|[[Lançimi i Firefox Quantum 57]]
|Mozilla Albania
|-
| 3008.0911.2017|17:00|[[Introduction to Git]]|Open Labs|- |28.10.2017|16:00| [[Cryptotools for journalistsTakim anëtarësh-Tetor]]|Open Labs|- |21.10.2017|18:00|[[From prototype to production]]|Akiko (Japan) & Chris (Germany)|- |21.10.2017|15:00|[[Maptime Tirana Nr.3|Maptime Tirana 3]]| OpenStreetMap
|-
| 3118.0810.2017|18:00|[[CityZen App - Meetup Nr.1]]|CityZen|- |09.10.2017|17:30| [[FOSScamp Syros Takim i Wikimedianëve]]|Wikimedia|- |04.10.2017|18:00|[[Firefox Quantum Sprint]]| Open LabsMozilla
|-
| 2204.0710.2017 |16:00| [[5End of RGSoC 2017 -vjetori i themelimit të Open LabsCelebration]]| Open LabsNextcloud
|-
| 2130.0709.2017|10:00| [[Debian Meetup nr.1Cryptoparty Tirana 2017]]| DebianOpen Labs
|-
| 1128.0709.2017|18:00| [[Wikipedia Open Day Debian Meetup Nr.2]]|Debian|Wikipedia SQ - Open |23.09.2017|16:00|[[Fedora Woman Day nr2(FWD) 2017]]| WikipediaFedora
|-
| 0519.0709.2017|16:00| [[Fedora 26 Release PartyRed Hat Career Day]]| Fedora Red Hat
|-
| 0416.0709.2017|16:00| [[Wikipedia SQ Takim Anëtarësh - Open DayShtator]]| WikipediaOpen Labs
|-
| 0115.0709.2017|18:00| [[Kick Off RGSoC LibreOffice Localization Sprint 10]]|LibreOffice|- |14.09.2017 |17:00|[[OSCAL 2018 - Celebrationtakim i grupit organizativ]]| Open Labs|- |13.09.2017|16:00|[[LulzBot 3D Printing Workshop]]|Ura Design|-|12.09.2017|18:00|[[Mozilla Common Voice Workshop]]|Mozilla|-|05.09.2017|19:30|[[Deep Learning me Python]]|Fedora
|-
| 2931.0608.2017- 6.09.2017|| [[Nextcloud l10n #2FOSScamp Syros 2017]]| NextcloudUra Design
|-
| 2113.0608.2017|19:00| [[Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMediaOpenStreetMap Birthday party]]| Open LabsOpenStreetMap
|-
| 1731.0607.2017|18:00| [[Mozilla WebVR Workshop #2Nextcloud: sprint lokalizimi nr.3]]| MozillaNextcloud
|-
| 1728.0607.2017|16:00| [[opendata.tirana.al Hackathon #2 - Empowered by Takim i anëtarëve të Open Diversity ProjectLabs]]| Open Labs
|-
| 1626.0607.2017|19:00| [[OpenStreetMap Meetup #1Fedora Loves Python workshop nr.2]]| OpenStreetMapFedora
|-
| 1022.06.2017 & 11.0607.2017| Puntori me temë 'Migration to LibreOffice' me Italo Vignoli19:00|[[5-vjetori i themelimit të Open Labs]]| LibreOfficeOpen Labs
|-
| 3121.0507.2017|18:00| [[Fedora Debian Meetup #7nr.1]]| FedoraDebian
|-
| 2611.0507.2017|17:00| [[Maptime Tirana nr Wikipedia Open Day 2|Wikipedia SQ - Open Day nr2]]| OpenStreetMapWikimedia
|-
| 2005.0507.2017|18:00| [[opendata.tirana.al Hackathon - Empowered by Open Diversity ProjectFedora 26 Release Party]]| Open LabsFedora
|-
| 1504.0507.2017|18:00| [[Nextcloud Meetup #2Wikipedia SQ - Open Day]]| NextcloudWikimedia
|-
| 1301.05.2017 & 14.0507.2017|18:00| [[OSCAL Kick Off RGSoC 2017- Celebration]]| Open Labs
|-
| 2629.0406.2017 |18:00| [[Document Freedom Day 2017Nextcloud l10n #2]]| LibreOfficeNextcloud
|-
| 2021.0406.2017|| [[Fedora Localization Sprint #10Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia]]| FedoraOpen Labs
|-
| 1917.0406.2017|16:00| [[Mozilla WebVR Camp nr. 1Workshop #2]]| Mozilla
|-
| 17.0406.2017|10:00| [[Maptime Tirana nropendata.tirana. 1al Hackathon #2 - Empowered by Open Diversity Project]]| OpenStreetMapOpen Labs
|-
| 1216.0406.2017|18:00| [[Fedora Localization Sprint OpenStreetMap Meetup #91]]| FedoraOpenStreetMap
|-
| 2510.0306.2017 & 2611.0306.2017| [https://wiki.openlabs.cc/faqja/Linux_Weekend_Tirana_2017 Linux Weekend 2017]| GNU/LinuxPuntori me temë 'Migration to LibreOffice' me Italo Vignoli|LibreOffice
|-
| 1831.03.2017 & 19.0305.2017|18:00| [[48H Free Open Source Hackathon TiranaFedora Meetup #7]]| Open LabsFedora
|-
| 1826.0205.2017|18:00| [[OpenStreetMap Mapathon #9Maptime Tirana nr 2]]| OpenStreetMap
|-
| 1720.0205.2017|10:00| [[Hyrje në JOSMopendata.tirana.al Hackathon - Empowered by Open Diversity Project]]| OpenStreetMapOpen Labs
|-
| 15.0205.2017|17:00| [[Fedora Localization Sprint nrhttps://www.meetup.8|Fedora Localization Sprint com/nextcloud-tirana/events/239427930/ Nextcloud Meetup #8]2]| FedoraNextcloud
|-
| 0813.0205.2017& 14.05.2017|9:00| [[Wikidata talk/workshopOSCAL 2017]]| WikimediaOpen Labs
|-
| 2826.0104.2017|17:00| [[Mapathon nr.8|OpenStreetMap Mapathon #8Document Freedom Day 2017]]| OpenStreetMapLibreOffice
|-
| 2520.0104.2017|17:00| [[Open Source Design workshop nr.1Fedora Localization Sprint #10]]| Open Source DesignFedora
|-
| 2319.0104.2017|17:00| [[Nextcloud Release PartyMozilla WebVR Camp nr. 1]]| NextcloudMozilla
|-
| 1817.0104.2017|17:00| [[Lokalizim i privacytoolsMaptime Tirana nr.io1]]| OpenStreetMap
|-
| 1412.0104.2017|16:00| [[Sitepoint hackathonFedora Localization Sprint #9]]| SitepointFedora
|-
|25.03.2017 & 26.03.2017|9:30|[https://wiki.openlabs.cc/faqja/Linux_Weekend_Tirana_2017 Linux Weekend 2017]|GNU/Linux|-|18.03.2017 & 19.03.2017|10:00|[[48H Free Open Source Hackathon Tirana]]|Open Labs|-|18.02.2017|11:00|[[OpenStreetMap Mapathon #9]]|OpenStreetMap|-|17.02.2017|17:30|[[Hyrje në JOSM]]|OpenStreetMap|-|15.02.2017|17:00|[[Fedora Localization Sprint nr.8|Fedora Localization Sprint #8]]|Fedora|-|08.02.2017|17:30|[[Wikidata talk/workshop]]|Wikimedia|-|28.01.2017|11:00|[[Mapathon nr.8|OpenStreetMap Mapathon #8]]|OpenStreetMap|-|25.01.2017|17:00|[[Open Source Design workshop nr.1]]|Open Source Design|-|23.01.2017|17:30|[https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/236880431/ Nextcloud 11 Release Party]|Nextcloud|-|18.01.2017|17:00|[[Lokalizim i privacytools.io]]||-|14.01.2017|10:00|[[Sitepoint hackathon]]|SitePoint|-| 11.01.2017|17:00| [[Mapathon nr.7|OpenStreetMap Mapathon #7]]| OpenStreetMap
|-
 <!-- Aktivitete per vitin 2016 --> | ! rowspan=42 "60" | 2016| 28.12.2016|17:30|[https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/236320481/ Nextcloud l10n #1]|Nextcloud|-|22.12.2016|17:00| [[Nextcloud Fedora Loves Python Workshop #1]]| NextcloudFedora|-|21.12.2016|19:00|[[ Festa e fundvitit në hackerspace]]|Open Labs|-|21.12.2016|17:00|[[LibreOffice month 2016: Takim i komunitetit]]|LibreOffice
|-
| 2217.12.2016|12:00| [[Fedora Loves Python Workshop #1Mozilla Tech Speakers Tirana- Training nr.2]]| FedoraMozilla
|-
| 1715.12.2016|17:00| [[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #2LibreOffice month 2016: Design and marketing]]| MozillaLibreOffice
|-
| 11.12.2016|16:00| [[Fedora Release party| Fedora 25 Release party]]| Fedora
|-
| 10.12.2016|15:00| [[Muaji i LibreOffice në OpenLab Hackerspacemonth 2016: sprint lokalizimi]]| LibreOffice
|-
| 03.12.2016 & 04.12.2016|9:00| [[https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wiki_Weekend_Tirana_2016 Wiki weekend Tirana 2016]]| Wikimedia
|-
| 30.11.2016|17:00| [[Mapathon nr.6|OpenStreetMap Mapathon #6]]| OpenStreetMap |-|23.11.2016|17:30|[https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/235570602/ Nextcloud Meetup #1]|Nextcloud|-|20.11.2016|15:00|[[WikiProjekti Gratë]]|Wikimedia
|-
| 2312.11.2016|16:00| [[Nextcloud Fedora Metup nr 6 | Fedora Meetup #16]]| NextcloudFedora
|-
| 122.11.2016|16:00| [[Fedora Metup nr 6 | Fedora Meetup #6Wiki Loves Maps: Mapathon]]| FedoraWikimedia
|-
| 29.10.2016|15:00| [[OpenSource Hardware Meetup #2- Nextcloud box]]| Nextcloud
|-
| 26.10.2016|| [[Fedora Localization Sprint nr.7|Fedora Localization Sprint #7]]| Fedora
|-
| 19.10.2016|17:00|[[Mapathon nr.5|OpenStreetMap Mapathon: Përmirësojmë të dhënat e OpenStreetMap]]|OpenStreetMap|-|19.10.2016|15:00| [[Fedora Meetup nr 5 | Fedora Meetup #5]]|Fedora|-|17.10.2016|13:00|[[Code Week Albania 2016]]||-|12.10.2016|18:00|[https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/234713221/ Nextcloud Workshop]|Nextcloud|-|11.10.2016|18:00|[[ ADA Lovelace day]]|Open Labs|-|10.10.2016|16:00|[[PHPList Hack Sprint]]|PHPList|-|10.10.2016|15:00|[[OSHM1, i ftuar Iker Perez de Albeniz Villarroel]]||-|24.09.2016|16:00|[[Software Freedom Day 2016]]|LibreOffice|-|21.09.2016|18:00|[[Fedora Meetup nr 4 | Fedora Meetup #4]]| Fedora
|-
| 1921.1009.2016|16:00| [[Mapathon nr.5|OpenStreetMap Mapathon #5: Përmirësojmë të dhënat Zgjedhjet e OpenStreetMapbordit 2016]]| OpenStreetMapOpen Labs
|-
| 1217.1009.2016|17:00| [[Nextcloud Workshop #1Wiki Loves Earth 2016, ndarja e çmimeve]]| NextcloudWikimedia
|-
| 1131.1008.2016|17:00| [[ ADA Lovelace dayMozCafé Tirana nr.6 me Giannis Konstantinidis]]| Mozilla
|-
| 1027.1008.2016|| [[PHPList Hack SprintFOSSCamp Balkans 2016]]| PHPListOpen Labs
|-
| 2127.0907.2016|16:30| [[Fedora Meetup nr 4 | Fedora Meetup #4Wiki Loves Maps 2016]]| FedoraWikimedia
|-
| 2120.0907.2016|18:00| [[Zgjedhjet e bordit 2016Fedora Localization Sprint nr.6|Fedora Localization Sprint #6]]| Open LabsFedora
|-
| 19.07.2016|18:00| [[Fedora women dayWomen Day]]| Fedora
|-
|16.07.2016|19:00|[[Open Labs feston 4 vjetorin]]|Open Labs|-| 09.07.2016|16:00| [[Fedora 24 Release party]]| Fedora|-|06.07.2016|18:00|[[LibreOffice Localization Sprint nr.8]]|LibreOffice|-|06.07.2016|16:30|[[Wiki Loves Maps: Takimi nr.1]]|Wikimedia|-|25.06.2016|16:00|[[Mozcafe Tirana nr.5]]|Mozilla|-|04.06.2016|16:00|[[SuperTuxcart- prezantim dhe kampionat]]|
|-
| 04.06.07.2016|16:00| [[LibreOffice Localization Sprint #8SitePoint Meetup nr.3]]| LibreOfficeSitePoint
|-
| 2501.06.2016|18:00| [[Mozcafe Tirana PHPList Localization Sprint #51]]| MozillaPHPList
|-
| 2030.0605.2016|18:00| [[Fedora LibreOffice Localization Sprint nr.6|Fedora Localization Sprint #67]]| FedoraLibreOffice
|-
| 0419.0605.2016|17:00| [[SuperTuxcartLinux Command- prezantim dhe kampionatLine Workshop me James Halliday]]| GNU/Linux
|-
| 0118.0605.2016|16:00| [[PHPList Localization Sprint OpenStreetMap Mapathon nr.5| OpenStreetMap Mapathon #15]]| PHPListOpenStreetMap
|-
| 3014.05.2016 & 15.05.2016|10:00| [[LibreOffice Localization Sprint #7OSCAL 2016]]| LibreOfficeOpen Labs
|-
| 1430.05.2016 & 15.0504.2016|14:00| [[OSCAL- Open Source Conference Albania 2016Fedora Localization Sprint nr.5|Fedora Localization Sprint #5]]| Open LabsFedora
|-
| 3020.04.2016|18:00| [[Pidora Workshop -Fedora Localization Sprint nr.5|Fedora Localization Sprint #5& Raspberry Pi]]| Fedora
|-
| 2016.04.2016|16:00| [[Pidora Workshop -Fedora & Raspberry PiMapathon nr.4|OpenStreetMap Mapathon #4]]| FedoraOpenStreetMap
|-
| 1615.04.2016|18:00| [[Mapathon Fedora Localization Sprint nr.4|OpenStreetMap Mapathon Fedora Localization Sprint #4]]| OpenStreetMapFedora
|-
| 1504.04.2016|18:00| [[Fedora Localization Sprint nr.43 |Fedora Localization Sprint #43]]| Fedora
|-
| 0302.04.2016|16:00| [[Fedora Localization Sprint Mozilla Tech Speakers Tirana- Training nr.3 |Fedora Localization Sprint #31]]| FedoraMozilla
|-
| 0230.0403.2016|18:00| [[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #1Linux Meetup 2: Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit]]| MozillaGNU/Linux
|-
| 3026.03.2016|16:00| [[ Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimitDocument Freedom day 2016]]|LibreOffice
|-
| 2623.03.2016|18:00| [[ Document Freedom dayMapathon nr.3|OpenStreetMap Mapathon #3]]| LibreOfficeOpenStreetMap
|-
| 2305.03.2016|16:00| [[Mapathon nr.3|OpenStreetMap Mapathon #3Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapur]]| OpenStreetMapOpen Labs
|-
| 0527.0302.2016|16:00| [[Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapurMozcafe Tirana nr.4]]| Open LabsMozilla
|-
| 0713.02.2016|16:00| [[Linux Meetup- Njohje me sistemet operativeMozcafe Tirana nr.3]]| GNU/LinuxMozilla
|-
| 06.02.2016|16:00| [[Mapathon nr.2|OpenStreetMap Mapathon #2]]| OpenStreetMap
|-
| 23.01.2016|16:00| [[Fedora Localization Sprint nr.2|Fedora Localization Sprint #2]]| Fedora
|-
| 16.01.2016|16:00| [[ 15 vjet Wikipedia - Editathon]]| Wikipedia
|-
| 1307.01.2016|18:30| [[Mozcafe Tirana #4Linux Meetup- Njohje me sistemet operative]]| MozillaGNU/Linux
|-
Aktvitetet e vitit 2015
-->
! rowspan="43" |2015
|19.12.2015
|16:00
|[[Fedora Meetup nr 3 | Fedora Meetup #3]]
|Fedora
|-
|12.12.2015
|16:00
|[[John Sturdy në Open Labs: prezantim për OSM dhe Makespaces]]
|OpenStreetMap
|-
|8.12.2015
|18:00
|[[OpenStreetMap: Takim i hapur nr.2]]
|OpenStreetMap
|-
|05.12.2015 & 06.12.2015
|9:30
|[[Wiki weekend Tirana 2015]]
|Wikimedia
|-
|26.11.2015
|18:00
|[[ LibreOffice Localization Sprint nr.6]]
|LibreOffice
|-
|24.11.2015
|18:00
|[[OpenStreetMap: Takim i hapur nr.1]]
|OpenStreetMap
|-
|14.11.2015
|18:00
|[[OpenStreetMap: Takim i hapur nr.0 ]]
|OpenStreetMap
|-
|14.11.2015
|16:00
|[[Fedora 23 Release party]]
|Fedora
|-
|7.11.2015
|10:00
|[[Mozilla Academy nr.5: Prezantim në Oficina & Harry Fultz]]
|Mozilla
|-
|05.11.2015
|18:00
|[[Projeksion: Dokumentari "CodeGirl"]]
|Open Labs
|-
|31.10.2015
|16:00
|[[Fedora Localization Sprint nr 1 | Fedora Localization Sprint #1]]
|Fedora
|-
|27.10.2015
|18:00
|[[Apliko për internship në Fedora Outreachy program 2015]]
|Fedora
|-
|24.10.2015
|16:00
|[[LibreOffice: Localization Sprint nr.5]]
|LibreOffice
|-
|17.10.2015
|16:00
|[[CodeWeek: histori të së përditshmes së koduesve]]
|
|-
|13.10.2015
|17:00
|[[Ada Lovelace Day 2015]]
|Open Labs
|-
|08.10.2015
|18:00
|[[LibreOffice: Localization Sprint nr.4]]
|Libre Office
|-
|06.10.2015
|16:00
|[[Wiki Loves Monuments - City Tour në Tiranë]]
|Wikimedia
|-
|03.10.2015
|16:00
|[[Mozilla Academy nr.4: Mozilla Albania Website]]
|Mozilla
|-
|30.09.2015
|18:00
|[[PHPList Albania User Group meetup #1]]
|PHPList
|-
|26.09.2015
|16:00
|[[Mozilla Academy nr.3: Ardian Haxha prezanton Mozilla VR (Virtual Reality)]]
|Mozilla
|-
|23.09.2015
|18:00
|[[Wiki Loves Monuments: këshilla për pjesëmarrje në konkursin e fotografisë]]
|Wikimedia
|-
|19.09.2015
|16:00
|[[Mozilla Academy nr.2: Firefox OS Bugsprint]]
|Mozilla
|-
|12.09.2015
|16:00
|[[Mozilla Academy nr.1: Prezantim]]
|Mozilla
|-
|04.09.2015
|18:00
|[[Wiki Loves Monuments Shqipëri & Kosovë: Takim Informativ me Arianit Dobroshin]]
|Wikimedia
|-
|21.07.2015
|18:00
|[[3 vjetori i Open Labs Hackerspace]]
|Open Labs
|-
|15.07.2015
|17:00
|[[Fedora Meetup nr 2 | Fedora Meetup #2]]
|Fedora
|-
|20.06.2015
|16:00
|[[LibreOffice Localization Sprint nr.3]]
|LibreOffice
|-
|13.06.2015
|16:00
|[[LibreOffice Localization Sprint nr.2]]
|LibreOffice
|-
|09.05.2015 & 10.05.2015
|12:00
|[[ OSCAL 2015]]
|Open Labs
|-
|24.04.2015
|12:00
|[[Wiki Women Camp]]
|
|-
|25.03.2015
|19:00
|[[Document Freedom Day 2015]]
|LibreOffice
|-
|07.03.2015
|16:00
|[[Cyber Security Workshop]]
|
|-
|28.02.2015 & 01.03.2015
|10:00
|[[Mozilla weekend Tirana 2015]]
|Mozilla
|-
|14.02.2015
|16:00
|[[I love Fedora Meetup]]
|Fedora
|-
|07.02.2015
|16:00
|[[Maratonë tritimi: The internet's own boy]]
|Open Labs
|-
|31.01.2015
|16:00
|[[ Wordpress cafe nr.3]]
|Wordpress
|-
|24.01.2015
|16:00
|[[ Wikicafe Tirana nr.1]]
|Wikipedia
|-
|17.01.2015
|16:00
|[[Wordpress cafe nr.2]]
|Wordpress
|-
|17.01.2015
|14:00
|[[Webmacademy nr 7 në Openlabs| Webmacademy nr 7 në Open Labs]]
|
|-
|16.01.2015
|15:30
|[[LPI Open Day & Fedora Linux install-fest në Universitetin e Durrësit]]
|GNU/Linux
|-
|15.01.2015
|13:30
|[[LPI Open Day në Universitetin e Tiranës, Fakultetin e Ekonomisë]]
|GNU/Linux
|-
|10.01.2015
|16:00
|[[LibreOffice cafe nr.2]]
|LibreOffice
|-
|10.01.2015
|14:00
|[[ Webmacademy nr 6 në Open Labs]]
|
|-
| <!-- viti 2014 -->! rowspan=23 "37" | 20152014| 1920.12.20152014|16:00| [[Fedora Meetup Webmacademy nr 3 | Fedora Meetup #35 në Open Labs]]| Fedora
|-
| 0517.12.2015 & 06.12.20152014|18:00| [[Wiki weekend Mozcafe Tirana 2015nr 3]]| WikimediaMozilla
|-
| 2613.1112.20152014|16:00| [[ LibreOffice Localization Sprint #6Webmacademy nr 4 në Open Labs]]| LibreOffice
|-
| 2406.1112.20152014|16:00| [[OpenStreetMap: Takim i hapur #1Webmacademy nr 3 në Open Labs]]| OpenStreetMap
|-
| 1403.1112.20152014|18:00| [[OpenStreetMap: Takim i hapur #0 LibreOffice cafe nr.1]]| OpenStreetMapLibreOffice
|-
| 1429.11.20152014|16:00| [[Fedora 23 Release partyWebmacademy nr 2 në Open Labs]]| Fedora
|-
| 0522.11.20152014|16:00| [[Projeksion: Dokumentari "CodeGirl"Webmacademy nr 1 në Open Labs]]| Open Labs
|-
| 3108.1011.20152014|16:00| [[Fedora Localization Sprint Wordpress cafe nr 1 | Fedora Localization Sprint #.1]]| FedoraWordpress
|-
| 3003.0911.20152014|17:00| [[PHPList Albania User Group meetup #1Si të përdorim command line]]| PHPList
|-
| 1201.0911.20152014 & 02.11.2014|9:30| [[Mozilla Academy 2015Wiki weekend Tirana 2014]]| MozillaWikimedia
|-
| 2127.0710.20152014|18:00| [[3 vjetori i Openlabs HackerspaceMozcafe Tirana nr.2]]| Open LabsMozilla
|-
| 1527.0709.20152014|16:00| [[Fedora Meetup nr 2 | Fedora Meetup Open Labs Maker party #21]]| FedoraOpen Labs
|-
| 1316.0609.20152014|16:00| [[LibreOffice Localization Sprint #2NetBSD - Meet & Greet with Marc Balmer]]| LibreOfficeNetBSD
|-
| 13.09.05.2015 & 10.05.20152014|16:00| [[ OSCAL- Open Source Conference Albania 2015Sugru built night]]| Open Labs
|-
| 2513.0309.20152014|13:00| [[Document Freedom DayLPI Albania open day nr.2]]| LibreOfficeGNU/Linux
|-
| 02.08.2014|17:00|[[Linux Kafe nr.3]]|GNU/Linux|-|30.07.032014|18:00|[[Arduino Workshop nr 3]]|Arduino|-|23.07.20152014|18:00| [[Cyber Security WorkshopMësoni çdo gjë rreth Learnable.com]]
|
|-
| 2816.0207.2015 & 012014|17:00|[[ 2 vjetori i Open Labs Hackerspace]]|Open Labs|-|09.07.2014|19:00|[[Wikiakademia dhe Wikimedia : Lokalizimi]]|Wikimedia|-|07.07.2014|19:00|[[ stoppërgjimeve: Bisedë e hapur rreth përgjimeve të NSA në Shqipëri]]|Open Labs|-|05.0307.20152014|17:00| [[Mozilla weekend Tirana 2015LPI Albania: Open day ]]| MozillaGNU/Linux
|-
| 1428.0206.20152014|16:00| [[I love Fedora MeetupL10N Sprint - maratonë lokalizimi]]| FedoraMozilla
|-
| 0721.0206.20152014|16:00| [[Maratonë tritimiWikiakademia: The internet's own boyPrezantim i projektit dhe përkthimi platformës në shqip]]| Open LabsWikimedia
|-
| 3114.0106.20152014|16:00| [[ Wordpress cafe #3LibreOffice:Localization Hackathon]]| WordpressLibreOffice
|-
| 2407.0106.20152014|16:00| [[ Wikicafe Tirana #1Prezantim i platformës menaxhimit të përmbajtjes Open Atrium CMS]]| Wikipedia
|-
| 1606.0106.20152014|16:00| [[LPI në universitetin Aleksandër MoisiuReset the Net: 1 vit pas skandalit të zbuluar nga Snowden]]| GNU/Linux
|-
|31.05.2014|16:00|[[Arduino Kafe 1: prezantim i website i komunitetit shqiptar Arduino]]|Arduino|-| 10.05.2014|16:00|[[ Mozcafe Tirana nr.1]]|Mozilla|-|03.04.2014 & 04.04.2014|8:30|[[OSCAL 2014]]|Open Labs|-|19.04.2014|16:0|[[Linux Caffe nr 2]]|GNU/Linux|-|31.03.2014|19:00|[[Linux Caffe nr 1]]|GNU/Linux|-|29.03.2014|16:00|[[Arduino day 2014]]|Arduino|-|08.02.2014 & 09.02.2014|9:00|[[Mozilla Weekend 2014]]|Mozilla|-|01.201502.2014|15:00|[[Open Source VOIP-Workshop]]||-|25.01.2014|14:30| [[LibreOffice cafe #2Ubuntu User days 2014]]|Ubuntu|-|15.01.2014|19:00|[[Open Source Tools for your Art: create your website]]| LibreOffice
|-
|}
<!-- viti 2013 -->
! rowspan="26" |2013
|28.12.2013
|19:00
|[[Geek Bazaar i fundvitit nga Open Labs]]
|Open Labs
|-
|23.11.2013
|15:00
|[[Rasberry Pi workshop në Open Labs nr 0]]
|Rasberry Pi
|-
|09.11.2013
|15:00
|[[Linux Installfest at Open Labs nr 0]]
|GNU/Linux
|-
|02.11.2013
|15:00
|[[LibreOffice Calc workshop dhe takim i grupit të përkthimit]]
|LibreOffice
|-
|26.10.2013
|15:00
|[[LibreOffice: takim i grupit të përkthimit]]
|LibreOffice
|-
|23.10.2013
|19:00
|[[Mozilla Summit: sharing the experience]]
|Mozilla
|-
|19.10.2013
|15:00
|[[LibreOffice workshop 2]]
|LibreOffice
|-
|12.10.2013
|15:00
|[[LibreOffice workshop 1]]
|LibreOffice
|-
|05.10.2013
|15:00
|[[Projektojmë: DEFCON the documentary]]
|Open Labs
|-
|28.09.2013
|15:00
|[[EMACS workshop dhe 30 vjetori i projektit GNU]]
|GNU/Linux
|-
|21.09.2013
|15:00
|[[Wikipedia workshop në Open Labs]]
|Wikipedia
|-
|28.08.2013
|19:00
|[[Instructables build night]]
|
|-
|03.08.2013
|18:00
|[[HTML Workshop]]
|HTML
|-
|24.07.2013
|19:00
|[[Weekly Meeting]]
|Open Labs
|-
|18.07.2013
|19:00
|[[Open Steps workshop në Open Labs]]
|Open Labs
|-
|16.06.2013
|19:00
|[[Festojmë 1 vit Open Labs]]
|Open Labs
|-
|01.06.2013
|15:00
|[[Audacity: Workshop për editorin muzikor open source]]
|Open Labs
|-
|25.05.2013
|15:00
|[[Wordpress 10th Anniversary]]
|Wordpress
|-
|18.05.2013
|15:00
|[[Linux Training Session nr 2]]
|-
|11.05.2013
|15:00
|[[Linux Training Session nr 1]]
|GNU/Linux
|-
|04.05.2013
|12:00
|[[C++ Workshop nr 2]]
|C++
|-
|13.04.2013
|15:00
|[[WMKIT - WORKSHOP]]
|Open Labs
|-
|30.03.2012
|15:00
|[[Document Freedom Day 2013]]
|LibreOffice
|-
|09.03.2013
|15:00
|[[Handson: Tomb Raider - The Lost Dominion]]
|Open Labs
|-
|02.03.2013
|15:00
|[[Ubuntu Jam në Tiranë]]
|Ubuntu
|-
|8.02.2013
|16:30
|[[Premiera botërore e dokumentarit për The Pirate Bay edhe në Tiranë]]
|Open Labs
|-
 == 2017== <!--T:2viti 2012 -->! rowspan=== Janar ===** 11.01.2017 [[Mapathon nr.7"9" |OpenStreetMap Mapathon #7]]** 14.01.2017 [[Sitepoint hackathon]]2012** 18.01.2017 [[Lokalizim i privacytools.io]]** 23.01.2017 [[Nextcloud Release Party]]** 25.01.2017 [[Open Source Design workshop nr.1]]** 28.01.2017 [[Mapathon nr.8|OpenStreetMap Mapathon #8]]=== Shkurt ===** 0819.0212.2017 [[Wikidata talk/workshop]]2012** 15.02.2017 [[Fedora Localization Sprint nr.8|Fedora Localization Sprint #8]]** 17.02.2017 [[Hyrje në JOSM]]** 18.02.2017 [[OpenStreetMap Mapathon #9]]=== Mars ===** 18.03.2017 & 19.03.2017 [[48H Free Open Source Hackathon Tirana]];** 25.03.2017 & 26.03.2017 [https://wiki.openlabs.cc/faqja/Linux_Weekend_Tirana_2017 Linux Weekend 2017]30=== Prill ===** 12.04.2017 @ 17.00 |[[Fedora Localization Sprint #9Projektime për Blender]];** 17.04.2017 @ 17.00 [[Maptime Tirana nr. 1]];|Open Labs** 19.04.2017 @ 17.00 [[Mozilla WebVR Camp nr. 1]];** 20.04.2017 @ 17.00 [[Fedora Localization Sprint #10]];** 26.04.2017 @ 17.00 [[Document Freedom Day 2017]];=== Maj ===** 13.05.2017 & 14.05.2017 [[OSCAL 2017]];** 15.05.2017 @ 17.00 [[Nextcloud Meetup #2]];** 20.05.2017 @ 10.00 - 16.00 [[opendata.tirana.al Hackathon |- Empowered by Open Diversity Project]];** 26.05.2017 @ 18.00 [[Maptime Tirana nr 2]];** 31.05.2017 @ 18.00 [[Fedora Meetup #|7]];=== Qershor ===** 10.0612.2017 & 11.06.2017 puntori me temë 'Migration to LibreOffice' me Italo Vignoli2012** 16.06.2017 @ 18.00 [[OpenStreetMap Meetup #1]];** 17.06.2017 @10.00 - 16.00 [[opendata.tirana.al Hackathon #2 - Empowered by Open Diversity Project]];** 17.06.2017 @ 16.00 [[Mozilla WebVR Workshop #2]]** 21.06.2017 @ |19.00 [[Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia]];** 29.06.2017 @ 18.00 [[Nextcloud l10n #2]]=== Korrik ===** 01.07.2017 @18.00 [|[Kick Off RGSoC 2017 - Celebration]];** 04.07.2017 @18.00 [[Wikipedia SQ - Open Day]];** 05Labs prezanton: kliko.07.2017 @18.00 [[Fedora 26 Release Partyal]];** 11.07.2017 @18.00 [[Wikipedia Open Day 2|Wikipedia SQ - Open Day nr2]];** 21.07.2017 @17.30 [[Debian Meetup nr.1]]** 22.07.2017 [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]]; === Gusht === <!--T:3-|->* 31|14.0811.2017 - 03.09.2017 [[FOSScamp Syros 2017]]2012 === Shtator === <!--T|19:4-->* 30.09.2017 @ 17.00 [[Cryptotools for journalists]]* 30.09.2017 @ ditë e plotë [[Cryptoparty Tirana 2017]] === Tetor === <!--T:5-->=== Nëntor ====== Dhjetor === == 2016 == <!--T:6-->* Janar <!--T:7-->** 13.01.2016 @16.00 [[Mozcafe Tirana #4]]; ** 16.01.2016 [[ 15 vjet Wikipedia - Editathon]];** 23.01.2016 @16.00 [[Fedora Localization Sprint nr.2|Fedora Localization Sprint #2]]; <!--T:8-->*Shkurt** 06.02.2016 @16.00 [[Mapathon nr.2|OpenStreetMap Mapathon #2]];** 07.02.2016 @18.30 [[Linux Meetuo- Njohje me sistemet operative]]; <!--TProjektojmë:9-->*Mars** 05.03.2016 @16.00 [[Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë Erik Topol dhe e hapur]];** 23.03.2016 @18.00 [[Mapathon nr.3|OpenStreetMap Mapathon #3]]; ** 26.03.2016 @16.00 [[ Document Freedom day]];** 30.03.2016 @18.00 [[ Teknikat dhe teknologjitë ardhmja pa tel e virtualizimit]]; <!--T:10-->*Prill**02.04.2016 @ 16.00 [[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #1mjekësisë]];**03.04.2016 @ 18.00 [[Fedora Localization Sprint nr.3 |Fedora Localization Sprint #3]];**15.04.2016 @ 18.00 [[Fedora Localization Sprint nr.4|Fedora Localization Sprint #4]];Open Labs**16.04.2016 @ 16.00 [[Mapathon nr.4|OpenStreetMap Mapathon #4]];**20.04.2016 @ 18.00 [[Pidora Workshop -Fedora & Raspberry Pi]];**30.04.2016 @ 14.00 [[Fedora LOcalization Sprint nr.5|Fedora Localization Sprint #5]]; *Maj**147.05.2016-15.05.2016 [[OSCAL- Open Source Conference Albania 2016]];**30.05.2016 @18.00 [[LibreOffice Localization Sprint #7]]; <!--T:11-->*Qershor**01.06.2016 @18.00 [[PHPList Localization Sprint #1]];**04.06.2016 @16.00 [[SuperTuxcart- prezantim dhe kampionat]];2012**20.06.2016 @18.00 [[Fedora Localization Sprint nr.6|Fedora Localization Sprint #6]];**25.06.2016 @16.00 [[Mozcafe Tirana #5]]; <!--T19:12-->30*Korrik**06.07.2016 @18.00 |[[LibreOffice Localization Sprint #8]];**09.07.2016 @16.00 [[Fedora Release party]];**19.07.2016 @18.00 [[Fedora women day]]; <!--TOpen Labs Prezanton:13Michael Anti -->*Shtator <!--T:14-->**21.09.2016 @17.00 [[Zgjedhjet e bordit 2016Mbrapa Firewall të madh Kinez]];**21.09.2016 @18.00 [[ Fedora Meetup #4]]; <!--T:15-|->*Tetor**10.10.2016 @16|03.00 [[PHPList Hack Sprint]];**11.10.2016 @18.00 [[ ADA Lovelace day]];**12.10.2016 @18.00 [[Nextcloud Workshop #1]];2012**19.10.2016 @17.00 [[Mapathon nr.5|OpenStreetMap Mapathon #5: Përmirësojmë të dhënat e OpenStreetMap]];**19.10.2016 @18.00 [[Fedora Meetup #5]];**26.10.2016 @16.00 [[Fedora Localization Sprint #7]];**29.10.2016 @15.00 [[OpenSource Hardware Meetup #2- Nextcloud box]]; <!--T:16-->*Nentor**12.11.2016 @12.00 [[Fedora Meetup #6]];**23.11.2016 @17.00 [[Nextcloud Meetup #1]];**30.11.2016 @17.00 [[Mapathon nr.6|OpenStreetMap Mapathon #6]]; *Dhjetor03.12.2016-04.12.2016 [[Wiki weekend Tirana 2016]];**10.12.2016 @15.00 [[Muaji i LibreOffice Catastroika OpenLab Hackerspaceshqip]];**11.12.2016 @16.00 [[Fedora Release party]];**17.12.2016 @12.00 [[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #2]];**22.12.2016 @17.00 [[Fedora Loves Python Workshop #1]];**28.12.2016 @17.30 [[Nextcloud #1]];== 2015 == <!--T:17-->*Janar**10.01.2015 [[LibreOffice cafe #2]];**16.01.2015 @15.30-17.15 [[LPI në universitetin Aleksandër Moisiu]];**24.01.2015 @18.00 [[ Wikicafe Tirana #1]];**31.01.2015 [[ Wordpress cafe #3]];*Shkurt**07.02.2015 @16.00 [[Maratonë tritimi: The internet's own boy]];**14.02.2015 @16.00 [[I love Fedora Meetup]];*Mars28.02.2015-01.03.2015 [[Mozilla weekend Tirana 2015]];**07.03.2015 @16.00 [[Cyber Security Workshop]];**25.03.2015 @19.00 [[Document Freedom Day]]; <!--T:18-->*Maj**09.05.2015- 10.05.2015 [[ OSCAL- |Open Source Conference Albania 2015]];Labs <!--T:19-|->*Qershor**13.06.2015 @16.00 [[LibreOffice Localization Sprint #2]];*Korrik**15.07.2015 @17.00 [[Fedora Meetup #2]];**21.07.2015 [[3 vjetori i Openlabs Hackerspace]]; <!--T:20-->*Shtator**12.09.2015 @16.00 [[Mozilla Academy 2015]];**30.09.2015 @18.00 [[PHPList Albania User Group meetup #1]]; <!--T:21-->*Tetor**|31.10.2015 @16.00 [[Fedora Localization Sprint #1]];2012 <!--T:22-->*Nentor**05.11.2015 @18.00 [[Projeksion: Dokumentari "CodeGirl"]];**14.11.2015 @16.00 [[Fedora 23 Release party]];**14.11.2015 @16.00 [[OpenStreetMap: Takim i hapur #0 ]];**24.11.2015 @16.00 [[OpenStreetMap: Takim i hapur #1]]**26.11.2015 [[ LibreOffice Localization Sprint #6]]; <!--T:23-->*Dhjetor05.12.2015-06.12.2015 [[Wiki weekend Tirana 2015]];**|19.12.2015 @16.00 [[Fedora Meetup #3]];   == 2014 == <!--T:24--> <!--T:25-->*Janar**25.01.2014 @14.30 [[ Ubuntu User days 2014]]; <!--T:26-->*Shkurt**01.02.2014 @15.00 |[[Open Source VOIP-Workshop]];**08.02.2014-09.02.2014 [[Mozilla Weekend 2014]]; <!--TLabs preznaton:27-->*Mars**29.03.2014 [[Arduino day 2014]];**31.03.2014 @19.00 [[Linux Kafe #1]]; <!--T:28-->*Prill**19.04.2014 @16.00 [[Linux Kafe #2]];*Maj**03.05.2014-04.05.2014 [[OSCAL- Open Source Conference Albania 2014]];**10.05.2014 @16.00 [[ Mozcafe Tirana #1]]; <!--T:29-->*Qershor**07.06.2014 @16.00 [[Prezantim i platformës menaxhimit të përmbajtjes Open Atrium CMS]];**14.06.2016 @16.00 [[LibreOffice:Localization Hackathon]];**21.06.2014 @16.00 [[Wikiakademia: Prezantim i projektit dhe përkthimi platformës TED talks në shqip(edicioni 121031)]];**28.06.2014 @16.00 [[L10N Sprint - maratonë lokalizimi]]; <!--T:30-->*Korrik**02.07.2014 @17.00 [[Linux cafe #3]];**05.07.2014 @17.00 [[LPI Albania: |Open day ]];Labs**07.07.2014 @19.00 [[ #stoppërgjimeve: Bisedëe hapur rreth përgjimeve të NSA në Shqipëri]];**09.07.2014 @19.00 [[Wikiakademia dhe Wikimedia : Lokalizimi]];**16.07.2014 @17.00 [[ 2 vjetori i Openlabs Hackerspace]];**23.07.2014 @18.00 [[Mësoni çdo gjë rreth Learnable.com]]; <!--T:31-|->*Shtator**13.09.2014 @13.00 [[LPI Albania open day #2]];**13.09.2014 @16.00 [[Sugru built night]];**27.09.2014 @16.00 [[Openlabs Maker party #1]]; <!--T:32-->*Tetor**|27.10.2014 @18.00 [[Mozcafe Tirana #2]];2012 <!--T|12:33-->*Nentor**01.11.2014-02.11.2014 [[ Wiki weekend Tirana 2014]];**01.11.2014 @17.00 [[Si të përdorim command line]];**08.11.2014 |[[Wordpress cafe #1Open Labs krijon ndriçues LED për Halloween]];**22.11.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]]; |Open Labs**29.11.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];  <!--T:34-|->*Dhjetor**03|24.1210.2014 @18.00 [[LibreOffice cafe #1]];2012**06.12.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]]; **13.12.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]]; **20.12.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];  == 2013 == <!--T:35-->*Shkurt**08.02.2013 @16.30 [[Premiera botërore e dokumentarit për 'The Pirate Bay' edhe në Tiranë]]*Mars**02.03.2013 @15.00 [[Ubuntu Jam në Tiranë]]*Prill*Maj*Qershor*Korrik*Gusht*Shtator*28.09.2013 @ 15.00 [[EMACS workshop dhe 30 vjetori i projektit GNU]]; *Tetor**23.10.2013 @ |19.00 [[Mozilla Summit: Sharing the experince]];**26.10.2013 @15.00 [[LibreOffice: Takim i grupit të përkthimeve]];*Nëntor**02.11.2013 @ 15.00 |[[LibreOffce Calc workshop dhe takim i grupit të përkthimitTED talks në shqip]];**23.11.2013 @ 15.00 [[Raspberry Pi #0]];|Open Labs*Dhjetor**28.12.2013 @15.00 [[Geek Bazaar nga Openlabs]];== 2012 (year zero) == <!--T:36-|->* Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.*Tetor**|13.10.2012 @|18.:30 |[[Firefox & Thunderbird release party]]**24.10.2012 @19.00 [[TED talks në shqip]]|Mozilla**27.10.2012 @12.00 [[Open Labs krijon ndriçues LED për Halloween]] <!--T:37-|->*Nëntor**03.11.2012 @19.00 [[Catastroika në shqip]]  <!--T:38-->*Dhjetor</translate>|}
800

edits

Navigation menu