Changes

Jump to navigation Jump to search

Aktivitete

19,236 bytes added, 11 months ago
hoqa OSCAL dhe openSUSE summit
<translate>
<!--T:1-->
Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.
 
*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
*Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
* Dy datat në vijim hackerspace është e zënë nga grupi organizativ OSCAL: 22.02.2020 @ 12:00-15:00 dhe 29.02.2020 @ 12:00-15:00
{| class="wikitable sortable"
|-
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Viti! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Data! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Ora! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Emri! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi|-! rowspan="17" |2020|E papërcaktuar|TBA|PreservingWB: Prishtina Day #1|RYCO & Open Labs|-|E papërcaktuar|TBA|PreservingWB: Prishtina Day #1|RYCO & Open Labs|-|E papërcaktuar|TBA|PreservingWB: Prishtina Day #1|RYCO & Open Labs|-|E papërcaktuar|TBA|[[PreservingWB: Tirana Day]] #3|RYCO & Open Labs|-|E papërcaktuar|TBA|[[PreservingWB: Tirana Day]] #2|RYCO & Open Labs|-| E papërcaktuar|TBA|[[PreservingWB: Tirana Day]] #1|RYCO & Open Labs|-|29.02.2020|16:00|[[openSUSE Localization]]|openSUSE|-|06.02.2020|18.00 - 21.00|[https://forum.openlabs.cc/t/tirana-wordpress-kickoff-meeting/2026 Tirana WordPress meetup - Kickoff Meeting]|WordPress|-|29.01.2020|17:30|[[“Building an Art Gallery in the Browser”. Using AR and VR in the Browser]]|Doug Sillars|-|26.01.2020|17:00 - 19:00|[[Tirana Infosec Meetup 2020|InfoSec Meetup January 2020]]|Tirana InfoSec Meetup|-|22.01.2020|17:00|Mozilla Common Voice|Mozilla|-|14.01.2020|18:30|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 4|-|16.01.2020|17:00|Mozilla Commons Voice|Mozilla|-|15.01.2020|17:00|Online privacy for activists workshop|Open Labs & activist friends|-|11.01.2020|16:30|Open Source Digital Infrastructure for activists workshop|Open Labs & Uzina Tirana|-|11.01.2020|11:30|[[openSUSE meetup]]|openSUSE|-|10.01.2020|17:00|Mozilla Common Voice|Mozilla|-! rowspan="36" |2019|27.12.2019|18:00|Festa e fundvitit e komunitetit|Open Labs hackerspace|-|26.12.2019|18:30|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 3|-|21.12.2019|15:00|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| LibreOffice Localisation Sprint Nr.3]]|LibreOffice|-|19.12.2019|18:00|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| LibreOffice Localisation Sprint Nr.2]]|LibreOffice|-|17.12.2019|18:30|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 2||-|16.12.2019|17:30|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| Introduction to LibreOffice Infra]]|LibreOffice|-|09.12.2019|16:30|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 1||-|23.11.2019|13:00|[[Muaji_i_LibreOffice_2019#LibreOffice:_Marketing_.26_Advocacy | LibreOffice: Marketing & Advocacy]]|LibreOffice|-|20.11.2019|18:00|[[Muaji_i_LibreOffice_2019#Si_t.C3.AB_kontribuoni_n.C3.AB_Dizajn.2FUX_t.C3.AB_LibreOffice|Si të kontribuoni në Dizajn/UX të LibreOffice]]|LibreOffice|-|16.11.2019|10:00|[[GitLab meet up - Tirana]]|GitLab
|-
| 2214.0711.2017 2019|18:00| [[5-vjetori i themelimit të Open LabsOSMGeoWeek 2019]]| Open LabsOpenStreetMap
|-
|09.11.2019|10:00|[[CryptoParty Tirana 2019]]|CryptoParty|-|06.11.2019|18:00|[[Muaji i LibreOffice 2019 | LibreOffice Localisation Sprint]]|LibreOffice|-|02.11.2019|11:00 - 16:00|[[Editoria Developers Meetup]]|Editoria (Coko Foundation)|-|01.11.2019|18.00|[https://forum.openlabs.cc/t/prezantim-takim/1947/7 Meet & greet with Eda Nano]|Open Labs Community|-|05.10.2019|11:00|[[Kiwi TCMS localisation sprint]]|Kiwi TCMS|-|01.10.2019|18:00|[[Presenting: State of the Map Southeastern Europe]]|FLOSSK|-|30.09.2019|18:00|[[Meet and greet with Murat Emir Cabaroğlu]]|Open Labs Community|-|28.09.2019|18:00|[[Fedora Women Day 2019]]|The Fedora Project|-|07.09.2019|13.30|[[Meet & greet with Adam Hyde]]|Coko Foundation|-|22.08.2019|18:00|OpenStreetMap Albania meets Kaart team|OSM & Kaart|-|30.07.2019|18:00|[[Arkitektura e Tiranës në Wikimedia Commons]]|Photo Walk Tirana & Preserving Tirana|-|15.07.2019|18:00|[[Switching.social - platformat që respektojnë privatësinë tonë]]|Open Labs community|-|12.07.2019|18:00|Open Labs birthday bash - 7 years|Open Labs community|-|10.07.2019|17:30|[[Internet i decentralizuar - Fediverse meetup]]|Open Labs community|-|13.06.2019|18:00|OSM Mapathon|OpenStreetMap|-|18.05.2019 & 19.05.2019|9:00|[[OSCAL 2019]]|Open Labs|-|04.05.2019|11:00|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.6]]|WCUGA|-|30.04.2019|18:30|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.5]]|WCUGA|-|24.04.2019|18:30|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.4]]|WCUGA|-|28.03.2019|18:30|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.3]]|WCUGA|-|19.03.2019|18:30|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.2]]|WCUGA|-|02.03.2019|17:00|[[Getting Into InfoSec via Open Source]]||-|19.02.2019|18:30|[[Mapathon nr.10|OpenStreetMap Mapathon #10]]|OpenStreetMap|-|12.01.2019|11:00|[[openSUSE Meetup#3]]|openSUSE|-|10.01.2019|17:00|[[PreservingTirana]]|TBA|-! rowspan="64" |2018|-|22.12.2018|10:00|[[openSUSE Meetup#2]]|openSUSE|-|22.12.2018|TBA|[[Muaji i LibreOffice 2018/Takim i komunitetit|Muaji i LibreOffice 2018 - Takim i komunitetit]]|LibreOffice|-|19.12.2018|TBA|[[Muaji i LibreOffice 2018/Marketing|Muaji i LibreOffice 2018 - Marketing]]|LibreOffice|-|18.12.2018|17:30|[[Fedora 29 Release Party]]|Fedora|-|15.12.2018|13:00|[[Muaji i LibreOffice 2018 - Përkthime#2|Muaji i LibreOffice 2018 - Përkthime #2]]|LibreOffice|-|15.12.2018|11:00|[[Workshop rreth Python]]|Python|-|8 & 9 Dec.2018|09:30 - 18:00|[[Wiki Weekend Tirana 2018]]|Wikimedia|-|05.12.2018|17:45|[[Muaji i LibreOffice 2018/Përkthime|Muaji i LibreOffice 2018 - Përkthime #1]]|LibreOffice|-|21.11.2018|TBA|[[Muaji i LibreOffice 2018/Dizajn|Muaji i LibreOffice 2018 - Dizajn]]|LibreOffice|-|17.11.2018|11:30|[[CryptoParty ne Log]]|CryptoParty|-|10.11.2018|10:00|[[Workshop për Git]]|Git|-|07.11.2018|17:30|[[Muaji i LibreOffice 2018/Kodim|Muaji i LibreOffice 2018 - Kodim]]|LibreOffice|-|03.11.2018|11:00AM|[[Muaji i LibreOffice 2018/Hyrje në LibreOffice|Muaji i LibreOffice 2018 - Hyrje në LibreOffice]]|LibreOffice|-|29 Oct.2018|17:30|[[Wikidata Sixth Birthday (Workshop)]]|Wikimedia|-|27.10.2018|10:00|[[openSUSE Meetup#1]]|openSUSE|-|26.10.2018|18:00|[[Maptime Tirana 8]]|OpenStreetMap|-|20.10.2018|10:00|[[phpList Bugsquash Party]]|phpList|-|26, 27 & 28 Sept. 2018|TBA|[[LibOCon 2018]]|LibreOffice|-|24.09.2018|18:00|[[Parimet SOLID & Hyrje në UX]]||-|15.09.2018|17:30|[[Elegoo Workshop]]|Eva Vraniçi|-|27.08.2018|18:00|[[Open hardware meetup with Alex & friends]]|Open Hardware|-|23.07.2018|18:00|[[CityZen monthly meetup - June 2018]]|CityZen|-|14.07.2018|18:00|[[Identihub workshop|Identihub Workshop]]|Open Source Design|-|13.07.2018|18:00|[[SysAdm|SysAdm #4]]|Boris Budini|-|12.07.2018|19:00|[[Open Labs 6th anniversary]]|Open Labs|-|10.07.2018|18:00|[[SysAdm|SysAdm #3]]|Boris Budini|-|06.07.2018|19:30|[[OONI Probe Workshop|OONI Probe Workshop]]|Tor Project|-|06.07.2018|18:00|[[Mix Networks Design|Mix Networks Design]]|David Stainton|-|06.07.2018|16.00|[[SysAdm|SysAdm #2]]|Boris Budini|-|03.07.2018|18:00|[[Angular (v6) workshop]]|Renato Selenica|-|29.06.2018|18:00|[[LibreOffice Localization Sprint 11]]|LibreOffice|-|27.06.2018|18:30|[[Maptime Tirana 7]]|OpenStreetMap|-|25.05.2018|9:00|[[Global Diversity CFP Day Tirana]]|Gerard Sans|-|19.05.2018 & 20.05.2018|9:00|[[OSCAL 2018]]|Open Labs|-|28.04.2018|9:30|[[Code4Culture Editathon Korçë 2018]]|[https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Community_User_Group_Albania WCUGA]|-|27.04.2018|17:00|[[Takimi i dytë për vullnetarët - OSCAL 2018]]|Open Labs|-|25.04.2018|19:00|[[Maptime Tirana 6]]|OpenStreetMap|-| 21.04.2018|18:00 - 23.30|CopyFest Durrës 2018|Creative Commons Albania|-|18.04.2018|18:00|[[Crypto currencies and steemit.com]]|Christian & Akiko|-|16.04.2018|17:30|[[Takimi i parë për vullnetarët - OSCAL 2018]]|Open Labs|-|07.201704.2018|17:00| [[Gaming in Fedora]]|Fedora|-|24.03.2018|12:00|[[Open Food Facts]]|Open Food Facts|-|17.03.2018|16:00|[[ Google Summer of Code dhe Outreachy në Fedora]]|Fedora|-|15.03.2018|15:00|[[Public Money Public Code campaign - localization Nr.1]]|FSFE|-|03.03.2018|09:00|[[Debian Bug Squashing Party]]|Debian |-|23.02.2018|18:30|[[Maptime Tirana 5]]|OpenStreetMap|-|20.02.2018|17:00|[[Nextcloud Release Party]]|Nextcloud|-|19.02.2018|17:00|[[CityZen App Meetup nrNr. 5]]|CityZen app|-|17.02.2018|18:00|[[Open Source Design Workshop]]|Open Source Design|-|31.01.2018|17.30|[[CityZen App Meetup Nr. 4]]|CityZen app|-|27.01.2018|12.00|[[EasyGnuPG Workshop]]|Open Labs|-|27.01.2018|10.00|[[Trajnim për komandat e Linux]] - Trajnimi 3|Linux|-|23.01.2018|09.00|[[Wikipedia editathon]] Shkolla "Ernest Koliqi"|Wikimedia|-|20.01.2018|13.00|[[tmux Workshop]]|Open Labs|-|20.01.2018|10.30|[[Introduction to IRC]]|Open Labs|-|17.01.2018|18.00|[[Maptime Tirana 4]]|OpenStreetMap|-|16.01.2018|18.30|[[Nextcloud meetup Nr.3]]|Nextcloud|-|16.01.2018|16.00|[[Red Hat Career Days]]|Red Hat|-|15.01.2018|17:00|[[Wikipedia 15th Anniversary]]|Wikipedia|-|13.01.2018|10.00|[[CopyFest 2018]] Day 2|Creative Commons|-|12.01.2018|18.00|[[CopyFest 2018]] Day 1|Creative Commons|-|09.01.2018|18:00|[[Punëtori Git]]|Aldo Ziflaj|-|04.01.2018|18:00|[[Blockchain Meetup]]| DebianArtiona Bogo & Elton Ngjela
|-
| 11.07.2017
| [[Wikipedia Open Day 2|Wikipedia SQ - Open Day nr2]]
| Wikipedia
|}
! rowspan="77" |2017
|23.12.2017
|12:00
|[[Bazaar|Hacker Bazaar]]
|Open Labs
|-
|23.12.2017
|10:00
|[[Trajnim per komandat e Linux]] - Trajnimi 2
|Linux
|-
|22.12.2017
|17:00
|[[LibreOffice Month 2017]] - Takim i komunitetit
|LibreOffice
|-
|20.12.2017
|10:00
|[[Wikipedia dhe OSM në Burrel|Code Week 2017]] Burrel
|CodeWeek
|-
|19.12.2017
|10:00
|[[Wikipedia dhe OSM në Burrel|Code Week 2017]] Burrel
|CodeWeek
|-
|18.12.2017
|10:00
|[[Wikipedia dhe OSM në Burrel|Code Week 2017]] Burrel
|CodeWeek
|-
|16.12.2017
|16:00
|[[LibreOffice Month 2017]] - Collabora Online dhe Nextcloud
|LibreOffice
|-
|16.12.2017
|10:00
|[[Trajnim per komandat e Linux]] - Trajnimi 1
|Linux
|-
|15.12.2017
|19:00
|[[Subjektiviteti i tekstit - Analizë me Python]]
|Fedora
|-
|13.12.2017
|17.30
|[[CityZen app Meetup 3]]
|CityZen
|-
|12.12.2017
|17.00
|[[LibreOffice Month 2017]] - Marketing dhe Design
|LibreOffice
|-
|10.12.2017
|
|[[Wiki Weekend 2017]] - Day 2
|Wikimedia
|-
|09.12.2017
|
|[[Wiki Weekend 2017]] - Day 1
|Wikimedia
|-
|06.12.2017
|17.30
|[[LibreOffice Month 2017]] - Hyrje në LibreOffice
|LibreOffice
|-
|02.12.2017
|16:00
|[[Takim Anëtarësh - Nëntor & Dhjetor]]
|Open Labs
|-
|01.12.2017
|18:00
|[[ Quad9 DNS Workshop]]
|Open Labs
|-
|25.11.2017
|11:00
|[[Wikimedia Diversity Editathon]]
|Wikimedia
|-
|18.11.2017
|10:00
|[[OpenStreetMap GeoWeek Tirana]]
|OpenStreetMap
|-
|16.11.2017
|16:00
|[[CityZen App Meetup Nr.2]]
|CityZen
|-
|14.11.2017
|17:00
|[[Lançimi i Firefox Quantum 57]]
|Mozilla Albania
|-
|08.11.2017
|17:00
|[[Introduction to Git]]
|Open Labs
|-
|28.10.2017
|16:00
|[[Takim anëtarësh-Tetor]]
|Open Labs
|-
|21.10.2017
|18:00
|[[From prototype to production]]
|Akiko (Japan) & Chris (Germany)
|-
|21.10.2017
|15:00
|[[Maptime Tirana Nr.3|Maptime Tirana 3]]
|OpenStreetMap
|-
|18.10.2017
|18:00
|[[CityZen App - Meetup Nr.1]]
|CityZen
|-
|09.10.2017
|17:30
|[[Takim i Wikimedianëve]]
|Wikimedia
|-
|04.10.2017
|18:00
|[[Firefox Quantum Sprint]]
|Mozilla
|-
|04.10.2017
|16:00
|[[End of RGSoC 2017 - Celebration]]
|Nextcloud
|-
|30.09.2017
|10:00
|[[Cryptoparty Tirana 2017]]
|Open Labs
|-
|28.09.2017
|18:00
|[[Debian Meetup Nr.2]]
|Debian
|-
|23.09.2017
|16:00
|[[Fedora Woman Day (FWD) 2017]]
|Fedora
|-
|19.09.2017
|16:00
|[[Red Hat Career Day]]
|Red Hat
|-
|16.09.2017
|16:00
|[[Takim Anëtarësh - Shtator]]
|Open Labs
|-
|15.09.2017
|18:00
|[[LibreOffice Localization Sprint 10]]
|LibreOffice
|-
|14.09.2017
|17:00
|[[OSCAL 2018 - takim i grupit organizativ]]
|Open Labs
|-
|13.09.2017
|16:00
|[[LulzBot 3D Printing Workshop]]
|Ura Design
|-
|12.09.2017
|18:00
|[[Mozilla Common Voice Workshop]]
|Mozilla
|-
|05.09.2017
|19:30
|[[Deep Learning me Python]]
|Fedora
|-
|31.08.2017 - 6.09.2017
|
|[[FOSScamp Syros 2017]]
|Ura Design
|-
|13.08.2017
|19:00
|[[OpenStreetMap Birthday party]]
|OpenStreetMap
|-
|31.07.2017
|18:00
|[[Nextcloud: sprint lokalizimi nr.3]]
|Nextcloud
|-
|28.07.2017
|16:00
|[[Takim i anëtarëve të Open Labs]]
|Open Labs
|-
|26.07.2017
|19:00
|[[Fedora Loves Python workshop nr.2]]
|Fedora
|-
|22.07.2017
|19:00
|[[5-vjetori i themelimit të Open Labs]]
|Open Labs
|-
|21.07.2017
|18:00
|[[Debian Meetup nr.1]]
|Debian
|-
|11.07.2017
|17:00
|[[Wikipedia Open Day 2|Wikipedia SQ - Open Day nr2]]
|Wikimedia
|-
|05.07.2017
|18:00
|[[Fedora 26 Release Party]]
|Fedora
|-
|04.07.2017
|18:00
|[[Wikipedia SQ - Open Day]]
|Wikimedia
|-
|01.07.2017
|18:00
|[[Kick Off RGSoC 2017 - Celebration]]
|Open Labs
|-
|29.06.2017
|18:00
|[[Nextcloud l10n #2]]
|Nextcloud
|-
|21.06.2017
|
|[[Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia]]
|Open Labs
|-
|17.06.2017
|16:00
|[[Mozilla WebVR Workshop #2]]
|Mozilla
|-
|17.06.2017
|10:00
|[[opendata.tirana.al Hackathon #2 - Empowered by Open Diversity Project]]
|Open Labs
|-
|16.06.2017
|18:00
|[[OpenStreetMap Meetup #1]]
|OpenStreetMap
|-
|10.06.2017 & 11.06.2017
|
|Puntori me temë 'Migration to LibreOffice' me Italo Vignoli
|LibreOffice
|-
|31.05.2017
|18:00
|[[Fedora Meetup #7]]
|Fedora
|-
|26.05.2017
|18:00
|[[Maptime Tirana nr 2]]
|OpenStreetMap
|-
|20.05.2017
|10:00
|[[opendata.tirana.al Hackathon - Empowered by Open Diversity Project]]
|Open Labs
|-
|15.05.2017
|17:00
|[https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/239427930/ Nextcloud Meetup #2]
|Nextcloud
|-
|13.05.2017 & 14.05.2017
|9:00
|[[OSCAL 2017]]
|Open Labs
|-
|26.04.2017
|17:00
|[[Document Freedom Day 2017]]
|LibreOffice
|-
|20.04.2017
|17:00
|[[Fedora Localization Sprint #10]]
|Fedora
|-
|19.04.2017
|17:00
|[[Mozilla WebVR Camp nr. 1]]
|Mozilla
|-
|17.04.2017
|17:00
|[[Maptime Tirana nr. 1]]
|OpenStreetMap
|-
|12.04.2017
|16:00
|[[Fedora Localization Sprint #9]]
|Fedora
|-
|25.03.2017 & 26.03.2017
|9:30
|[https://wiki.openlabs.cc/faqja/Linux_Weekend_Tirana_2017 Linux Weekend 2017]
|GNU/Linux
|-
|18.03.2017 & 19.03.2017
|10:00
|[[48H Free Open Source Hackathon Tirana]]
|Open Labs
|-
|18.02.2017
|11:00
|[[OpenStreetMap Mapathon #9]]
|OpenStreetMap
|-
|17.02.2017
|17:30
|[[Hyrje në JOSM]]
|OpenStreetMap
|-
|15.02.2017
|17:00
|[[Fedora Localization Sprint nr.8|Fedora Localization Sprint #8]]
|Fedora
|-
|08.02.2017
|17:30
|[[Wikidata talk/workshop]]
|Wikimedia
|-
|28.01.2017
|11:00
|[[Mapathon nr.8|OpenStreetMap Mapathon #8]]
|OpenStreetMap
|-
|25.01.2017
|17:00
|[[Open Source Design workshop nr.1]]
|Open Source Design
|-
|23.01.2017
|17:30
|[https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/236880431/ Nextcloud 11 Release Party]
|Nextcloud
|-
|18.01.2017
|17:00
|[[Lokalizim i privacytools.io]]
|
|-
|14.01.2017
|10:00
|[[Sitepoint hackathon]]
|SitePoint
|-
|11.01.2017
|17:00
|[[Mapathon nr.7|OpenStreetMap Mapathon #7]]
|OpenStreetMap
|-
<!-- Aktivitete per vitin 2016 -->! rowspan="60" |2016
|28.12.2016
|17:30
|[https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/236320481/ Nextcloud l10n #1]
|Nextcloud
|-
|22.12.2016
|17:00
|[[Fedora Loves Python Workshop #1]]
|Fedora
|-
|21.12.2016
|19:00
|[[ Festa e fundvitit në hackerspace]]
|Open Labs
|-
|21.12.2016
|17:00
|[[LibreOffice month 2016: Takim i komunitetit]]
|LibreOffice
|-
|17.12.2016
|12:00
|[[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training nr.2]]
|Mozilla
|-
|15.12.2016
|17:00
|[[LibreOffice month 2016: Design and marketing]]
|LibreOffice
|-
|11.12.2016
|16:00
|[[Fedora Release party| Fedora 25 Release party]]
|Fedora
|-
|10.12.2016
|15:00
|[[LibreOffice month 2016: sprint lokalizimi]]
|LibreOffice
|-
|03.12.2016 & 04.12.2016
|9:00
|[https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wiki_Weekend_Tirana_2016 Wiki weekend Tirana 2016]
|Wikimedia
|-
|30.11.2016
|17:00
|[[Mapathon nr.6|OpenStreetMap Mapathon #6]]
|OpenStreetMap
|-
|23.11.2016
|17:30
|[https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/235570602/ Nextcloud Meetup #1]
|Nextcloud
|-
|20.11.2016
|15:00
|[[WikiProjekti Gratë]]
|Wikimedia
|-
|12.11.2016
|16:00
|[[Fedora Metup nr 6 | Fedora Meetup #6]]
|Fedora
|-
|2.11.2016
|16:00
|[[Wiki Loves Maps: Mapathon]]
|Wikimedia
|-
|29.10.2016
|15:00
|[[OpenSource Hardware Meetup #2- Nextcloud box]]
|Nextcloud
|-
|26.10.2016
|
|[[Fedora Localization Sprint nr.7|Fedora Localization Sprint #7]]
|Fedora
|-
|19.10.2016
|17:00
|[[Mapathon nr.5|OpenStreetMap Mapathon: Përmirësojmë të dhënat e OpenStreetMap]]
|OpenStreetMap
|-
|19.10.2016
|15:00
|[[Fedora Meetup nr 5 | Fedora Meetup #5]]
|Fedora
|-
|17.10.2016
|13:00
|[[Code Week Albania 2016]]
|
|-
|12.10.2016
|18:00
|[https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/234713221/ Nextcloud Workshop]
|Nextcloud
|-
|11.10.2016
|18:00
|[[ ADA Lovelace day]]
|Open Labs
|-
|10.10.2016
|16:00
|[[PHPList Hack Sprint]]
|PHPList
|-
|10.10.2016
|15:00
|[[OSHM1, i ftuar Iker Perez de Albeniz Villarroel]]
|
|-
|24.09.2016
|16:00
|[[Software Freedom Day 2016]]
|LibreOffice
|-
|21.09.2016
|18:00
|[[Fedora Meetup nr 4 | Fedora Meetup #4]]
|Fedora
|-
|21.09.2016
|16:00
|[[Zgjedhjet e bordit 2016]]
|Open Labs
|-
|17.09.2016
|17:00
|[[Wiki Loves Earth 2016, ndarja e çmimeve]]
|Wikimedia
|-
|31.08.2016
|17:00
|[[MozCafé Tirana nr.6 me Giannis Konstantinidis]]
|Mozilla
|-
|27.08.2016
|
|[[FOSSCamp Balkans 2016]]
|Open Labs
|-
|27.07.2016
|16:30
|[[Wiki Loves Maps 2016]]
|Wikimedia
|-
|20.07.2016
|18:00
|[[Fedora Localization Sprint nr.6|Fedora Localization Sprint #6]]
|Fedora
|-
|19.07.2016
|18:00
|[[Fedora Women Day]]
|Fedora
|-
|16.07.2016
|19:00
|[[Open Labs feston 4 vjetorin]]
|Open Labs
|-
|09.07.2016
|16:00
|[[Fedora 24 Release party]]
|Fedora
|-
|06.07.2016
|18:00
|[[LibreOffice Localization Sprint nr.8]]
|LibreOffice
|-
|06.07.2016
|16:30
|[[Wiki Loves Maps: Takimi nr.1]]
|Wikimedia
|-
|25.06.2016
|16:00
|[[Mozcafe Tirana nr.5]]
|Mozilla
|-
|04.06.2016
|16:00
|[[SuperTuxcart- prezantim dhe kampionat]]
|
|-
|04.06.2016
|16:00
|[[SitePoint Meetup nr.3]]
|SitePoint
|-
|01.06.2016
|18:00
|[[PHPList Localization Sprint #1]]
|PHPList
|-
|30.05.2016
|18:00
|[[LibreOffice Localization Sprint nr.7]]
|LibreOffice
|-
|19.05.2016
|17:00
|[[Linux Command-Line Workshop me James Halliday]]
|GNU/Linux
|-
|18.05.2016
|16:00
|[[OpenStreetMap Mapathon nr.5| OpenStreetMap Mapathon #5]]
|OpenStreetMap
|-
|14.05.2016 & 15.05.2016
|10:00
|[[OSCAL 2016]]
|Open Labs
|-
|30.04.2016
|14:00
|[[Fedora Localization Sprint nr.5|Fedora Localization Sprint #5]]
|Fedora
|-
|20.04.2016
|18:00
|[[Pidora Workshop -Fedora & Raspberry Pi]]
|Fedora
|-
|16.04.2016
|16:00
|[[Mapathon nr.4|OpenStreetMap Mapathon #4]]
|OpenStreetMap
|-
|15.04.2016
|18:00
|[[Fedora Localization Sprint nr.4|Fedora Localization Sprint #4]]
|Fedora
|-
|04.04.2016
|18:00
|[[Fedora Localization Sprint nr.3 |Fedora Localization Sprint #3]]
|Fedora
|-
|02.04.2016
|16:00
|[[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training nr.1]]
|Mozilla
|-
|30.03.2016
|18:00
|[[Linux Meetup 2: Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit]]
|GNU/Linux
|-
|26.03.2016
|16:00
|[[ Document Freedom day 2016]]
|LibreOffice
|-
|23.03.2016
|18:00
|[[Mapathon nr.3|OpenStreetMap Mapathon #3]]
|OpenStreetMap
|-
|05.03.2016
|16:00
|[[Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapur]]
|Open Labs
|-
|27.02.2016
|16:00
|[[Mozcafe Tirana nr.4]]
|Mozilla
|-
|13.02.2016
|16:00
|[[Mozcafe Tirana nr.3]]
|Mozilla
|-
|06.02.2016
|16:00
|[[Mapathon nr.2|OpenStreetMap Mapathon #2]]
|OpenStreetMap
|-
|23.01.2016
|16:00
|[[Fedora Localization Sprint nr.2|Fedora Localization Sprint #2]]
|Fedora
|-
|16.01.2016
|16:00
|[[ 15 vjet Wikipedia - Editathon]]
|Wikipedia
|-
|07.01.2016
|18:30
|[[Linux Meetup- Njohje me sistemet operative]]
|GNU/Linux
|-
== 2017== <!--T:2Aktvitetet e vitit 2015-->! rowspan=== Janar ==="43" |2015** 11|19.0112.2017 2015|16:00|[[Mapathon Fedora Meetup nr.73 |OpenStreetMap Mapathon Fedora Meetup #73]]** 14|Fedora|-|12.0112.2017 2015|16:00|[[Sitepoint hackathonJohn Sturdy në Open Labs: prezantim për OSM dhe Makespaces]]** 18|OpenStreetMap|-|8.0112.2017 2015|18:00|[[Lokalizim OpenStreetMap: Takim i privacytoolshapur nr.io2]]** 23|OpenStreetMap|-|05.12.2015 & 06.12.2015|9:30|[[Wiki weekend Tirana 2015]]|Wikimedia|-|26.0111.2017 2015|18:00|[[Nextcloud Release PartyLibreOffice Localization Sprint nr.6]]** 25|LibreOffice|-|24.0111.2017 2015|18:00|[[Open Source Design workshop OpenStreetMap: Takim i hapur nr.1]]** 28|OpenStreetMap|-|14.0111.2017 2015|18:00|[[Mapathon OpenStreetMap: Takim i hapur nr.80 ]]|OpenStreetMap Mapathon #8|-|14.11.2015|16:00|[[Fedora 23 Release party]]|Fedora|-|7.11.2015|10:00|[[Mozilla Academy nr.5: Prezantim në Oficina & Harry Fultz]]=== Shkurt ===|Mozilla|-** 08|05.0211.2017 2015|18:00|[[Wikidata talk/workshopProjeksion: Dokumentari "CodeGirl"]]** 15|Open Labs|-|31.0210.2017 2015|16:00|[[Fedora Localization Sprint nr.81 |Fedora Localization Sprint #81]]** 17|Fedora|-|27.0210.2017 2015|18:00|[[Hyrje Apliko për internship JOSMFedora Outreachy program 2015]]** 18|Fedora|-|24.0210.2017 2015|16:00|[[OpenStreetMap Mapathon #9LibreOffice: Localization Sprint nr.5]]=== Mars ===|LibreOffice|-** 18|17.0310.2017 & 192015|16:00|[[CodeWeek: histori të së përditshmes së koduesve]]||-|13.0310.2017 2015|17:00|[[48H Free Ada Lovelace Day 2015]]|Open Source Hackathon TiranaLabs|-|08.10.2015|18:00|[[LibreOffice: Localization Sprint nr.4]];** 25|Libre Office|-|06.10.2015|16:00|[[Wiki Loves Monuments - City Tour në Tiranë]]|Wikimedia|-|03.2017 & 2610.032015|16:00|[[Mozilla Academy nr.2017 [https4://wiki.openlabs.cc/faqja/Linux_Weekend_Tirana_2017 Linux Weekend 2017Mozilla Albania Website]]=== Prill ===|Mozilla|-** 12|30.04.2017 @ 1709.2015|18:00 |[[Fedora Localization Sprint PHPList Albania User Group meetup #91]];** 17|PHPList|-|26.04.2017 @ 1709.2015|16:00 |[[Maptime Tirana Mozilla Academy nr. 13: Ardian Haxha prezanton Mozilla VR (Virtual Reality)]]|Mozilla|-|23.09.2015|18:00|[[Wiki Loves Monuments: këshilla për pjesëmarrje në konkursin e fotografisë]];** |Wikimedia|-|19.04.2017 @ 1709.2015|16:00 |[[Mozilla WebVR Camp Academy nr. 12: Firefox OS Bugsprint]];** 20|Mozilla|-|12.04.2017 @ 1709.2015|16:00 |[[Fedora Localization Sprint #10Mozilla Academy nr.1: Prezantim]];** 26.|Mozilla|-|04.2017 @ 1709.2015|18:00 |[[Document Freedom Day 2017Wiki Loves Monuments Shqipëri & Kosovë: Takim Informativ me Arianit Dobroshin]];=== Maj ===|Wikimedia|-** 13|21.0507.2017 & 14.05.2017 2015|18:00|[[OSCAL 20173 vjetori i Open Labs Hackerspace]];** |Open Labs|-|15.0507.2017 @ 2015|17.:00 |[[Nextcloud Fedora Meetup nr 2 | Fedora Meetup #2]];** |Fedora|-|20.0506.2017 @ 10.00 - 2015|16.:00 |[[opendataLibreOffice Localization Sprint nr.tirana.al Hackathon - Empowered by Open Diversity Project3]];** 26|LibreOffice|-|13.05.2017 @ 1806.2015|16:00 |[[Maptime Tirana LibreOffice Localization Sprint nr .2]];** 31|LibreOffice|-|09.05.2017 @ 182015 & 10.05.2015|12:00 |[[Fedora Meetup #7OSCAL 2015]];=== Qershor ===|Open Labs|-** 10|24.0604.2017 & 112015|12:00|[[Wiki Women Camp]]||-|25.0603.2017 puntori me temë 'Migration to 2015|19:00|[[Document Freedom Day 2015]]|LibreOffice' me Italo Vignoli** 16|-|07.06.2017 @ 1803.2015|16:00 |[[OpenStreetMap Meetup #1Cyber Security Workshop]];** 17||-|28.0602.2017 @102015 & 01.00 - 1603.2015|10:00 |[[opendata.tirana.al Hackathon #2 - Empowered by Open Diversity ProjectMozilla weekend Tirana 2015]];** 17|Mozilla|-|14.0602.2017 @ 2015|16.:00 |[[Mozilla WebVR Workshop #2I love Fedora Meetup]]** 21|Fedora|-|07.06.2017 @ 1902.2015|16:00 |[[Projeksione CC dhe bisedë e hapurMaratonë tritimi: The internet'Refugees Welcome' nga SubMedias own boy]];** 29|Open Labs|-|31.06.2017 @ 1801.2015|16:00 |[[Nextcloud l10n #2Wordpress cafe nr.3]]=== Korrik ===|Wordpress|-** |24.01.07.2017 @18.2015|16:00 |[[Kick Off RGSoC 2017 - CelebrationWikicafe Tirana nr.1]];** 04|Wikipedia|-|17.07.2017 @1801.2015|16:00 |[[Wikipedia SQ - Open DayWordpress cafe nr.2]];** 05|Wordpress|-|17.07.2017 @1801.2015|14:00 |[[Fedora 26 Release PartyWebmacademy nr 7 në Openlabs| Webmacademy nr 7 në Open Labs]];** 11||-|16.0701.2017 @18.00 2015|15:30|[[Wikipedia LPI Open Day 2& Fedora Linux install-fest në Universitetin e Durrësit]]|GNU/Linux|Wikipedia SQ - |15.01.2015|13:30|[[LPI Open Day nr2në Universitetin e Tiranës, Fakultetin e Ekonomisë]];** 21|GNU/Linux|-|10.0701.2017 @17.30 2015|16:00|[[Debian Meetup LibreOffice cafe nr.12]]** 22|LibreOffice|-|10.0701.2017 2015|14:00|[[5-vjetori i themelimit të Webmacademy nr 6 në Open Labs]];||-
=== Gusht === <!--Tviti 2014 -->! rowspan="37" |2014|20.12.2014|16:00|[[ Webmacademy nr 5 në Open Labs]]||-|17.12.2014|18:00|[[Mozcafe Tirana nr 3]]|Mozilla|-|13.12.2014|16:00|[[ Webmacademy nr 4 në Open Labs]]||-|06.12.2014|16:00|[[ Webmacademy nr 3 në Open Labs]]||-|03.12.2014|18:00|[[LibreOffice cafe nr.1]]|LibreOffice|-|29.11.2014|16:00|[[ Webmacademy nr 2 në Open Labs]]||-|22.11.2014|16:00|[[ Webmacademy nr 1 në Open Labs]]||-|08.11.2014|16:00|[[Wordpress cafe nr.1]]|Wordpress|-|03.11.2014|17:00|[[Si të përdorim command line]]||-|01.11.2014 & 02.11.2014|9:30|[[ Wiki weekend Tirana 2014]]|Wikimedia|-|27.10.2014|18:00|[[Mozcafe Tirana nr.2]]|Mozilla|-|27.09.2014|16:00|[[Open Labs Maker party #1]]|Open Labs|-|16.09.2014|16:00|[[NetBSD - Meet & Greet with Marc Balmer]]|NetBSD|-|13.09.2014|16:00|[[Sugru built night]]|Open Labs|-|13.09.2014|13:00|[[LPI Albania open day nr.2]]|GNU/Linux|-|02.08.2014|17:00|[[Linux Kafe nr.3]]|GNU/Linux|-|30.07.2014|18:00|[[Arduino Workshop nr 3]]|Arduino|-|23.07.2014|18:00|[[Mësoni çdo gjë rreth Learnable.com]]||-|16.07.2014|17:00|[[ 2 vjetori i Open Labs Hackerspace]]|Open Labs|-|09.07.2014|19:00|[[Wikiakademia dhe Wikimedia : Lokalizimi]]|Wikimedia|-|07.07.2014|19:00|[[ stoppërgjimeve: Bisedë e hapur rreth përgjimeve të NSA në Shqipëri]]|Open Labs|-|05.07.2014|17:00|[[LPI Albania: Open day ]]|GNU/Linux|-|28.06.2014|16:00|[[L10N Sprint ->maratonë lokalizimi]]|Mozilla|-|21.06.2014|16:00|[[Wikiakademia: Prezantim i projektit dhe përkthimi platformës në shqip]]|Wikimedia|-|14.06.2014|16:00|[[LibreOffice:Localization Hackathon]]|LibreOffice|-|07.06.2014|16:00* |[[Prezantim i platformës menaxhimit të përmbajtjes Open Atrium CMS]]||-|06.06.2014|16:00|[[Reset the Net: 1 vit pas skandalit të zbuluar nga Snowden]]||-|31.05.2014|16:00|[[Arduino Kafe 1: prezantim i website i komunitetit shqiptar Arduino]]|Arduino|-|10.05.2014|16:00|[[ Mozcafe Tirana nr.1]]|Mozilla|-|03.04.2014 & 04.04.2014|8:30|[[OSCAL 2014]]|Open Labs|-|19.04.2014|16:0|[[Linux Caffe nr 2]]|GNU/Linux|-|31.0803.2017 2014|19:00|[[Linux Caffe nr 1]]|GNU/Linux|- |29.03.2014|16:00|[[Arduino day 2014]]|Arduino|-|08.02.2014 & 09.2017 02.2014|9:00|[[FOSScamp Syros 2017Mozilla Weekend 2014]]|Mozilla|-|01.02.2014|15:00|[[Open Source VOIP-Workshop]]||-|25.01.2014|14:30|[[ Ubuntu User days 2014]]|Ubuntu|-|15.01.2014|19:00|[[Open Source Tools for your Art: create your website]]||-
=== Shtator === <!--T viti 2013 -->! rowspan="26" |2013|28.12.2013|19:00|[[Geek Bazaar i fundvitit nga Open Labs]]|Open Labs|-|23.11.2013|15:00|[[Rasberry Pi workshop në Open Labs nr 0]]|Rasberry Pi|-|09.11.2013|15:00|[[Linux Installfest at Open Labs nr 0]]|GNU/Linux|-|02.11.2013|15:00|[[LibreOffice Calc workshop dhe takim i grupit të përkthimit]]|LibreOffice|-|26.10.2013|15:00|[[LibreOffice: takim i grupit të përkthimit]]|LibreOffice|-|23.10.2013|19:00|[[Mozilla Summit: sharing the experience]]|Mozilla|-|19.10.2013|15:00|[[LibreOffice workshop 2]]|LibreOffice|-|12.10.2013|15:400|[[LibreOffice workshop 1]]|LibreOffice|-|05.10.2013|15:00|[[Projektojmë: DEFCON the documentary]]|Open Labs|->* |28.09.2013|15:00|[[EMACS workshop dhe 30vjetori i projektit GNU]]|GNU/Linux|-|21.09.2017 @ 172013|15:00|[[Wikipedia workshop në Open Labs]]|Wikipedia|-|28.08.2013|19:00|[[Instructables build night]]||-|03.08.2013|18:00|[[HTML Workshop]]|HTML|-|24.07.2013|19:00|[[Weekly Meeting]]|Open Labs|-|18.07.2013|19:00|[[Open Steps workshop në Open Labs]]|Open Labs|-|16.06.2013|19:00|[[Festojmë 1 vit Open Labs]]|Open Labs|-|01.06.2013|15:00|[[Audacity: Workshop për editorin muzikor open source]]|Open Labs|-|25.05.2013|15:00|[[Wordpress 10th Anniversary]]|Wordpress|-|18.05.2013|15:00|[[Linux Training Session nr 2]]|-|11.05.2013|15:00|[[Linux Training Session nr 1]]|GNU/Linux|-|04.05.2013|12:00|[[C++ Workshop nr 2]]|C++|-|13.04.2013|15:00 |[[Cryptotools for journalistsWMKIT - WORKSHOP]]* |Open Labs|-|30.03.2012|15:00|[[Document Freedom Day 2013]]|LibreOffice|-|09.2017 @ ditë e plotë 03.2013|15:00|[[Handson: Tomb Raider - The Lost Dominion]]|Open Labs|-|02.03.2013|15:00|[[Ubuntu Jam në Tiranë]]|Ubuntu|-|8.02.2013|16:30|[[Cryptoparty Tirana 2017Premiera botërore e dokumentarit për The Pirate Bay edhe në Tiranë]]|Open Labs|-
=== Tetor === <!--T:5viti 2012 -->! rowspan=== Nëntor ==="9" |2012=== Dhjetor === == 2016 == <!--T:6-->* Janar <!--T:7-->** 13|19.0112.2016 @16.00 [[Mozcafe Tirana #4]]; ** 16.01.2016 [[ 15 vjet Wikipedia - Editathon]];2012** 23.01.2016 @16.00 [[Fedora Localization Sprint nr.2|Fedora Localization Sprint #2]]; <!--T19:8-->30*Shkurt** 06.02.2016 @16.00 [[Mapathon nr.2|OpenStreetMap Mapathon #2]];** 07.02.2016 @18.30 [[Linux Meetuo- Njohje me sistemet operativeProjektime për Blender]];|Open Labs<!--T:9|-->*Mars** 05|7.0312.2016 @16.00 [[Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapur]];2012** 23.03.2016 @18.00 [[Mapathon nr.3|OpenStreetMap Mapathon #3]]; ** 26.03.2016 @16.19:00 [[ Document Freedom day]];** 30.03.2016 @18.00 |[[ Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit]]; <!--TOpen Labs prezanton:10-->*Prill**02kliko.04.2016 @ 16.00 [[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #1al]];**03.04.2016 @ 18.00 [[Fedora Localization Sprint nr.3 |Fedora Localization Sprint #3]];**15.04.2016 @ 18.00 [[Fedora Localization Sprint nr.4|Fedora Localization Sprint #4]];Open Labs**16.04.2016 @ 16.00 [[Mapathon nr.4|OpenStreetMap Mapathon #4]];**20.04.2016 @ 18.00 [[Pidora Workshop -Fedora & Raspberry Pi]];**30.04.2016 @ 14.00 [[Fedora LOcalization Sprint nr.5|Fedora Localization Sprint #5]]; *Maj**14.05.2016-15.05.2016 [[OSCAL- Open Source Conference Albania 2016]];**30.05.2016 @18.00 [[LibreOffice Localization Sprint #7]]; <!--T:11-->*Qershor**01.06.2016 @18.00 [[PHPList Localization Sprint #1]];**04.06.2016 @16.00 [[SuperTuxcart- prezantim dhe kampionat]];2012**20.06.2016 @18.00 [[Fedora Localization Sprint nr.6|Fedora Localization Sprint #6]];**25.06.2016 @16.00 [[Mozcafe Tirana #5]]; <!--T19:12-->30*Korrik**06.07.2016 @18.00 |[[LibreOffice Localization Sprint #8]];**09.07.2016 @16.00 [[Fedora Release party]];**19.07.2016 @18.00 [[Fedora women day]]; <!--TProjektojmë:13-->*Shtator <!--T:14-->**21.09.2016 @17.00 [[Zgjedhjet Erik Topol dhe e ardhmja pa tel e bordit 2016mjekësisë]];**21.09.2016 @18.00 [[ Fedora Meetup #4]];|Open Labs <!--T:15|-->*Tetor**10|7.10.2016 @16.00 [[PHPList Hack Sprint]];**11.10.2016 @18.00 [[ ADA Lovelace day]];2012**12.10.2016 @18.00 [[Nextcloud Workshop #1]];**19.10.2016 @17.00 [[Mapathon nr.5|OpenStreetMap Mapathon #5: Përmirësojmë të dhënat e OpenStreetMap]];**19.10.2016 @18.00 [[Fedora Meetup #5]];**26.10.2016 @16.00 [[Fedora Localization Sprint #7]];**29.10.2016 @15.00 [[OpenSource Hardware Meetup #2- Nextcloud box]]; <!--T:16-->*Nentor**12.11.2016 @12.00 [[Fedora Meetup #6]];30**23.11.2016 @17.00 [[Nextcloud Meetup #1]];**30.11.2016 @17.00 [[Mapathon nr.6|OpenStreetMap Mapathon #6]]; *Dhjetor03.12.2016-04.12.2016 [[Wiki weekend Tirana 2016]];**10.12.2016 @15.00 [[Muaji i LibreOffice në OpenLab Hackerspace]];**11.12.2016 @16.00 [[Fedora Release party]];**17.12.2016 @12.00 [[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #2]];**22.12.2016 @17.00 [[Fedora Loves Python Workshop #1]];**28.12.2016 @17.30 [[Nextcloud #1]];== 2015 == <!--TOpen Labs Prezanton:17Michael Anti -->*Janar**10.01.2015 [[LibreOffice cafe #2Mbrapa Firewall të madh Kinez]];**16.01.2015 @15.30|-17.15 [[LPI në universitetin Aleksandër Moisiu]];**24.01.2015 @18.00 [[ Wikicafe Tirana #1]];**31.01.2015 [[ Wordpress cafe #3]];*Shkurt**07.02.2015 @16.00 [[Maratonë tritimi: The internet's own boy]];**14.02.2015 @16.00 [[I love Fedora Meetup]];*Mars28.02.2015-01.|03.2015 [[Mozilla weekend Tirana 2015]];**0711.03.2015 @16.00 [[Cyber Security Workshop]];2012**25.03.2015 @|19.00 [[Document Freedom Day]]; <!--T:18-->*Maj**09.05.2015- 10.05.2015 [[ OSCAL- Open Source Conference Albania 2015]]; <!--T:19-->*Qershor**13.06.2015 @16.00 [[LibreOffice Localization Sprint #2]];*Korrik**15.07.2015 @17.00 |[[Fedora Meetup #2Catastroika në shqip]];**21.07.2015 [[3 vjetori i Openlabs Hackerspace]];|Open Labs <!--T:20|-->*Shtator**12.09.2015 @16.00 [[Mozilla Academy 2015]];**30.09.2015 @18.00 [[PHPList Albania User Group meetup #1]]; <!--T:21-->*Tetor**|31.10.2015 @16.00 [[Fedora Localization Sprint #1]];2012 <!--T:22-->*Nentor**05.11.2015 @18.00 [[Projeksion: Dokumentari "CodeGirl"]];**14.11.2015 @16.00 [[Fedora 23 Release party]];**14.11.2015 @16.00 [[OpenStreetMap: Takim i hapur #0 ]];**24.11.2015 @16.00 [[OpenStreetMap: Takim i hapur #1]]**26.11.2015 [[ LibreOffice Localization Sprint #6]]; <!--T:23-->*Dhjetor05.12.2015-06.12.2015 [[Wiki weekend Tirana 2015]];**|19.12.2015 @16.00 [[Fedora Meetup #3]];   == 2014 == <!--T:24--> <!--T:25-->*Janar**25.01.2014 @14.30 [[ Ubuntu User days 2014]]; <!--T:26-->*Shkurt**01.02.2014 @15.00 |[[Open Source VOIP-Workshop]];**08.02.2014-09.02.2014 [[Mozilla Weekend 2014]]; <!--TLabs preznaton:27-->*Mars**29.03.2014 [[Arduino day 2014]];**31.03.2014 @19.00 [[Linux Kafe #1]]; <!--T:28-->*Prill**19.04.2014 @16.00 [[Linux Kafe #2]];*Maj**03.05.2014-04.05.2014 [[OSCAL- Open Source Conference Albania 2014]];**10.05.2014 @16.00 [[ Mozcafe Tirana #1]]; <!--T:29-->*Qershor**07.06.2014 @16.00 [[Prezantim i platformës menaxhimit të përmbajtjes Open Atrium CMS]];**14.06.2016 @16.00 [[LibreOffice:Localization Hackathon]];**21.06.2014 @16.00 [[Wikiakademia: Prezantim i projektit dhe përkthimi platformës TED talks në shqip(edicioni 121031)]];**28.06.2014 @16.00 [[L10N Sprint - maratonë lokalizimi]]; <!--T:30-->*Korrik**02.07.2014 @17.00 [[Linux cafe #3]];**05.07.2014 @17.00 [[LPI Albania: |Open day ]];Labs**07.07.2014 @19.00 [[ #stoppërgjimeve: Bisedëe hapur rreth përgjimeve të NSA në Shqipëri]];**09.07.2014 @19.00 [[Wikiakademia dhe Wikimedia : Lokalizimi]];**16.07.2014 @17.00 [[ 2 vjetori i Openlabs Hackerspace]];**23.07.2014 @18.00 [[Mësoni çdo gjë rreth Learnable.com]]; <!|--T:31-->*Shtator**13.09.2014 @13.00 [[LPI Albania open day #2]];**13.09.2014 @16.00 [[Sugru built night]];**27.09.2014 @16.00 [[Openlabs Maker party #1]]; <!--T:32-->*Tetor**|27.10.2014 @18.00 [[Mozcafe Tirana #2]];2012 <!--T|12:33-->*Nentor**01.11.2014-02.11.2014 [[ Wiki weekend Tirana 2014]];**01.11.2014 @17.00 [[Si të përdorim command line]];**08.11.2014 |[[Wordpress cafe #1Open Labs krijon ndriçues LED për Halloween]];**22.11.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]]; |Open Labs**29.11.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];  <!|--T:34-->*Dhjetor**03|24.1210.2014 @18.00 [[LibreOffice cafe #1]];2012**06.12.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]]; **13.12.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]]; **20.12.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];  == 2013 == <!--T:35-->*Shkurt**08.02.2013 @16.30 [[Premiera botërore e dokumentarit për 'The Pirate Bay' edhe në Tiranë]]*Mars**02.03.2013 @15.00 [[Ubuntu Jam në Tiranë]]*Prill*Maj*Qershor*Korrik*Gusht*Shtator*28.09.2013 @ 15.00 [[EMACS workshop dhe 30 vjetori i projektit GNU]]; *Tetor**23.10.2013 @ |19.00 [[Mozilla Summit: Sharing the experince]];**26.10.2013 @15.00 [[LibreOffice: Takim i grupit të përkthimeve]];*Nëntor**02.11.2013 @ 15.00 |[[LibreOffce Calc workshop dhe takim i grupit të përkthimitTED talks në shqip]];**23.11.2013 @ 15.00 [[Raspberry Pi #0]];|Open Labs*Dhjetor**28.12.2013 @15.00 [[Geek Bazaar nga Openlabs]];== 2012 (year zero) == <!|--T:36-->* Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.*Tetor**|13.10.2012 @|18.:30 |[[Firefox & Thunderbird release party]]**24.10.2012 @19.00 [[TED talks në shqip]]|Mozilla**27.10.2012 @12.00 [[Open Labs krijon ndriçues LED për Halloween]] <!|--T:37-->*Nëntor**03.11.2012 @19.00 [[Catastroika në shqip]]  <!--T:38-->*Dhjetor</translate>|}
800

edits

Navigation menu