Changes

Jump to navigation Jump to search

Aktivitete

269 bytes added, 3 years ago
added sortable table for events
<!--T:1-->
Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.
 
{| class="wikitable sortable"
|-
! Data
! Emri
! Projekti
|-
| 22.07.2017
| [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]]
| Open Labs
|-
| 21.07.2017
| [[Debian Meetup nr.1]]
| Debian
|-
| 11.07.2017
| [[Wikipedia Open Day 2|Wikipedia SQ - Open Day nr2]]
| Wikipedia
|}
 
 
== 2017== <!--T:2-->
107

edits

Navigation menu