Difference between revisions of "Kodi i mirësjelljes/sq"

Jump to navigation Jump to search
Updating to match new version of source page
(Updating to match new version of source page)
 
(Updating to match new version of source page)
 
Line 1: Line 1:
<languages/>
Të mësuarit, të lidhurit dhe të qënurit mendjehapur dhe i/e përshtatur ndaj ndryshimit, janë gjëra që do të ndikojnë thellësisht në punën tonë, jetët tona dhe skenën e njohurisë së hapur, ndërkohë që shikojmë drejt së ardhmes. Kështu, le ta bëjmë të gjithë këtë!
Të mësuarit, të lidhurit dhe të qënurit mendjehapur dhe i/e përshtatur ndaj ndryshimit, janë gjëra që do të ndikojnë thellësisht në punën tonë, jetët tona dhe skenën e njohurisë së hapur, ndërkohë që shikojmë drejt së ardhmes. Kështu, le ta bëjmë të gjithë këtë!


437

edits

Navigation menu