Changes

Jump to navigation Jump to search

Manifesto/en

33 bytes removed, 2 years ago
Krijoi faqen me "* Provide a framework for other people to advance this vision of FLOSS in Albania."
* Raise awareness in Albania (and not only) for the advantages of open source and FLOSS; and
*Të mundësojë një platformë për njerëz të tjerë që të avancojnë këtë vizion për Provide a framework for other people to advance this vision of FLOSS në Shqipëriin Albania.
Si një komunitet me një varietet pjesëtarësh të së gjitha sfondeve, komunikimi është aseti ynë më i rëndësisëhm, dhe është jetik për misionin tonë.
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
616

edits

Navigation menu