Changes

Jump to navigation Jump to search

Manifesto/en

40 bytes removed, 2 years ago
Krijoi faqen me "* Make Open Labs members proud of what we're doing altogether and motivate us to continue"
* Speak to people whether or not they have a technical background;
*T’i bëjë anëtarët e Make Open Labs krenarë për atë çka ne po bëjmë së bashku dhe për të motivuar vazhdimësinë e saj;members proud of what we're doing altogether and motivate us to continue
*Të rrisë ndërgjegjësimin në Shqipëri (dhe jo vetëm) për avantazhet e burimit të hapur dhe FLOSS; dhe
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
614

edits

Navigation menu