Changes

Jump to navigation Jump to search

Manifesto/en

13 bytes removed, 2 years ago
Krijoi faqen me "* Speak to people whether or not they have a technical background;"
* Articulate a vision for FLOSS in Albania, which Open Labs wants to pursue
*Të flasë me njerëzit pavarësisht nëse ata kanë apo jo një sfond teknikSpeak to people whether or not they have a technical background;
*T’i bëjë anëtarët e Open Labs krenarë për atë çka ne po bëjmë së bashku dhe për të motivuar vazhdimësinë e saj;
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
610

edits

Navigation menu