Difference between revisions of "Manifesto/sq"

Jump to navigation Jump to search
Updating to match new version of source page
(Updating to match new version of source page)
 
(Updating to match new version of source page)
 
Line 1: Line 1:
<languages/>
Open Labs Hackerspace Albania është një organizatë joqeveritare, jofitimprurëse, e dedikuar drejt promovimit të lirisë,transparencës dhe decentralizimit duke e përforcuar zërin si një komunitet i tërë.
Open Labs Hackerspace Albania është një organizatë joqeveritare, jofitimprurëse, e dedikuar drejt promovimit të lirisë,transparencës dhe decentralizimit duke e përforcuar zërin si një komunitet i tërë.


437

edits

Navigation menu