Difference between revisions of "Rreth Nesh/sq"

Jump to navigation Jump to search
Updating to match new version of source page
(Updating to match new version of source page)
 
(Updating to match new version of source page)
 
Line 1: Line 1:
Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuizimin e domeinit publik dhe licensave alternative të veprave kreative si Creative Commons.
<languages/>
Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuqizimin e domeinit publik dhe licensave alternative të veprave kreative si Creative Commons.


Projektet prioritare të komunitetit janë:
Projektet prioritare të komunitetit janë:
Line 16: Line 17:
* [[LibreOffice Albania]].
* [[LibreOffice Albania]].


== Transparenca ==  
== Transparenca ==
Në vijim do publikohen kostot funksionale të Open Labs si dhe burimi i të ardhurave.  
Në vijim do publikohen kostot funksionale të Open Labs si dhe burimi i të ardhurave.  


437

edits

Navigation menu