Difference between revisions of "Translations:Rreth Nesh/1/sq"

Jump to navigation Jump to search
Importing a new version from external source
(Importing a new version from external source)
 
(Importing a new version from external source)
 
Line 1: Line 1:
Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuizimin e domeinit publik dhe licensave alternative të veprave kreative si Creative Commons.
Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuqizimin e domeinit publik dhe licensave alternative të veprave kreative si Creative Commons.
437

edits

Navigation menu