Difference between revisions of "Donacione"

Jump to navigation Jump to search
m
Permiresime te vogla ne strukture
m (Permiresime te vogla ne strukture)
Line 2: Line 2:


= Mënyrat e kontributeve financiare =  
= Mënyrat e kontributeve financiare =  
'''Donacione mujore (në Patreon)'''<br />
== Donacione mujore (në Patreon)==
* [http://www.patreon.com/OpenLabsAlbania www.patreon.com/OpenLabsAlbania]
* [http://www.patreon.com/OpenLabsAlbania www.patreon.com/OpenLabsAlbania]


'''Donacion të vetëm (ose vjetor)'''<br />
== Donacion të vetëm (ose vjetor)==
Do jetë e mundur së shpejti.
Do jetë e mundur së shpejti.


'''Donacion sporadik (Flattr)'''<br />
==Donacion sporadik (Flattr)==
* [http://flattr.com/profile/openlabsalbania flattr.com/profile/openlabsalbania]
* [http://flattr.com/profile/openlabsalbania flattr.com/profile/openlabsalbania]


'''Donacion në llogarinë tonë bankare'''<br />
==Donacion në llogarinë tonë bankare==
Do jetë e mundur së shpejti.
Do jetë e mundur së shpejti.


'''Donacion me Kripto-Monedha si Bitcoin'''<br />
==Donacion me Kripto-Monedha si Bitcoin==
Do jetë e mundur së shpejti.
Do jetë e mundur së shpejti.


Line 20: Line 20:
Sigurisht që vlerësojmë dhe cdo ndihmë materiale që na është ofruar nga individë, institucione dhe kompani të ndryshme.  
Sigurisht që vlerësojmë dhe cdo ndihmë materiale që na është ofruar nga individë, institucione dhe kompani të ndryshme.  


== Kontribuesit == <br />
== Kontribuesit ==
Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve
Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve
* Andis Rado: donacion mobiljesh;
* Andis Rado: donacion mobiljesh;
Line 26: Line 26:
Së shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.  
Së shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.  


== Donatorë në Patreon ==<br />
== Donatorë në Patreon ==
Së shpejti do shtohet lista e donatorëve që na kanë ndihmuar në Patreon.  
Së shpejti do shtohet lista e donatorëve që na kanë ndihmuar në Patreon.  


== Sponsorë në OSCAL ==<br />
== Sponsorë në OSCAL ==
Informacion i plotë do shtohet së shpejti.
Informacion i plotë do shtohet së shpejti.
800

edits

Navigation menu