Difference between revisions of "Donacione"

Jump to navigation Jump to search
(shtova kontribute ne bitcoin, kategorine e kontribuesve si dhe menyrat e kontribuimit në materiale)
Line 20: Line 20:
Sigurisht që vlerësojmë dhe cdo ndihmë materiale që na është ofruar nga individë, institucione dhe kompani të ndryshme.  
Sigurisht që vlerësojmë dhe cdo ndihmë materiale që na është ofruar nga individë, institucione dhe kompani të ndryshme.  


= Kontribuesit = <br />
== Kontribuesit == <br />
Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve
Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve
* Andis Rado: donacion mobiljesh;
* Andis Rado: donacion mobiljesh;
800

edits

Navigation menu